Şimdi Ara

PES2008 Pesdepes Champions League(ŞAMPİYON MEHMETHACI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
5.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BURAYA KAYIT OLUYORSUNUZ HAMACHİ AGINA GELMIYORSUNUZ LUTFEN ORAYADA GELİN..
    Ag adı : Pesdepes Champions League
    Sifre : 123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sf1905 -- 27 Mayıs 2008; 23:02:16 >
  • hamachi nick : erkansyk
    msn adresi : erkansyk23@hotmail.com
  • hamacı nicki : aberke55
    msn adresi : aberke1@hotmail.com
  • kurufasuLye
    ilhan901@hotmail.com
  • hamachi nick : aLiCuwit
    msn : alicuwit@windowslive.com
  • hamachi : Alpacino
    Msn: eko289@hotmail.com
  • hamachi: jack
    msn: can_aslan08@hotmail.com

arkadaşım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko289 -- 28 Mayıs 2008; 12:39:54 >
  • hamachi : magician
    msn: sevkiparlak@hotmail.com

not: Ben the king olarak kaydoldum - bu birader içindir.
  • hamachi:MESSI
    msn: lionelmessi@inbox.com
  • Hamachi nicki: Mr.St
    Msn adresi: mr.st@windowslive.com Milan. AC. :D
  • sf1905
    yeni kural ekle. Buraya isim yazmadan önce hamachi ağını eklemek zorunludur diye.Hamachiye gelmeyenlerin kaydını yapma.bak o zaman nasıl geliyolar.
  • evet bencede ole yap
  • haklısın tr tracy kardes güzel fikir
  • hamachi nicki: sadoby

msn :kalptutsak@hotmail.com
  • hamachi nicim: kanarya
    msn adresim : farukozkan1983@hotmail.com
  • Valla tamamlanmak üzere sayı ne güzelll:) ancak benim bi sorum olcak beyler dün akşam bi kaç arkadaşla online denedik o kadar çok lag vardı ki oyunu görmeliydiniz tam bi komediydi :)) turnuva maçlarında böle olursa nasıl olcak bu iş? sizin online oyunlarınızda nasıl durum takılmadan oynayabilen var mı sorunsuz bi şekilde ?? ben yurtta kalıyorum yurdun kablosuz bağlantsı var ve bağlantı hızı 4mb bunun üstünde de yok sanırım şimdilk ama buna rağmen takılmalar çok nasıl olcak bu iş ??? bu takılmaların portlarla alakası olabilir mi ??ben çünkü hiç portlara falan dokunmadım oyunu kurdum patchi kurdum başladım evet yorumlar neler???
  • ben evden 1024 ile bağlanıyorum ve maçlarımda genellikle çok az lag oluyor. portlarla bir alakası yoktur çünkü hamachi üzerinden bağlanıyorsunuzdur. sizin sorununuza gelince yurtta kalıyorsanız büyük ihtimalle başka bilgisayarlardan aynı bağlantıyı kullanan kişiler vardır ve mutlaka download yapıyorlardır. lagların sebebi bunlar olabilir. mesela ben download yaparken online oyun oynayamıyorum. benim tahminim bu yönde..
  • sanmiyorum, benimde baglantin DSL 6MB oldugu halde cogu maclarda inanilmaz derecede laglar oluyor.
    ayni modeme bir bilgisayar daha bagli, ona karsi oynadigim zaman hamachi üzerinden ping sürekli 9999 oluyor ve laglar nerdeyse olmuyor.
    bence hamachinin serverlerinden kaynaklanan bir sorun galiba, cünkü cogu zaman acayip abuk subuk laglar oluyor.
  • Ben 6 haziranda eve gitcem inşallah o zaman ağ paylaşma gibi bi derdim olmayacak ama yine de ben hızdan değil de sanki başka bişiden olduğunu düşünüyorum ve eğer herkesin oynadığı maçlarda böle lag falan oluyosa bu turnuva nanay gibime gelio valla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.