Şimdi Ara

PES2008 Pesdepes Champions League(ŞAMPİYON MEHMETHACI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
5.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende varım
  • nıck: aliex
    msn: ali0732_@hotmail.com
  • jack ısımlı arkadasımız hamachı agına gelmedıgı ıcın cıkarılmıs yerıne aliex alınmıstir
  • evt dogru soluyorsun

PES2008 Pesdepes Champions League(ŞAMPİYON MEHMETHACI)
  • maç sonuçlarına ilişkin ekran görüntüsüde gönderecekmiyiz?
  • hayır resim felan eklemeyın..hem ben resımdekı hangı takımı kım aldı nerden bıleyım..mail atın arkadaslar..
  • Arkadaşlar kuralları gayet net bir şekilde belirtmiş olmamıza rağmen hala belirttiğimiz konularda sorular geliyor.kuralları okumadan lütfen soru sormayın.bircok konu kurallarda gayet net belirtilmiştir..kuralları okudugunuz halde kafanıza takılan bırsey olursa cevaplayabılırız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sf1905

Arkadaşlar kuralları gayet net bir şekilde belirtmiş olmamıza rağmen hala belirttiğimiz konularda sorular geliyor.kuralları okumadan lütfen soru sormayın.bircok konu kurallarda gayet net belirtilmiştir..kuralları okudugunuz halde kafanıza takılan bırsey olursa cevaplayabılırız..
    beyler adam haklı kuralları okuyalım önce
  • taraflı olmayın ben fenerliyim ayıp oluyo
  • kardes onu arkadasın bırı koymus turnuva sahıbı tarafsızdır..
  • mehmetoz38 7 - aberke55 2
  • BURAYA MAC SONUCU YAZMAYINIZ MAC SONUCLARINI E-MAİL OLARAK VERDİGİM ADRESE YOLLAYINIZ BURAYA YAZILAN SONUCLARI BUNDAN SONRA GECERLİ SAYMIYACAGIM HERKESIN BILGISINE,MACIN SONUCUNU E-MAİL OLARAK YAZMAMIS ARKADASLARA MALESEF SIFIR PUAN KOYUCAM SONUC OLARAK HERKESIN O KADAR MSN INI YAZDIRDIK ANLASIP BELLI BI SAATTE MACINI YAPMA IMKANI SAGLADIK,BEN GELDIGIMDE O YOKTU DEMESIN KIMSE BU SORUNLAR CIKMASIN DIYE MSN YOLUNU SECMISTIK ZATEN,KURALLARDADA BELIRTTIK HERKES RAKIBIYLE IRTIBATA GECIP MAC SAATINI AYARLASIN DIYE BUNU YAPMAYAN ARKADASLAR MACINI YAPAMADILARSA SIFIR PUAN ALMIS SAYILACAKTIR,BUNU YAPTIGI HALDE RAKIBI GELMEYEN ARKADASLAR HUKMEN GALIP OLACAKTIR.SIFIR PUAN ALAN KIMSE ITIRAZ ETMESIN BUNDAN SONRA DAHA DIKKATLI OLSUN.MACINI ZAMANINDA YAPAN ARKADASLARA HAKSIZLIK YAPAMAYIZ...........................sf1905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sf1905 -- 4 Haziran 2008; 0:48:07 >
  • İlk iki macın sonuc alımları artık kapanmıstır sonucu gelmeyen maclar için her ıkı kişiyede sıfır puan koyulacaktır.....sf1905
  • ben r4p1d3 ile yaptığım maç sonucunu göndermiştim eko289@mynet.com üzerinden maç resmi ile ulaşmadı sanırım.
    neyse.
  • r4p1d3 2-0 kanarya
  • quote:

Orjinalden alıntı: sf1905

BURAYA MAC SONUCU YAZMAYINIZ MAC SONUCLARINI E-MAİL OLARAK VERDİGİM ADRESE YOLLAYINIZ BURAYA YAZILAN SONUCLARI BUNDAN SONRA GECERLİ SAYMIYACAGIM HERKESIN BILGISINE,MACIN SONUCUNU E-MAİL OLARAK YAZMAMIS ARKADASLARA MALESEF SIFIR PUAN KOYUCAM SONUC OLARAK HERKESIN O KADAR MSN INI YAZDIRDIK ANLASIP BELLI BI SAATTE MACINI YAPMA IMKANI SAGLADIK,BEN GELDIGIMDE O YOKTU DEMESIN KIMSE BU SORUNLAR CIKMASIN DIYE MSN YOLUNU SECMISTIK ZATEN,KURALLARDADA BELIRTTIK HERKES RAKIBIYLE IRTIBATA GECIP MAC SAATINI AYARLASIN DIYE BUNU YAPMAYAN ARKADASLAR MACINI YAPAMADILARSA SIFIR PUAN ALMIS SAYILACAKTIR,BUNU YAPTIGI HALDE RAKIBI GELMEYEN ARKADASLAR HUKMEN GALIP OLACAKTIR.SIFIR PUAN ALAN KIMSE ITIRAZ ETMESIN BUNDAN SONRA DAHA DIKKATLI OLSUN.MACINI ZAMANINDA YAPAN ARKADASLARA HAKSIZLIK YAPAMAYIZ...........................sf1905

böyle daha iyiydi yazıp geçiyorduk....

• edit:
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko289 -- 8 Haziran 2008; 17:34:10 >
  • bugün ve yarin oynanacak maclarin programi niye güncelenmedi acaba?
  • ((((((((((((((((((FİXTUR GUNCELLENMISTIR MACLAR BASLASIN)))))))))))))))))))))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sf1905 -- 8 Haziran 2008; 15:41:47 >
  • Tracy:1-1 Alicuwit
    Tracy:1-1 Game King
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.