C. Ronaldo, Rooney, Tevez, Park ji Sung,(sürekli manchester ile oynadığım için çoğunun nasıl çalım atabileceğini çok iyi biliyorum), bunların dışında Gerrard ve Anelka yı da iyi kullanabiliyorum. Diğerlerini denesem de onlarda da başarılı olabilirim, ama pek takım değiştiren bir oyuncu değilim. :)
Öncelikle oyunu bilmeyenler "oy vermesinler" çünkü alınan sonuç istenen sonuç olmaz...
Haftada en az 2 tane farklı kişiyle PES2009 oynayan ve oynadığım 10 maçın en az 9 unu kazanan. -arada bir terslikler yaşanıyor- çok iyi bir pes2009 oyuncusu olarak yorum yapıyorum ; Pes serilerinden Özellikle 2009 da Wining Eleven gibi diğer futbol oyunlarında olmayan bir şey var yani "Vücut Çalımı" olarak nitelendirdiğimiz oyucunun bileğiyle değil vücudunu koyarak yaptığı çalımdır. Bunun en iyi örneği İbrahimovicdir.. İbrahimovici alıp oyuncunun yanından , çaprazından, 2 kişinin ortasından, omuz omuza mücadeleden topu kaptırmadan koşmaya devam edebilirsiniz...
en iyi uzakdan şut çeken oyuncu tartışmasız Adrianodur..
forvetlerin çift ayaklısı daha kullanışlı oluyor daha kolay gol atabiliyorsunuz. Shevshenko ve Rooney en güzel örneği...
En iyi top kapabilen ve savunma yapan Materazzidir.
Ayrıca C.Ronaldo ile kaleye çapraz olarak düzgün bir şut çektiğiniz zaman %50 gol oluyor. Yani kaleye doğru sağ kanattan koşarken oyuncunun önünü kalenin sol direğine doğru dönderip çektiğiniz şutlar. yada tam tersi.
quote:
Orjinalden alıntı: BousterHawk
Edin Dzeko ve Grafite
ZİYAAAAA
peste bundesliga yok kendin mi yaptın :=)
Kimse yazmamış kendimi çok cins hissettim Joe Cole benim için bir numaradır bu oyunda messiden bile daha iyi kullanırım
quote:
Orjinalden alıntı: Gürcan34
Kimse yazmamış kendimi çok cins hissettim Joe Cole benim için bir numaradır bu oyunda messiden bile daha iyi kullanırım
Aynısını yazmak için girdim.
Become A Legend Modundan Yaptığım Kendi Karakterim...
09'da Chelsea ile oynarım ve favori adamım Drogba.Top ayağına geldiğinde tank gibi kimse durduramıyor rakipler en çok ondan şikayetçi.
Drogba'yı kullanma konusunda iddialıyım
quote:
Orjinalden alıntı: Kulspruta
09'da Chelsea ile oynarım ve favori adamım Drogba.Top ayağına geldiğinde tank gibi kimse durduramıyor rakipler en çok ondan şikayetçi.
Bende Chelsea yi dogru düzgün kullanamıyorum ya. Oyunu bildiğim için hep kıl payı kurtarıyorum 1-0 2-0 falan ama gol atmada problem yaşıyorum. 5-4-1 yapıyorum bazende 4-5-1 .. çok kolay gol atabilen bir yapıya sahip olduğumdan dolayı gol yeme açığımı kapatıyorum böylece Chelsea ile.
Tüm takımlarla oynarım ama en iyi oynadığım takım İnter 4-3-3 yapıyorum İbrahimovicin soluna Adriano sağına Cruz yada Balotelli koyuyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: GökaLp.
quote:
Orjinalden alıntı: Kulspruta
Bende Chelsea yi dogru düzgün kullanamıyorum ya. Oyunu bildiğim için hep kıl payı kurtarıyorum 1-0 2-0 falan ama gol atmada problem yaşıyorum. 5-4-1 yapıyorum bazende 4-5-1 .. çok kolay gol atabilen bir yapıya sahip olduğumdan dolayı gol yeme açığımı kapatıyorum böylece Chelsea ile.
Tüm takımlarla oynarım ama en iyi oynadığım takım İnter 4-3-3 yapıyorum İbrahimovicin soluna Adriano sağına Cruz yada Balotelli koyuyorum.
2 kişi oynarsanız Chelsea ile Di Santo adlı kütük adamı şiddetle tavsiye ederim!! Şaka yapmıyorum top kontrolü olmasada kafa toplarını %99 toplar ve gol atması için fazla kasmanıza gerek yokdur
Servet ÇETİN
GökaLp. uzaktan en sağlam çakan Gerrard gözlemlediğim ve oynadığım kadarıyla. Inter'i, L'Pool'a nazaran daha fazla kullanırım ama bana öyle gelmişti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme