Şimdi Ara

PES2009'da en rahat kullandığınız futbolcu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

PES2009'da en rahat kullandığınız futbolcu?

(En Son Oy Tarihi: 21.2.2010)
Giriş

Orjinalden alıntı: cagann

quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

quote:

Orjinalden alıntı: cagann

Gerçi benim oyun stilimden de kaynaklanıyor olabilir. Adamın üstüne giderek değil adamdan kaçarak çalım attığım için hızlı ve çevik oyuncuları çok daha rahat kullanıyorum.

Bende aynen böyle hiç özel hareketleri falan kullanmıyorum.

Ama şunu merak ediyorum Free-Kick veya şutta , özel bir falso verme yöntemi varmı , LB veya RB'ye basmak olabilir?

Hocam onu falsoyu vermek istediğin tarafa doğru, oka basarak verebiliyorsun. Bir de aşağıya basarak topun daha rahat yükselmesini, yukarıya basarak da 30-35 metre gibi mesafelerden topun daha hızlı gitmesini sağlayabiliyorsun.

Eyvallah hocam sağol. Gamepad'le zor olmaz heralde bunları yapmak.

• quote:

Orjinalden alıntı: aLiM KaFKeF

quote:

Orjinalden alıntı: Luccehese

Adriano

PES2009'da en rahat kullandığınız futbolcu?

bu adamla çalım atabiliyomusun ?

messi

illa çalım atmak mı önemli sen Adrianoyla bi şut çek bakalım noluyo..kaleciyi topla beraber içeri sokar valla..bi tutturmuşsunuz çalımda çalım..Sanki rakip takımın bütün oyuncularını inci gibi sıraya diziyorsunuz..

Adrianoyla top ayağımdayken gel bakalım topun ne marka olduğunu görebiliyomusun?

• etoo kadar hayvan bi oyuncu görmedim. adamda süper denge-hız var
  • 13 kişilik bir arkadaş grubuyuz PES'i oynayan ve beni 2 maç üst üste yenebilen çıkmadı ki oyunu deliler gibi 2 arkadaşım var onlar içinde. Yani kötü oynayanımız da var ama iyi oynayanımız da azımsanacak sayıda değil. Her şey çalım atmak olmasa da yarım saatlik bir maçta maç süresiyle 9 dakika topu sırf Kaka'yla dolaştırdığımı bilirim. Zaten oyunda Brezilya topa sahip olma açısından bug gibi. Ronaldinho-Robinho-Kaka. Bunların ayağındayken topu kaybetmek cidden çok zor.

Not: Evet, Eto'o hayvan gibi adam yahu kullanmasını bilene. Aldığım en acı mağlubiyette (7-3, unutamam o maçı) 5 gol attı ki bunların 4ünde orta sahadan alıp Nesta-Kaladze-Gattuso 3lüm adamın sırtında koşmalarına rağmen bana mısın demiyor. Eto'o'dan top almak sadece önündeyken mümkün.

Not 2: Kaka'nın bulunduğu 2 takımı da kullanırım Evelallah.

İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 19 Mayıs 2009; 1:15:52 >

• eto abi eto bir numara adamın hızı ve sutları süper messiden bile hızlı
  • Maradona...

Adamın koşusu bile aynı yapmışlar.. Bunun dışında karşımda klasik Arjantin millli takımı varken de onu izlemek büyük keyif.. Daha az önce bana 3 tane gol attı

Bunun dışında ben Messi ile Tevez ikilisine hayranım.. Arjantin ile oynarken bambaşka bir havaya büründüğümden midir nedir bilmem ki
  • c. ronaldo
  • Messi'nin dışında Anelka ve F.Torres. Top sürmenin dışında Drogba ve Ibrahimoviç'le paso kafayla gol atarım...
  • torres süper bi oyuncu burda ve de messi den sonra en iyi dripling ve de kısa alan oyuncusu
  • ronaldo süper resmen akıyo adam. ayrıca topa vurusu sevinişi tıpa tıp
  • ibrahimoviç 1 mtde 3 adam geçtim
  • Kaka ilk 2 oyu aldı ve kaldı.
  • Ya Ronaldinho Nerde o adamla Şampiyon oldum Şampiyonlar Liginde Üst Player'da 4ever RonaldinHo ^ 80 Ac MiLaN !
  • C. Ronaldo çalım atmaya gerek yok ortasahadan vur girsin...
  • david villa
  • Arda TURAN
  • Sergio KUN Agüero diyorum
  • önce tevez sonra roney , tevez çok güzel top sürüyor.
  • Messi herhalde kullanımından çok taraftarı ile oy patlaması yaşadı.
  • Didier Drogba.

Fakat olmadığı için messi sanki top ayağına yapışıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.