Arkadaşlar aynı bilgisayarda iki klavye ile karşılıklı pes2010 oynamak istiyoruz. Araştırmalarım sonucunda ppjoy isimli bir prpgramla oynanabileceği anlatılmış fakar işletim sistemim win7 64bit ve bu programı çalıştıramıyorum. Farklı yöntemler bilen yada bu programın 64 bit sistemlerde nasıl çalışacağını bilen arkadaşlardan yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürkler...
bende klavye ve gamepadle karşılıklı oynamak istiyorum ama yapamadım bir türlü , sanırım iki sorunda aynı. yardım edermisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: atilgan34
bende klavye ve gamepadle karşılıklı oynamak istiyorum ama yapamadım bir türlü , sanırım iki sorunda aynı. yardım edermisiniz
Arkadaşım bir kişinin klavyeden bir kişininde oyun koluyla karşılıklı oynamasını istiyorsan öncelikle; oyun kolunu tak bilgisayara sonra Konami klasörü içindeki Settings' e gir Keyboard yazan kısım klavyedir zaten, klavyede oynayacak kişi kendisine göre tuşları düzenler ordan Sonra Controller diyen yere tıkla ordan Controller 2 yi seç daha sonra aşağıda Device yazan yere tıkla oyun kolunu bul ve seç, tuşlarını da düzenleyin keyfinize göre kaydedin çıkın oldu bitti
İlk soruyla ilgili bilgim olmadığı için yardımcı olamayacağım maalesef. Kolay Gelsin.
Beyler benim sorumla alakalı yazışmalar olursa sevinirim. Game Pad kullanarak 4 kişi çok rahat oynayabiliyoruz setting ayarlarıyla ama benim sorum iki klavye ile oyuna girmek. Bunun yolunuda ppjoy programı vasıtasıyla çözmüşler. Ama 64 bit sistemde çalışmıyor program.