Şimdi Ara

Pes2013 Lig online Yapmak İsteyenler .....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR PES2013 LİGİ KURMAK İSTİYORUM KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR VARSA TOPLANIP Bİ LİG KURALIM... ÇOK EĞLENCELİ KEYİFLİ BİR LİG OLUYOR BEN DAHA ÖNCEDEN OYNUYORDM Bİ GRUPLA ÇOK EĞLENİYORDUK.. EĞER İSTEYENLER VARSA KURALIM.....

• valla güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

valla güzel olur
    Ben önceden oynuyordm bi grupla çok keyifli oluyor gercekten İnanılmaz güzelll
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti_mus

Ben önceden oynuyordm bi grupla çok keyifli oluyor gercekten İnanılmaz güzelll

Alıntıları Göster
    böyle yapınca oml gibi para ve puan kazanıp transfer yapabiliyomuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

böyle yapınca oml gibi para ve puan kazanıp transfer yapabiliyomuyuz?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben size oyunu anlatayım Kısaca en fazla 20 kişi oluyor Msn'den bi grup kuruluyor Herkes Edit'ten takım Kuruyor ama Bir bütce var O takım için o parayla Kuruluyor takım Örnek : benim XXX Takımımda Alex Var Başka AAA adlı takım Benden Alex'i alabilr Aynı oyuncular Başka takımlarda asla Olamaz Maç Kazananın parası beraber kalanın parası ve malubiyet Alanın parası Ayrıdır bildiğimiz Gercek Ligler gibi Olacak Ama Onun İÇin site Kurmak gerekiyor Ucuz bi site ve form olması lazım anlıyacağınız Teferuatlı bir iş ama Oyundan öyle bir keyif alıyorsunuzki ANlatamam gördüüğünüz Kartlardan bile Para Cezası Kesiliyor :))) maç bittikten Sonra Son Skor ALınıyor ekrandan Ve O form Sayfasında Son Skor EKran görüntüsü paylaşılıyor...

• quote:

Arkadaşlar ben size oyunu anlatayım Kısaca en fazla 20 kişi oluyor Msn'den bi grup kuruluyor Herkes Edit'ten takım Kuruyor ama Bir bütce var O takım için o parayla Kuruluyor takım Örnek : benim XXX Takımımda Alex Var Başka AAA adlı takım Benden Alex'i alabilr Aynı oyuncular Başka takımlarda asla Olamaz Maç Kazananın parası beraber kalanın parası ve malubiyet Alanın parası Ayrıdır bildiğimiz Gercek Ligler gibi Olacak Ama Onun İÇin site Kurmak gerekiyor Ucuz bi site ve form olması lazım anlıyacağınız Teferuatlı bir iş ama Oyundan öyle bir keyif alıyorsunuzki ANlatamam gördüüğünüz Kartlardan bile Para Cezası Kesiliyor :))) maç bittikten Sonra Son Skor ALınıyor ekrandan Ve O form Sayfasında Son Skor EKran görüntüsü paylaşılıyor...

Alıntıları Göster
    yok hocam oml tadını vermiyo. allahın belası konami düzeltse oyunu keşke.

• quote:

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

yok hocam oml tadını vermiyo. allahın belası konami düzeltse oyunu keşke.

Alıntıları Göster
    daha zevkli oluyor aslında :)))) çok eğlenceli öyle macın son dakikaları gole giderken arkadan kayan yok bağlantısını Kötüleştirip macı iptal ettiren yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Serverlar calisiyoken siralama maci odalarimda farkli isimler vardi sanirim o muabbet ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

Serverlar calisiyoken siralama maci odalarimda farkli isimler vardi sanirim o muabbet ?
    evet ama ilk önce kendi takımını kuruyon edit'ten SOnra yüklüyorsn O takımla maç yapıyorsn Gercek Lig Maçları gibi düşün transfer sezonu falan Hepsi var Maç basına para :)) çok eğlenceli oluyor .. Gercekten ama site ve form sayfası kurmak gerek
  • quote:

Serverlar calisiyoken siralama maci odalarimda farkli isimler vardi sanirim o muabbet ?

evet ama ilk önce kendi takımını kuruyon edit'ten SOnra yüklüyorsn O takımla maç yapıyorsn Gercek Lig Maçları gibi düşün transfer sezonu falan Hepsi var Maç basına para :)) çok eğlenceli oluyor .. Gercekten ama site ve form sayfası kurmak gerek
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bu lig olayını gerçekleştirelim benim davet edecegim bir arkadaşımda var.

• quote:

Alıntıları Göster
    ben de varım güzel olur.
  • quote:

evet arkadaşlar güzel olacak ama ilk önce form sitesi Oluşturmamız Anlayan arkadaşlar varsa yardım edebilir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitoc

ben de varım güzel olur.

EVet çok güzel olacak çok eğlenecez Site işlerinden anlayan arkadaşlar lazım Şimdi bana :)
  • Oml ana konuda bi yaz istersen. Mutlaka anlayan vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oml ana konuda bi yaz istersen. Mutlaka anlayan vardır

bende bir yandan domain arıyorum :) bi yandanda anyalan bakıyorum :)
  • quote:

quote:

Oml ana konuda bi yaz istersen. Mutlaka anlayan vardır

bende bir yandan domain arıyorum :) bi yandanda anyalan bakıyorum :)

Alıntıları Göster
    Beyler valla kurup yapalım çok eğlenceli olucanı düşünüyorum. Bi arkadaşım daha önce anlatmıştı bunu bana
    Domain ismini ayarlıyalım. benim bi arkadaşım var konuştum az önce hallederiz dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: BeYKozLu_1908

Beyler valla kurup yapalım çok eğlenceli olucanı düşünüyorum. Bi arkadaşım daha önce anlatmıştı bunu bana
    Domain ismini ayarlıyalım. benim bi arkadaşım var konuştum az önce hallederiz dedi

Alıntıları Göster
    takip :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeYKozLu_1908

Alıntıları Göster
    Çok teferruatlı bir iş be usta. Ne kadar zevk verirse versin

• quote:

Orijinalden alıntı: hmcelebi

Çok teferruatlı bir iş be usta. Ne kadar zevk verirse versin

Alıntıları Göster
    herkese selam şu anda pes 2013 online oynanabiyormu?
    ben online girişi yaptığımda geri ana ekrana yönlendiriyor.11 ekimde mi aktif olacak?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.