Şimdi Ara

PES5 COOOOKK GUZEL AMA BI YERDE KELEK ATTILAR BIZE... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tugay17

quote:

Orjinalden alıntı: megi21

oynamayı bilecen arkadaşım durmadan r1+x e basıyolar sonra hep foul oluyo diyolar

bana diyosan onu gel pes5 multi oynayabilirsek oynayalım göstereyim oyunumu

sana dememiştim aslında hep faul oluyo diyen arkadaşa demiştim
    ama senden korktuğumu sanma bu oyunda iddialıyımdır
  • pes daha iyisini yapana kadar en iyisi bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

pes daha iyisini yapana kadar en iyisi bu

• 1.si ben oynamayı biliyorum sen kafanı yorma
    2.si ben hep press kombinasyonunu uygulamadığımı belirtmiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abcdefxxx

offsıde ıcın sole bırsey solım dıkkatımı cektı macta offsıde olmayan bır pozısyon oldu ama offsıde verdı ve spıker aynen this is not a offside dedı... ınsallah sızede ras gelır anlarsınız... ama dedıklerınde hatan var...

Böyle diyemez dostum.

This is not AN offside der ancak
  • quote:

Orjinalden alıntı: StifMeister

quote:

offsıde ıcın sole bırsey solım dıkkatımı cektı macta offsıde olmayan bır pozısyon oldu ama offsıde verdı ve spıker aynen this is not a offside dedı... ınsallah sızede ras gelır anlarsınız... ama dedıklerınde hatan var...

Böyle diyemez dostum.

ehuaheu
  • quote:

quote:

Böyle diyemez dostum.

yarın da ing sınavım var bu topic baya yardımcı olur bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 27 Ekim 2005, 0:26:50 >

• ronaldinho nun hareketi için R2 x 3 yapman gerekiyo. bu hareketi bütün oyuncular yapamıyo. ronaldinho , ronaldo,ibrahimovic gibi tekniği yüksek oyuncular yapabiliyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

quote:

Böyle diyemez dostum.

neoluyo len benımı taşlıyonuz bodosloma yazdık ne var yanı this is not a offside yazmısız olsun:) haklısın nerde o kardes dur bakım bezocum haklısın valla...

iso9001 gıbısınız massallah a ve an olayı salla gıtsın aha bu offside degıl dedım spıker hadı bunu duzeltın:))))

saka saka guzel oyun bı ınceden takılın derım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcdefxxx -- 27 Ekim 2005, 1:16:37 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

quote:

Böyle diyemez dostum.

neoluyo len benımı taşlıyonuz bodosloma yazdık ne var yanı this is not a offside yazmısız olsun:) haklısın nerde o kardes dur bakım bezocum haklısın valla...

iso9001 gıbısınız massallah a ve an olayı salla gıtsın aha bu offside degıl dedım spıker hadı bunu duzeltın:))))

saka saka guzel oyun bı ınceden takılın derım :))

• iyidir iyidir ama sık sık faul olması sıkıcı paso mücadele
    animasyonlar süper heyecan süper
    resmi site türkçe
    http://www.pes5.net/tr/flash.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 28 Ekim 2005, 0:00:30 >
  • Oyun güzel de çok faul oluyo ve top kontrolü oldukça zorlaşmış.
  • abi nerden buldunuz oyunu ya allah rızası için yardım edin bana...yenibosnada oturuorum
  • quote:

suan ıcın daha ıyısını yapana kadar dunyadakı en ıyı oyun ve oyun sevdıgım ıcın ve dıger forum fanatıkler gıbı konusmıcam bu oyun yuzde 98 ı hak edıyo... eksıklerıde soledım yukarda... suan delı gıbı oynuyorum patch cıkarsa dahada guzellescek formalar orjına oldugunda ha bıde full versıyonun halı bı baska ronaldınhonun su unlu hareketını yapmaya calısıyorum demın sansa yaptım ama replaye gecemedım hemen sut cektıgım ıcın oto replay yaptı ama yaparsam gosterırım... sonucta kımsenın not vermesı durumu yok zaten hersey bellı..

Arkadaşım oyuncu değiştirme tuşuna peş peşe basarsan yaparsın. Şimdiye kadar C.Ronaldo ve Ronaldinho ile yaptım. Her oyuncu yapmıyo

• ben genel olarak PES5i çok iyi buldum ancak snbaks'a katılmamakta hata olur..benimde gözüme çarpan 2 büyük hata var(ki bunları snbaks yazmış)...ben oyunu 5* ile oynuyorum(daha düşük seviyelerden zevk almıyorum)..ancak bu durumda oyun sürekli duruyor fauller ile..hani top kapma tuşuna(pas) basınca faul olur anlıyorum da ben rakip oyuncunun yanına gidiyorum, topu çalmak için..ancak oyuncuya temas ettiğim anda düdük açlıyor...hiç bir tuşa basmama rağmen..yani oyunun zor olması demek bu anlamamı geliyor?bir de snbaks'ın söylediği gibi ofsaytlarda büyük sorun olacak gibi..genelde ofsayt sorununu ben yaşamıyorum ancak rakip oyuncular olmadık yerlerde(kendi forvet oyuncusu benim savunma oyuncularımın çok ilerisindeyken bile) ara pas atarak ofsayta neden oluyorlar...bu da elbette oyunun durmasına neden oluyor ve bence de hiç hoş olmuyor...
    lisans sorununa gelince...onlar elbette yama ile düzeltilecek şeyler...fakat bu sorunlar nasıl düzeltilir bilemiyorum..ha bir de ileride 6yıldızı açtığımda ne olacak onu çok merak ediyorum..o zaman fauller arası maç yaparız herlade..5yıldızda bu kadar faul oluyorsa, 6*ı düşünmek bile istemiyorum

Futbol oyunları arasında daha iyi bir oyun yok. Tüm oyunlar arasında PES 5 ilk 10'a girerse şanslı. Senin zevklerine karışmıyorum, verdiğin not beni ilgilendirmez. Ben sana oyundaki birkaç dikkatimi çeken hatadan bahsedeyim:
    1) Bariz offside konumuda olan oyuncuyu görmesine rağmen (yani offside'da olduğunu biliyor) ona pas atmaya çalışarak tüm pozisyonu yiyen oyuncular. Aynı doğrultuda offside'da olmayan birisi var halbuki ben ona vermek istiyorum...Diyelim ki benim yanlışım.
    2) Hakemler şahin gözlü maşallah. Ayağının ucu görünse offside oluyor. Futbolda offside durumu için önemli olan ayak konumudur ama öyle bir şey yakalıyacak hakem olsa bile 1 maçta en fazla 1 kez. Bir maçta defalarca mı yakalanır.
    3) İnanılmaz derecede fazla foul verilmesi bir ayrı sorun. Kart verilmesi gereken yerde kart gösterilmemesi ve en gereksiz anda bir kart çıkması.
    4) Bazı durumlarda istediğiniz kadar köşeye atmaya çalışın (benim hatam olması muhtemel bir durum) kaleciyle karşı karşıya kalan bazı oyuncular direk kalecinin üstüne vuruyor topu.
    5) Oyunun grafikleri iç açıcı değil. Seyirciler karton. Oyunda Vertical Sync bile yok aşırı derece dalgalanma oluyor.
    6) Taraftarlar yer yer çok donuk kalıyor. Televizyondan maç izler gibi izliyorlar arasıra.
    7) Oyunda birkaç küçük ses problemi var (değerlendirmeye belki alınamaz ama var)

Tam sürümü alınca daha nice sorunlarını yazacam buraya. Daha iyisi çıkana kadar futbol oyunlarının lideri PES ama sadece spor oyunları arasında yüksek bir not alabilir.

• way be aynı benim imza gibi oldu bu cümle
    quote:

• snbaks sen megi21in cümlelerini boş ver..insan önce karşısındaki insana saygı duymalı..ne demek o öle "yok şunu bilecen, bunu yapmıcan"...sanki dünyadaki en iyi oyuncu sensin..güleyim barii
    quote:

Orjinalden alıntı: snbaks

1.si ben oynamayı biliyorum sen kafanı yorma
    2.si ben hep press kombinasyonunu uygulamadığımı belirtmiştim.

• quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

way be aynı benim imza gibi oldu bu cümle
    quote:

geçekten be.....

• Birisi de screenshoot alıp koymadı şuraya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.