Şimdi Ara

PES5 COOOOKK GUZEL AMA BI YERDE KELEK ATTILAR BIZE... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne be mahalle maçlarında bile bukadar faul olmaz bumu simülasyon, şöyle mermi gibi şutlar nasıl atılıyo
    neden milli futbolcularımız değişmiş örneğin frytikki , emi blok , maros ,risku illa patch kurdurcaklar yani
    Arkadaşlar aslında oyun güzel ama sizin sürekli fifa2006yı eleştirmeniz bende böyle bir etki tepki meselesi
    ortaya çıkarttı hataları sadece taraflı yazmayın niye pese hata bulmuyorsunuz yokmu hatası bu oyunun

• quote:

Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

Bu ne be mahalle maçlarında bile bukadar faul olmaz bumu simülasyon, şöyle mermi gibi şutlar nasıl atılıyo
    neden milli futbolcularımız değişmiş örneğin frytikki , emi blok , maros ,risku illa patch kurdurcaklar yani
    Arkadaşlar aslında oyun güzel ama sizin sürekli fifa2006yı eleştirmeniz bende böyle bir etki tepki meselesi
    ortaya çıkarttı hataları sadece taraflı yazmayın niye pese hata bulmuyorsunuz yokmu hatası bu oyunun

her elestiriye olabilir ancak pes in sutlarina hickimse birsey diyemez. mermi gibiymis. ya fifa oynayipta pes5 nasil öyle diyorsun anlöamadim
    fifada herattigin sut müthis gidiyo. her macta kalecikler kahraman oluyor.
    ama peste ilk önce kaleye nasil isabetli sut cekilir o ögreniliyor.

size sorular:
    -pes forumlarinda hep gol videolari oluyor ancak ben fifa FORUMLARINDA gol
    VIDEOLARina FALAN RASTLAMADIM BUNUN SEBEBI sizce NE OLABILIR ACABA?

-ayrica mahalle maclarinda bile bu kadar gol olmuyor fifa kadar.
    30 dakkalik maclar kac kac bitiyor. 6-5 mi 4-7 mi?
    ya pes te bazen 10 dakkalik oynuyorsun 4-2 bitiyor, bazen 30 dakkalik oynuyorsun 0-0 bitiyor. neden aca?

• quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

snbaks sen megi21in cümlelerini boş ver..insan önce karşısındaki insana saygı duymalı..ne demek o öle "yok şunu bilecen, bunu yapmıcan"...sanki dünyadaki en iyi oyuncu sensin..güleyim barii
    quote:

Orjinalden alıntı: snbaks

1.si ben oynamayı biliyorum sen kafanı yorma
    2.si ben hep press kombinasyonunu uygulamadığımı belirtmiştim.

Teşekkürler dostum.

• Fifanın zorluk derecesini amatör yapıp karşınada oyunu bilmeyen birisini alırsan tabi olur 7-6 felan
    ayrıca 2006 da gol atmak öyle dediğin kadar kolay değil
  • arkadaşım sende topu almasını bilmiyosan tabi durmadan foul olur
    herkes aynı şeyi sölüyo ben topada kayarak oynuyorum ama okadar çok foul verilmiyo hakem benimi kayırıyor nedir
  • quote:

Bu ne be mahalle maçlarında bile bukadar faul olmaz bumu simülasyon, şöyle mermi gibi şutlar nasıl atılıyo

Kusura bakma ama sen bunu hata diye sunuyorsan dünyadan haberin yok demektir

Pes,fifa gibi bütün parayı lisanslara yatırıp hersene aynı seyleri montajlayıp önümüze getirmiyor

Adamlar ilk önce oynanıştaki gerçekliğe önem verip bunun için calısıyor

Zaten 1-2 hafta sonra kadroları düzenleyen yama pes fanatikleri tarafından yapılacaktır

• quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Kusura bakma ama sen bunu hata diye sunuyorsan dünyadan haberin yok demektir

Pes,fifa gibi bütün parayı lisanslara yatırıp hersene aynı seyleri montajlayıp önümüze getirmiyor

Adamlar ilk önce oynanıştaki gerçekliğe önem verip bunun için calısıyor

Zaten 1-2 hafta sonra kadroları düzenleyen yama pes fanatikleri tarafından yapılacaktır

• patch indirmesek bile editordan her istedigini degitirebiliyorsun zaten

bide sordugum ilk soruya cevap gelmedi nedense
  • hep aynı tarz goller olduğundan olabilirmi acaba
  • Bence pes 3. 4. 5 hepsi aynı fifada nekadar fark varsa pesdede okadar hatta fifa daha çok değişiyor
  • quote:

Bence pes 3. 4. 5 hepsi aynı fifada nekadar fark varsa pesdede okadar hatta fifa daha çok değişiyor

aslında doğru sölüyosun 2 seridir fifada bi kıpırdama var ama hala pesin yanından geçmiyor BENCE
  • hep ayni tarzdan da olabilir ancak esas sebebini söyle aciklayalim

fifada herkes güzel gol atar
    pesde ise gol atmak bir sanattir hich bir zaman tipatip ayni golü atamasssin. güzel goller atabilmek icin epey oynamis olman gerekiyor(veya sansa girer)

en basit örnegi. ben frikikten gol atmak icin 1 aya yakin oynadim ve giddikce siklasti.
    su anda 10 frikikten biri girer ancak. iddia ediyorum burada yazan fifacilarda hic kimse pes te 1 den fazla frikik golü yoktur( cogunun hic).
    ya düsünsene birseyi beceribilmek icin ne kadar antrenman yapmaliyiz calismaliyiz.
    ya ben bir arkadismla oynadim. nekadar kalenin dibinden sut cekse isabetsizdi.

mesela cok faul oluyormus. iste zaten önemli olan faul yaomadan oynayabilmektir. bu zor gelir belki fifacilara(ki banada ilk önce öyle oldu). calistikca oynadikca faulsüz oynaybiliyorsun. normal futbocuda istese faul yapabilir. ancak kart gelecegini bildigi icin yapmiyor. yani pes de de aynisi olmali.

herkes pes oynayamaz. oynayamayanlarda fifa oynar

• quote:

Bence pes 3. 4. 5 hepsi aynı fifada nekadar fark varsa pesdede okadar hatta fifa daha çok değişiyor

bana göre cok sey degisti ancak degismedi kabul edelim.

pes4 zaten cok iyidi. pes 5 degismesede yinede cok iyi.

tek fark fifa cok kötüydü ve degismedi yine kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pratique03 -- 27 Ekim 2005, 18:11:13 >
  • mükemmel yaw
    quote:

Orjinalden alıntı: pratique03

hep ayni tarzdan da olabilir ancak esas sebebini söyle aciklayalim

fifada herkes güzel gol atar
    pesde ise gol atmak bir sanattir hich bir zaman tipatip ayni golü atamasssin. güzel goller atabilmek icin epey oynamis olman gerekiyor(veya sansa girer)

en basit örnegi. ben frikikten gol atmak icin 1 aya yakin oynadim ve giddikce siklasti.
    su anda 10 frikikten biri girer ancak. iddia ediyorum burada yazan fifacilarda hic kimse pes te 1 den fazla frikik golü yoktur( cogunun hic).
    ya düsünsene birseyi beceribilmek icin ne kadar antrenman yapmaliyiz calismaliyiz.
    ya ben bir arkadismla oynadim. nekadar kalenin dibinden sut cekse isabetsizdi.

mesela cok faul oluyormus. iste zaten önemli olan faul yaomadan oynayabilmektir. bu zor gelir belki fifacilara(ki banada ilk önce öyle oldu). calistikca oynadikca faulsüz oynaybiliyorsun. normal futbocuda istese faul yapabilir. ancak kart gelecegini bildigi icin yapmiyor. yani pes de de aynisi olmali.

herkes pes oynayamaz. oynayamayanlarda fifa oynar

• quote:

Adamlar zaten en iyisini yapıyorlar,Bundan daha iyisi yapmak için uğraşılsada pek bişey bulunmuyor

Anca grafikler oynama yapılıyor
  • quote:

quote:

Adamlar zaten en iyisini yapıyorlar,Bundan daha iyisi yapmak için uğraşılsada pek bişey bulunmuyor

söyle cevap verelim. kusursuz 100 puan

pes4 =91
    pes 5=94

ancak
    fifa=75
    fifa06=77

demek istedigim pes4 zaten cok iyiydi onu cok fazla gecemezsin.
    fifa05 ise cok kötüydü ama fifa´06 da kötü. normalde cok fazla ilerleme olmasi gerekiyor fifada pes e yetisebilmesi icin.

• quote:

Orjinalden alıntı: pratique03

quote:

quote:

söyle cevap verelim. kusursuz 100 puan

pes4 =91
    pes 5=94

ancak
    fifa=75
    fifa06=77

demek istedigim pes4 zaten cok iyiydi onu cok fazla gecemezsin.
    fifa05 ise cok kötüydü ama fifa´06 da kötü. normalde cok fazla ilerleme olmasi gerekiyor fifada pes e yetisebilmesi icin.

Olay bu işte

• kadıköyden alabilen var mı bu oyunu kaç cd bu yonu peki ben hala pes4 oynuyorum
  • pes 5 te ben oyuncuların isimlerini değiştiriyorum fakat sırt tarafındaki yazılar değişmiyo bu herkeste bölemi bi bakarsanız sevinirim:)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.