Şimdi Ara

Pes5[PC] Fifa06 Hangisi Sizce

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Bir yanda ünlü EAGAMES diğer yanda KONAMİ nin çıkartığı oyunlar Dikkatle Takip Ediyorum
    Pes5 i düzgün oynayabilmek için pc de dunya kadar yama indirilmekte Pes5 çıktıktan sonra ise Super Patch ortaya çıkartılmıştır ve kendi resmi sitelerinde yayımlanmıştır 800Mb bir şey bu oyun oyunu ilk aldığınızda sadece buyuk takımların Futbolcuları isimleri düzgün diğerleri ise hiç bilmediğimiz isimlerle oyun oynamaktayız + secitiğimiz bir takımın Sembolu olan resimler ise birer uydurmasyon sadece belli takımlarınki doğru bir şekildedir yani Anlayacağınız Pes5 i oynamak için ise Patchler sayesinde oynamak
    Mumkundur bu patchler sayesinde ancak oyunu adam akıllı oynayabiliriz...Ayrıca oyuna Girmeden önce ise Stad full olarak gosterilmekte Oyun esnasında Stadda boşluk Aman tanrımo da ne bu durmu gene yukleyeceğimiz Patchler sayesinde Düzeltmekteyiz Konami Firması bu oyunu PS için çıkartmaya devam etsin biz oyunmu oynuyoruz yoksa Windows u Upgrade mi edioz belli değil valla

Gelelim FIFA06 ya oyun çıkar çıkmaz gene buyuk bir yankı uyandırdı oyunun özellikleri sesleri ve extradan eski efsanevi futbolcularla doldurulmuş bir kadro ile oyuna başlamaktayız yeni başlayanlar için Fifa06 nın özellikler saymakla bitmez en küçük bir orneği ise rakip takımdan gol yediğiniz zaman Futbolcularınız moral olarak biraz çökmesi...
    FIFA06 Menager özelliklerine bakcak olursak Transfer olayı Bir oncekinden daha iyi durumda prasına gore adamların futbolcu getirmekte ve dunyadaki butun kıtalara gonderebilmektesin...
    FIFA06 nın patch i yokmu tabikide var neden olmasın resmi sitesinden indirdiğin patch sayesinde ki bu Patch leri ben takip ediyorum Transfer olmuş futbolcuları hangi kuluğlere gittiklerini gorebilmektesin birde Bizim Türklerin çıkardığı Patchler var bunlar ise Turkiye Super ligi takımları 4 buyuk takım sahaları sloganları ve Spiker değiştirilmesi

Ben bildiklerimi yazım gerisi sizlere Kalmış

• Super konu valla hep hayal ediyodum birisi Fifa mı Pes mi diye bi konu açsın diye şükürler olsun yarabbim.

Bence PES2006 en iyisi hadi bakalım napcan şimdi

• tabiiki de fifa 2006

pes5 ne öyle iğrenç birşey ıyyyy bööğk

fifa06 en iyisi süper oyun başından kalkamıyorum allahım muhteşem birşey bağımlılık yaptı ya

• quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

tabiiki de fifa 2006

fifa06 en iyisi süper oyun başından kalkamıyorum allahım muhteşem birşey bağımlılık yaptı ya

Tugay dellendin mi oğlum

Hee Fifa diyelim bizde

• PES 5
  • quote:

tabiiki de fifa 2006

noluyo küfürmü ediyon

• peki ben bişey soracağım..

pes de nvidia ile mi daha iyi performans alırız??
    yoksa ati kullananlara Fifa mı daha iyi ?

bana genel olarak bu konuları biraz açıklarmısınız??

son olarakta;
    sony mp3 çalar mı iyi? yoksa ipod mu? ses olarak bakımından..

• quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

quote:

tabiiki de fifa 2006

Tugay dellendin mi oğlum

Hee Fifa diyelim bizde

fifacıları neşelendirelim biraz " aa bak bizim külüstürü sevenlerde varmış yupppiii " desinler

• Konuyu açan arkadaş anlaşılan olaya Fifa gözlükleriyle bakmış...

1.Biz zaten bu seriyi yamalar çıkmadan öncede deliler gibi oynuyorduk..

2.Habire lisanslardan yamalardan hede höde bilmemne bunlardan bahsetmişsin.Ama hiç Fifa'daki oynanışa , orta sahadan atılan saçma gollere değinmemişsin...Peki Fifa'da yığınla saçmalığı düzeltmek için bir yama war mı? Hayır yok!

Daha konuşmayacağım...Fifa'yı duyunca tiksiniyorum
  • İkiside yaramaz
  • iyi oldu walla bencede herkes görüşünü bildirsin bende merak ediyodum uehuehu
    bence de world cup 2006 hadi bakalım
    quote:

Orjinalden alıntı: pascuu

Super konu valla hep hayal ediyodum birisi Fifa mı Pes mi diye bi konu açsın diye şükürler olsun yarabbim.

Bence PES2006 en iyisi hadi bakalım napcan şimdi

• tabiki "dıt dit dit dit düt dit dut dit dut dat dat düt dit" diye müziği olan oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

İkiside yaramaz

başka da yok zaten
  • fifa serisini oyundan anlamayan oynar fizik sıfır modelleme sıfır mipmapping sıfır atmosfer sıfır faso sıfır frikik açıları sıfır oynanış sıfır...

fifa mı daha ii pes mi daha ii sorusunu ise forumda arama motorunu kullanmayan insanlar 1 ay uğramayıp ta foruma destursuz giren ve hemen konu açan insanlar sorar...
  • En iyisi konu uzamadan kitlenmesi.

Aynı konu için açılmış bir çok topic var, lütfen arama butonunu kullanınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 31 Mart 2006; 19:12:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.