Aman aga Matematik ile pek ilgim olmadı artık olamazda galiba...
bnm başıma çok kez geldi henry mesela gerçekteki gibi adam köşe bayrağının oraya gitti vücudunu koydu öylece bekledi we bu arada dün maç yaparken dikkatimi çekti söyleym dedim uzun bi pas atıldı karşı takımdan bnm defansımın arasına doğru ofsayttı poziyon ofsayt olmadan önce gerçekteki gibi defasn oyuncu we bir çok adam ellerini kaldırıp yardımcıya baktı way be diyesim geldi çok acayip enstantaneler war oyunda harika yaw
Topu almaya çalışacaksın. Hiç bir şey yapamıyorsan faul yap. Atışı yapmayıp beleyemez ya.
beyler lütfen fifacılar gibi world class demiyelim yaw:D 5 yıldız de geç:D gerçi son oyunda yıldızları kaldırmışlar ama... günde en az 10 maç çakan biri olarak bu dedikleriniz hep başıma geliyo ama en ilginç şey suydu basıma gelen:D oynadıgım bi takımın tüm freekicklerini kaleci kullanıyodu bende gaz bi biçimde topu kapıp uzaklardan şut çekmeye çalışmayı planlıyodum. bunu 10 dakkalık maç içinde 6 kez falan denedim yok olmuyo ya fifada olsa kesin atarladı ezik fifa:D
Ben de abimle maç yapıyordum(PES5), kenardan orta yaptım, benim adam vurdu gol oldu fakat benim adam vurduğu anda golü yiyen takımın o mevkideki bütün oyunları hakeme döndüler ve birden 2si 3ü birden hakemi alkışlamaya başladılar. Lan noluyo dedim baktım meğer benim oyuncu golü atarken elini kullanmış, hakem de golü vermemiş. Belki bi çok kişi yaşamış olabilir de anlatıyım dedim.
Fifacılar kızmasın eskiden bende hep Fifa oynardım ama bu oyun Fifa ile karşılaştırılmaz arkadaşlar. Bu oyun neredeyse simulasyon tadında.
quote:
Orjinalden alıntı: collosus
quote:
Orjinalden alıntı: cenkforce
Evet bana da bir kere denk geldi. 2-1 öndeyken top ingiltereydi. Dakika 90+. Adam korner bayrağına yakın yerde arkasını dönmüş öylece bekledi. Hiç de hareket edicek gibi görünmüyordu :)
ingilizlerin yaptığına dikkat etmişler o zaman. gerçekçi olmuş
sadece ingilizler değil bi de chelsea. ben pes'te chelsea'den bir de ingiltere'den başka zaman geçiren takıma rastlamadım, bu kadar gerçekçi futbol oyunu da görmedim. Gerçekçiliği bozan tek tarafı oyuncular topa hiç eliyle temas etmiyor. bir de maç da dakika 90 olmuş bütün futbolcular hala at gibi koşuyor. oyuncuların performansındaki düşüş gerçektekinden çok çok az..
bunların dışında grafiklerin güzelleştirimesi oyun zevkini çok artıracaktır ama ceplerimizi de yakacaktır. yine de grafikler güzel olsun ben razıyım. aç kalırım gene de pes oynarım. FOREVER PES
quote:
Orjinalden alıntı: rsi
Ben de abimle maç yapıyordum(PES5), kenardan orta yaptım, benim adam vurdu gol oldu fakat benim adam vurduğu anda golü yiyen takımın o mevkideki bütün oyunları hakeme döndüler ve birden 2si 3ü birden hakemi alkışlamaya başladılar. Lan noluyo dedim baktım meğer benim oyuncu golü atarken elini kullanmış, hakem de golü vermemiş. Belki bi çok kişi yaşamış olabilir de anlatıyım dedim.
Fifacılar kızmasın eskiden bende hep Fifa oynardım ama bu oyun Fifa ile karşılaştırılmaz arkadaşlar. Bu oyun neredeyse simulasyon tadında.
kardeşim o elini kullama değil. senin futbolcuna faul yapmışlar. pes'te elini kullanma diye bir şey yok. bundan eminim. hayatım pes oynamakla geçti.
bence bu bir hata ne zaman geçirmesi ne sallıyorsunuz.. oyuncu orda donmuş kalmış işte ula şu pesçiler ne adamlar en büyük bug u bile en iyi yapay zeka yaptınız.. siz beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün inşallahh
quote:
Orjinalden alıntı: ultraslan_4423
bence bu bir hata ne zaman geçirmesi ne sallıyorsunuz.. oyuncu orda donmuş kalmış işte ula şu pesçiler ne adamlar en büyük bug u bile en iyi yapay zeka yaptınız.. siz beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün inşallahh
bn oynamıyorum oyunu ama bence bug değil
yoksa neden korner direğinin orda beklsin ha? cevap veeeeerr
kaçmaaaa
ana şapkasını düşürdü
quote:
Orjinalden alıntı: vLKn34
quote:
Orjinalden alıntı: erkahn
oyun nasıl gerçekci yapılmış böle ya zaman geçiriolar
waLLa öyle acaip gercekci adam zaman gecirmio sanki filme odaklanmıs onu izlio
quote:
Orjinalden alıntı: f33l_
quote:
Orjinalden alıntı: rsi
kardeşim o elini kullama değil. senin futbolcuna faul yapmışlar. pes'te elini kullanma diye bir şey yok. bundan eminim. hayatım pes oynamakla geçti.
Elle oynama var ya birçok kez başıma geldi...
quote:
Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker
quote:
Orjinalden alıntı: ultraslan_4423
bn oynamıyorum oyunu ama bence bug değil
yoksa neden korner direğinin orda beklsin ha? cevap veeeeerr
kaçmaaaa
ana şapkasını düşürdü
kardeş biyere kaçtığım yok.. ama adam öyle mal mal bakıyor..sanki oyun donmuş..oyuncu donmuş kalmış gibi..yok sizde...yok zaman geçiriyormuş yok çok güzelmiş..hey gidi heeyyyy..siz kendinizi kandırın...
puaha süper ya
çok iyi yaa..
bu oyunu oynamayanlar çok şey kaybediyor.. PES6 çıkar çıkmaz master lige bi başladım, hala aynı takımla aynı master ligi oynuyorum.. değişen tek şey oyunun zorluk derecesi oldu.. şu an en zorda 15dk süreli maçlar yapıyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme