Şimdi Ara

pes6 ... pes artık bunuda yapmıslar ------ video eklendii

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ilk basıma bişey geldi . tabi world class da
    chealse ile mac yapıyordum . 2-1 yenik durumda idim . uzatmalar oynanıyordu . topu kaptırdım .essien koseye kadar indi topla . yuzu tac cizgisine dogru topu almaya calıstım engelledi.
    bende bıraktım orta yapsın diye
    oda nesiiiiiiiii :) orta falan yaptıgı yok oyle bekliyor .
    2 dakika falan bekledim . sonra frapsi acmak aklıma geldi
    alabildigim kadar kısmını aldım . sonra zaman bitti mac sona erdi
    video yu koyacagım eger alabildiysem . cok sasırdım direk sizle paylasmak istedim . boyle bişey geldi mi hiç başınıza . bu nasıl bir oyundur boyle :) fifa cılar duysun

son anına yetişmiştim . rahat 2 dk ka beklediler oyle . once anlamadım sonra uleennn oldum :) fraps ı acmaya calıstım oyunu durdurmayı unutmusum 2 saate acıldı meled . anca bukadarını cekmiştim . youtube ekleme yapamadım 2 gundur affedin

ahanda video :http://www.youtube.com/watch?v=oKByXMt6o4U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukkk25 -- 22 Nisan 2007; 4:10:14 >

• PES'de hic raslamadım ama NBA oyunlarında cok sık buna benzer olaylar basıma gelır.
  • Evet bana da bir kere denk geldi. 2-1 öndeyken top ingiltereydi. Dakika 90+. Adam korner bayrağına yakın yerde arkasını dönmüş öylece bekledi. Hiç de hareket edicek gibi görünmüyordu :)
  • oyun nasıl gerçekci yapılmış böle ya zaman geçiriolar
  • kaleci topu dikerken onunde durdum top bana carpti kaleye girdi
    boyle bi olay basina gelen varmi 2defa oldu biride auta cikti

videoyu kaydettim ama frabsim calismiyor nedense
  • biz de yaşadık aynı şeyleri top çevirme ve korner köşesi civarında zaman geçiriyorlar sıkça
  • evy-t ya bende deli oldum bi keresinde
  • Kalecinin kornerde ileri çıktığını gördüm ama böylesini hiç duymamıştım bile
  • ben hiç yaşamadım
  • abi işte bu oyun hakketen süper bana çok oluyo özellikle masterligde oynarken öndelerse ve kendi sahlarındaysa hiç kaptırmamak için pas yapıyolar yada arkadaşın dediği gibi köşelere gidiyolar eğer top kalecnin ayağındaysa pres yapmassan bekliyo adi herifler bu fair play a aykırı bi davranış bundan dolayı şaka şaka manyak bi olay sakın kaldırmasınlar diğer çıkacak olan versiyonlarında suç bizde adma gibi oynayalım yenik duruma düşmeyelim

• işte pesin şaçmalıklarından birisi bakalaım daha neler görecez bi de oynanışı güzel diyolardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetbalci

işte pesin şaçmalıklarından birisi bakalaım daha neler görecez bi de oynanışı güzel diyolardı

saçmalığıyla ne alakası var acaba? yazıyı nerenle okudun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetbalci

işte pesin şaçmalıklarından birisi bakalaım daha neler görecez bi de oynanışı güzel diyolardı

ne alaka??
  • WALLA bana sadece nba 2007 de oluo bazen
  • benim başımada gelmişti tabi ilkinde senin gibi şaşırmıştım oyun güzel
  • evet banada oldu sırtını dönüyo iblis sen gitmezsen hiçbişey yapmıyor vede gittiğindede korumaya çalışıyo topu sadece orta yapmaya felan uğraşmıyor :)
  • Böyle durumlarda yapacağınız tek şey var arkadaşlar herkese söylüyorum adamın arkasına usulca yanaşıp veya hızlıda yaklaşabilirsiniz arkasından bodoslama dalma diye tabir ettiğimiz şekilde dalıyoruz n korunacak top kalır nede koruyacak adam
  • bu ip oyuna renk katan atraksyonlar benimde başıma geldi

oyun her haliyle süper abicim çekik gözlerin ellerine sağlık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkforce

Evet bana da bir kere denk geldi. 2-1 öndeyken top ingiltereydi. Dakika 90+. Adam korner bayrağına yakın yerde arkasını dönmüş öylece bekledi. Hiç de hareket edicek gibi görünmüyordu :)

ingilizlerin yaptığına dikkat etmişler o zaman. gerçekçi olmuş
  • video nerde ..............
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.