Şimdi Ara

PESEdit 2013 Patch 6.0 çıktı 04.09.2013 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
5
Favori
260.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bu patch'ı 1.1'in üzerine kursak oyunda bozula vb. gerçekleşir mi?
  • Arkadaşlar, ML'de crash alıyorum.

E:\KONAMI\Pro Evulotion Soccer 2013\kitserver13\pesedit\img\dt0f.img klasöründeki unnamed_1977.img dosyasını silmem gerekiyormuş, ancak zaten öyle bir dosya yok. 4. oyunu silip yükleyişim, oyuna bi hevesle başlamıştım ancak usandırdı beni. Bu saatten sonra naparlarsa yapsınlar. Problemle alakalı bilgi sahibi olan arkadaşlar lütfen bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim
  • Birader patch'i sorunsuz yükledim anlatılanlarda ki gibi, oyunda RELOADED ama Master League girdiğimde transfer için hedef listesine giriyorum oyundan atıyor bir hatayla karşılaşıldı diyor neden oluyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: September_

Birader patch'i sorunsuz yükledim anlatılanlarda ki gibi, oyunda RELOADED ama Master League girdiğimde transfer için hedef listesine giriyorum oyundan atıyor bir hatayla karşılaşıldı diyor neden oluyor acaba ?

ÖNEMLİ: master league ve bal modununa başlamazdan önce pesedit.exe ye tıklayıp swıtches ayarlarında master league butonu aktif edip oyuna öyle girmeniz gerekmektedir. master league ve bal oynamayacaksanız oyuna girerken default seçeneğini kullananınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClemeNtha1914

Arkadaşlar, bu patch'ı 1.1'in üzerine kursak oyunda bozula vb. gerçekleşir mi?

eski versiyon patchi tamamem kaldırıp yenisini kurman gereklidir. eğer üzerine kurarsan sorunlarla karşılaşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

quote:

Orijinalden alıntı: ClemeNtha1914

Arkadaşlar, bu patch'ı 1.1'in üzerine kursak oyunda bozula vb. gerçekleşir mi?

eski versiyon patchi tamamem kaldırıp yenisini kurman gereklidir. eğer üzerine kurarsan sorunlarla karşılaşabilirsin.

Eski patchi yüklemedim hiç oyunu silip hiç bir şey yapmadan crack vs. direk kurdum ama gene aynı sorun var, liste de belirli oyuncuların üstüne gelince oluyor sanırsam. 2012'de PESEdit'den yapıyorumdum kurulumda falan hata yapmam diye düünüyorum masterleague butonunu tıkladım üste dediklerini birebir yaptım. Eski savemdeki takım ST Ettien onu yükledim, onda bir sorun çıkmıyor Ama Lyon'u aldım yeni bir oyun açtım bu sorun çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi September_ -- 6 Ekim 2012; 18:37:38 >

• ben bal oynarken maçın 2. yarısına geçerken(genelde) atıyor. pesedit master/bal modunda duruyor.
  • Selector'deki ML/BAL butonu pasif geliyor. Müdahale edemiyorum. Nasıl ML oynayacağım ?

Edit:
    Maalesef oyunu bozuyor, bu sefer yapamamışlar.
    1-Krampon değiştiremiyorsunuz.
    2-Master Lig/BAL butonu aktif değil. Championship ligini seçiyorum, ML/BAL butonu aktif olmadığı için seçim yapamıyorum. O şekilde oyuna girdiğimde de Championship takımlarını göremiyorum.
    3-Şu kadro güncelleme işi 1 saatlik bir iş olmasına rağmen hâla yapılmamış.

Zaten oyunu da çok beğenmedim ama mecbur oynayacağız. deta53 senin de emeğine sağlık, her sene burada yamayı paylaşmasan zaten haberim olmayacak. PESedit bu sefer yapamamış. Sildim tekrar yükledim, yine olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven_stiffler -- 7 Ekim 2012; 2:57:38 >
  • Arkadaşlar ben yamayı yükledim ancak iki sorunum var.
    Pesediti yönetici olarak çalıştırıyorum. ikinci lig seçimi dışında diğer özellikler successful diyor ama ikinci lig seçerken saçma bir hata veriyor ?
    Bunu yaşayan yada çözebilen var mı ?

Birde ikinci liglerde seria b neden yok :S
  • Ben de reloaded versiyonu indirdim..Pes Editi kurdum ama 2.Ligi Championshipi seçmek için üstüne tıklıyorum ama pes 2013.exe yoluna erişim reddedildi diyor +++ sonra boşver dedim oyuna girdim Bayern oldum ML'e girdim oyundan attı : ?? yardım edin pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugri28

Ben de reloaded versiyonu indirdim..Pes Editi kurdum ama 2.Ligi Championshipi seçmek için üstüne tıklıyorum ama pes 2013.exe yoluna erişim reddedildi diyor +++ sonra boşver dedim oyuna girdim Bayern oldum ML'e girdim oyundan attı : ?? yardım edin pls

Tam olarak aynı şeyleri yaşamaktayım :):)
  • İşte bir de bi çözüm olsa bugün fifa ile pes'in reloadedini indirdim skidrow vardı bende hatalıydı pesedit.de bu da hatalı çıktı ben de fifa 13 oynuyorum :) biri yardım etsin pes'e dönelim...
  • ikinci lig seçme olayı oyunu tamamen silip hiç açmadan pechi kurunca oluyor. Ama oyun masterligde sürekli hata verip çıkıyo bi süre sonra.
  • yani çözüm ?=
  • hata alanlar biraz sabredin konami yeni dlc yayınlasın sonrasında çıkan pesedit patch sıkıntısız olur diye düşünüyorum. önerim biraz daha beklemeniz ve muhakkak oyununuzun reoladed versiyonu temin etmenizdir.
  • Arkadaşlar bunun ilk versiyonunda Arsenal ile kariyer açmıştım. Lanet olsun ki Bundesliga 2 ekipleri FA cup'ta karşıma çıkıyorlardı ve sezon sonunda Premier Lig'e Alman takımları geldi oyundan soğudum. Aynı sorun devam ediyor mudur bunda da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLv

Arkadaşlar bunun ilk versiyonunda Arsenal ile kariyer açmıştım. Lanet olsun ki Bundesliga 2 ekipleri FA cup'ta karşıma çıkıyorlardı ve sezon sonunda Premier Lig'e Alman takımları geldi oyundan soğudum. Aynı sorun devam ediyor mudur bunda da ?

Ediyor. Championship eklenmiş yamaya ama Master Lig'e girdiğinde Championship oynayamıyorsun. Dolayısıyla alt ligden Bundesliga 2 takımları gelmeye devam ediyor.

Bu oyundan zevk almak için ilk kariyerini Bundesliga yapacaksın :D Yamalar çıktıkça diğer liglerde oynayabileceksin artık yapacak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

quote:

Arkadaşlar bunun ilk versiyonunda Arsenal ile kariyer açmıştım. Lanet olsun ki Bundesliga 2 ekipleri FA cup'ta karşıma çıkıyorlardı ve sezon sonunda Premier Lig'e Alman takımları geldi oyundan soğudum. Aynı sorun devam ediyor mudur bunda da ?

Ediyor. Championship eklenmiş yamaya ama Master Lig'e girdiğinde Championship oynayamıyorsun. Dolayısıyla alt ligden Bundesliga 2 takımları gelmeye devam ediyor.

Bu oyundan zevk almak için ilk kariyerini Bundesliga yapacaksın :D Yamalar çıktıkça diğer liglerde oynayabileceksin artık yapacak birşey yok.

Oyuna girmeden önce ikinci lig olarak championship e tıklayıp sucsessful uyarısını aldıktan sonra öyle bir sorun olmuyor. Bende oynadım arsenalle ikinci lig ingiltere ikinci ligdi gayet. Ama oyun kapanıyor işte kendi kendine. Heralde yeni dlc ve yeni pesedit yamadan sonra düzelir diye umuyorum. Ayrıca eskiden italya seria b de vardı oda yapılır umarım. Resimleri var ama kendi yok (:

• pesedit bugün dlc sürümlü ful lisanslı patc ı yayınlayacaktı bunun hakkında bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rampy

quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

quote:

Oyuna girmeden önce ikinci lig olarak championship e tıklayıp sucsessful uyarısını aldıktan sonra öyle bir sorun olmuyor. Bende oynadım arsenalle ikinci lig ingiltere ikinci ligdi gayet. Ama oyun kapanıyor işte kendi kendine. Heralde yeni dlc ve yeni pesedit yamadan sonra düzelir diye umuyorum. Ayrıca eskiden italya seria b de vardı oda yapılır umarım. Resimleri var ama kendi yok (:

Pes 2012'de yoktu sıkıntı ama bu yama maalesef olmamış. Ben de geçen seneki oyunda az Championship oynamadım. Dediğin gibi; yeni yamadan sonra düzelmesini bekliyyorum. Bu arada da Fifa'yı denedim, galiba hoşuma gitti. Ama Pes'in maç motoru ve oyuncu detayları daha iyi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.