Şimdi Ara

pesssss :)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Ikinci el Motosiklet" aramanızda 20.238 ilan bulundu

Anasayfa
    Vasıta
    Motosiklet
    Honda
    VTR 250

Uyarı
    Arama kriterlerinize uyan ilan bulunamadı.

lan bu ne bahtsızlıktır arkadaş :)))))

• quote:

Orijinalden alıntı: aknbrn

"Ikinci el Motosiklet" aramanızda 20.238 ilan bulundu

Anasayfa
    Vasıta
    Motosiklet
    Honda
    VTR 250

Uyarı
    Arama kriterlerinize uyan ilan bulunamadı.

lan bu ne bahtsızlıktır arkadaş :)))))

Sendeki bu vtr merakı ne olacak hocam
  • sevilesi adam kullanıcısına yanıt
    motor hayatı başlamadan bitecek gibi görünüyor şuan
  • bence bu sevdadan vazgeç vtr gibi çok motor var tip ve performans olarak :)
  • sayokhan kullanıcısına yanıt
    ya kardeşim yok o tip,vallaha gönlüm bir türlü kaymıyor :)) cbf lere bakıyorum ama olmuyor :)vardır bi hayır illaki,sizede bişeyler düşer denk gelirseniz yolda izde telefonunu alın bana ulaştırın ALLAAH rızası için,bu sezonu motorsuz geçirmek işstemiyorum,arabadan tiksinti geldi artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayokhan

bence bu sevdadan vazgeç vtr gibi çok motor var tip ve performans olarak :)

Neler var merak ettim? Zamanında ben de aknbrn gibi deneyip vazgeçmek zorunda kalan biri olarak soruyorum.
  • arbforce1 kullanıcısına yanıt
    heh işte,bitane dengini gösterseler,bende merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 2013 joystick sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Pes 2012 Crack
    13 yıl önce açıldı
    pes mi fifa mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sende vtr mi
  • bak ön far yuvarlak olunca aynı vtr :)
  • Mt03'te az çok benziyor

Edit : Honda CB 900 Hornet'te benziyor bakmanı öneririm

Edit :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-yildiz-otomotiv-den-honda-cbf-500-zenon-farli-23-000kmde-157136711/detay

Edit : Lawasaki er5'te benziyor

Yine edit : Hyosung gt650 naked diğerlerinden daha fazla benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevilesi adam -- 16 Mart 2014; 12:01:10 >

BEYLER GÖSTERDİĞİNİZ MOTOR 10 NUMARA FAKAT,500 600 900 CC BİZİM DEDİĞİMİZ 250 CC, BİZİ DAHA İLK GÜNDEN ÖLDÜRECEKMİSİNİZ,ACEMİ ADAM 600 900 CC YE BİNERSE NOLUR :)) CEVAPLARI ALALIM
    ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: aknbrn

BEYLER GÖSTERDİĞİNİZ MOTOR 10 NUMARA FAKAT,500 600 900 CC BİZİM DEDİĞİMİZ 250 CC, BİZİ DAHA İLK GÜNDEN ÖLDÜRECEKMİSİNİZ,ACEMİ ADAM 600 900 CC YE BİNERSE NOLUR :)) CEVAPLARI ALALIM

Senin istediğin vtr yada vtr görünümlü motosiklet değil mi?
    Vtr'ye en çok benzeyen 650cc hyosung. Tek sorunu yüksek cc olmasıysa ilk önce gerekli eğitimleri alıp başla.
    Bana kalırsa 650cc için eğitim almaya gerek yok. 650cc'den sonrası sorun oluyor
    Eğitim alamam dersen al motoru git boş bir alana orda kendi kendine eğitim ver. Gaz nerede nasıl tepki veriyor nasıl fren yaparsam daha hızlı dururum gibi temel şeyleri 1 haftada öğrenirsen sorun olmaz bence

eğitime gerenk yok scoter kullanıyorum vitesliyide birkaç kez kullandım ,kullanmada sıkıntı çekmemde 250 cc istiyorum hem yakıt hemde vergiden tasarruf bide,250 cc de ise bitek vtr cazip geliyor,600 cc olsa fena makinalar var,fakat vtr bulur bbulmaz burdan hepinize reklam yapıcam zaten
  • hocam 250 cc de en konforlu motor suzuki inazuma ama biraz tuzludur ikinci el de olsa 10bin lirayı gözden çıkarmak gerek
    onun alternatifi de sym wolf o da ikinci elleri 7-8 civarında onun sıfırı da 10 bin
    iki motor da kullanıcısını memnun eder sym suzuki den biraz daha az yakar biraz daha cılız ama bence daha spor görünür
    inazuma da ben buradayım der cüsseli konforlu motordur
  • mc5454 M kullanıcısına yanıt
    eyv kardeşim doğru diyorsun ama dediğin gibi ınazuma 10 binden aşşağı yok,sym de öyle,ikisinin arasında tercih yapılsa sym derim ben,ınazuma güzel fakat biraz kurye motorunu andırıyor,kaldıki 9-9,5 ona veremem,bütçe 7 bin civarı ayırdım,o parayada alınacak en iyi marka ve görüntü vtr de var,bakıcaz artık nasip kısmet napalım,sağolasın öneri için,dediklerin 10 numara fakat benim bütçeyi geçiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.