Şimdi Ara

Pet Battle Tam Bir Fiyasko (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: digichaos

Valla lvlng den pek onlara zaman kalmaz gibi

Leveling dedigin sey iki gunluk is :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıra bekleme olayları normal pet battle daki tek sorun rakibinin ismini görememen olmuş o ekranıda zamanla biraz daha düzeltirler.Onun dışında gayet zevkli
  • Cataclysm'le Plants vs. Zombies oynayabilir hale geldik WoW'da, şimdi de Pokémon. Yaşa Blizzard.
  • Ben de denedim, pokemon ile aynı mantık heralde. Ama çok ısınamadım, tavsiyesi olan var mı pat battle ile ilgili şunu şunu yap diye
  • Epic fail... Yazık blizzard oyunu ne hala getirdiniz ya..
  • oyun içinde oyun olmuş bu pet battle
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkanerkn

oyun içinde oyun olmuş bu pet battle

"Aman allahım, oyun içinde oyun! sanki oyunception!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuskas

quote:

Orijinalden alıntı: Fautzin

mesela pokemon red gibi oyunlar oynadı isen o tür oyunlarda bu mantıkla yürüyor arkadaşım önce net bir bilgin olsun

İyi güzel söylemişsin de Pokemon ya da türevi bir oyundan bahsetmiyoruz.
    Ben sıkıcı buldum ve bence tam bir fiyasko.
    bu durumun benim pokemon gibi "bence saçma sapan" bir oyunu oynamamamla ya da bu tip oyunlarla ilgili bilgi sahibi olmamla ne ilgisi var.
    Ki turn based sistemi gayet iyi bildiğim bir sistemdir.

Fakat WoW içerisinde bana çok basit ve anlamsız geldi.

Laf söylemiş olmak için yorum yazmayın.
    yazdığınız yorumlar bilgi verici eleştiriler içerirse ya da karşıt bile ols mantıklı ve saygılı bir şekilde görüş belirttiğiniz yorumlar olursa aynı şekilde saygı görürsünüz.

Monkey D Luffy
    Saphrenia
    mczaga

gibi arkadaşların yaptığı gibi doğru düzgün yorumlar yazıp beni eleştirebilirsin mesela.

ama liseli stayla laf sokmacalı yorum yazmak belli bir yaşa gelmiş olduğunu düşündüğüm insanlara yakışmıyor.

Adam sana neden öyle olduğunu açıklamış atar yapma ergen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Warwicky

quote:

quote:

mesela pokemon red gibi oyunlar oynadı isen o tür oyunlarda bu mantıkla yürüyor arkadaşım önce net bir bilgin olsun

bu durumun benim pokemon gibi "bence saçma sapan" bir oyunu oynamamamla ya da bu tip oyunlarla ilgili bilgi sahibi olmamla ne ilgisi var.

yazdığınız yorumlar bilgi verici eleştiriler içerirse ya da karşıt bile ols mantıklı ve saygılı bir şekilde görüş belirttiğiniz yorumlar olursa aynı şekilde saygı görürsünüz.

Monkey D Luffy
    Saphrenia
    mczaga

gibi arkadaşların yaptığı gibi doğru düzgün yorumlar yazıp beni eleştirebilirsin mesela.

ama liseli stayla laf sokmacalı yorum yazmak belli bir yaşa gelmiş olduğunu düşündüğüm insanlara yakışmıyor.

Ergen?

Neden seviyeli bir biçimde derdini anlatamayan ezik ucubelerin hepsi hakaret ederek sonuca gitmeye çalışıyor?
    İçinde küfür ya da hakaret olmayan ve hiçbir ima içermeyen herhangi bir kelime olmadan cümle kuramıyorsunuz değil mi?
    O mesajı yazdığı için tepki gösterdiğim kişi gayet olgun biçimde "alındıysan kusura bakma" derken sana ne oluyor?

Terbiyesiz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Warwicky

quote:

quote:

Monkey D Luffy
    Saphrenia
    mczaga

Ergen?

Neden seviyeli bir biçimde derdini anlatamayan ezik ucubelerin hepsi hakaret ederek sonuca gitmeye çalışıyor?
    İçinde küfür ya da hakaret olmayan ve hiçbir ima içermeyen herhangi bir kelime olmadan cümle kuramıyorsunuz değil mi?
    O mesajı yazdığı için tepki gösterdiğim kişi gayet olgun biçimde "alındıysan kusura bakma" derken sana ne oluyor?

Terbiyesiz.

Olgun bir cvp olmus ark sana yakıstırdıgına karsılık

• quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

Orijinalden alıntı: alkanerkn

oyun içinde oyun olmuş bu pet battle

"Aman allahım, oyun içinde oyun! sanki oyunception!"

• bi sakin olun arkadaşlar. Neyin kavgasını yapıyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: icphedia

bi sakin olun arkadaşlar. Neyin kavgasını yapıyorsunuz..

bir konuyla ilgili fikrimi belirttiğim bir başlık açtım.
    genel olarak benimle aynı fikirde olan ya da olmayan kişiler sadece fikirlerini söyleyip geçmişler.
    ama arada bir kaç tane hakaret etmeyi alışkanlık edinip yaşam biçimi haline getirmiş olan arkadaşımız var.
    tartışma bu yüzden çıktı.

kendi adıma özür dilerim.
  • Görmezden gelin geçin. Okuyanlar anlıyor zaten neyin ne olduğunu..
  • Bu sistemde yapılabilecek en mantıklı sistem turn based sistemi. Oyun pet battle üzerine kurulmadığı için de senin dediğin şekilde olmadığını düşünüyorum. Ayrıca en basitinden flying petler için turn based dışında, normal bir pvp yani duel sistemi getirseydin ne yapmayı düşünürdün ?

Bu oyunun amacı ya pvpdir ya pvedir. Dungeon raid girip pve itemı kasarsın veya bg arena rbg girip pvp seti dizersin. Ama pet battle ekstra bir seçenektir. Bu yüzden bunun üzerinde ekstradan uğraşmaları anlamsız. Olur da çok tutar bu iş (tutarsa da turn based sisteme devam ederler çünkü çok tutmasının sebebi o olur) daha farklı yenilikler getirirler.
  • Geliştirmeler muhakkak olacaktır. Ki olacağına dair haberler yabancı forumlarda dolaşıyor.
    Benim bu konuda fikrim şu;
    Turn Based sistemi senin belirttiğin gerekçeler düşünüldüğünde yapılabilecek en makul şey olabilir.
    Fakat Petler biraz daha fazla skill sahibi olabilirlerdi ve dönüşler arasındaki süre biraz daha kısaltılabilirdi.
    Ayrıca petleri Beast, Dragonkin gibi yaradılışsal özellikleri var.
    Bazı petlerin "Atıyorum Mechanical bir pet Beast bir pet'e göre daha üstün" diğerlerine göre üstün olduğunu biliyoruz.
    Bu durumda turn based sisteminin de bir gerekliliği olarak rakibin petini yenmeniz elinizde o sırada battle slotlarınıza koyduğunuz petlerinizin
    durumuna yani şansınıza kalıyor.
    Bu noktada Normal karakterlerimizde olduğu gibi -ileride oalcak mı ya da mevcutta var mı bilmiyorum- double spec özelliği olması rekabeti daha da artırabilirdi.
    Bir de bir kaç kez pet battle'a girdim. Bu noktada şöyle bir durumla karşılaştım. Benim elimde 8, 15,18 lvl 3 adet pet varken karşımdaki oyuncunun en yüksek level'a sahip pet'i 13 lvl di
    Bu noktada adaletsizlik mevcut gibi geldi.
    Seninde söylediğin gibi; Bunlar çözülmeyecek şeyler değil ve kesinlikle geliştirmeler olacaktır.
    fakat ben bu haliyle önümüze çıkarılması konusunda hala ayın fikirdeyim.
    İstemezsin oynamazsın gibi cümleler yazan arkadaşlar da olmuş.
    Aslında o cümle biraz mantıksız. Çünkü hem Achi pointlerine faydası var oradan gelen achilerin.
    hemde ben leveling yaptığım bir kaç tane petimi iyi paralara sattım o açıdan da faydası var.
    Ayrıca bir oyunu almak için önemli miktarlarda paralar ödüyorsunuz ve tüm özelliklerini kullanmak istiyorsunuz. E tatmin edici olmayan noktalarını böyle paylaşıp tartışmak gerekiyor ki verdiğimiz paraya değsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Bu sistemde yapılabilecek en mantıklı sistem turn based sistemi. Oyun pet battle üzerine kurulmadığı için de senin dediğin şekilde olmadığını düşünüyorum. Ayrıca en basitinden flying petler için turn based dışında, normal bir pvp yani duel sistemi getirseydin ne yapmayı düşünürdün ?

Bu oyunun amacı ya pvpdir ya pvedir. Dungeon raid girip pve itemı kasarsın veya bg arena rbg girip pvp seti dizersin. Ama pet battle ekstra bir seçenektir. Bu yüzden bunun üzerinde ekstradan uğraşmaları anlamsız. Olur da çok tutar bu iş (tutarsa da turn based sisteme devam ederler çünkü çok tutmasının sebebi o olur) daha farklı yenilikler getirirler.

Biraz daha açıklayıcı anlatırmısın bişi anlayamadım .

Pet battle sistemini mi eleştiriyorsun yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Bu sistemde yapılabilecek en mantıklı sistem turn based sistemi. Oyun pet battle üzerine kurulmadığı için de senin dediğin şekilde olmadığını düşünüyorum. Ayrıca en basitinden flying petler için turn based dışında, normal bir pvp yani duel sistemi getirseydin ne yapmayı düşünürdün ?

Biraz daha açıklayıcı anlatırmısın bişi anlayamadım .

Pet battle sistemini mi eleştiriyorsun yoksa?

Hayır, pet battle sistemi companionların boş boş durmaması için yapılmış "akıllıca" bir sistem diyorum. Yani oyunun asıl eğlencesi değil. Alternatif bir eğlence sistemi. E hal böyle olunca da çok da üzerinde durmamak lazım. İlla yorum yapmam gerekiyorsa turn based sistemi cuk oturmuş diyorum. Aramızda pvp yapar gibi pet battle yapmak mantıksız olurdu ve blizzardın da işini bir hayli zorlaştırırdı.

@vuskas Sanırım senin beğenmediğin noktalar bazı ufak adaletsizlikler ve oynanış hakkında sorunlar. Bunlar elbet düzelir, yeni bir sistem olduğu için bunun düzeltilmesi 2. planda kalıyor. Dediğim gibi önce karakterler arasındaki denge sağlanmaya çalışıyor sonra ufak tefek bu tür şeyleri düzeltirler. Zaten yoğun bir ilgi olursa bunun üstüne düşerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 1 Ekim 2012; 17:09:45 >

• Bir de konu kirliliği yaratmak istemediğimden buradan sormak istediğim bir soru var. Karşımızdaki petin rare filan olup olmadığını nasıl anlarız yakalamadan önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Arkeoloji bana fazla hitap etmiyor fakat bu Hayvan savaş sistemi beni etkiledi sevdim .

Sordukmu

sen sormadan söyledim kusra kalma kardeş hadi sen kumda kalene devam et.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.