Şimdi Ara

pet bugu buldum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler oyle arti diye gorunmuyo bu petin isminin altinda spell of life simgesi cikiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mirage Dagger

ya benim pette 30 lwl ewt bana 120 buff verio :D ya bu arada denedim olmadı kardes hayvana buff kağıdını basıom canı artmıo!!!

2 defa bas skille petin yuzdesinin altında simgesi cikcak

Ve varsa boyle pet için buldugunuz buglar lutfen paylaşın
  • Eyw.. saoL
  • güzel bişi bulmuşunda gold pre silver pre yok o yüzden pet cıkmıyo :((
  • quote:

Orjinalden alıntı: carnivora

quote:

ya benim pette 30 lwl ewt bana 120 buff verio :D ya bu arada denedim olmadı kardes hayvana buff kağıdını basıom canı artmıo!!!

olmuyor magemisin sen ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SYuNDeR

quote:

quote:

olmuyor magemisin sen ?

Evet mageyim ama şuan kullanamiyom silver yada gold pre yok ondan peti kullanamiyom çok güzel kasmıştım peti lvl 35e

• yok buf olmuo basamadım ben lwl 28 29 olacak
  • Ya bronz premiz var alamıyoruz.
    Bekleyeceğiz silveri
    Peti de kasamadık ama sabreden başarır
  • İyi oldu zaten herşey tek atıyordu benim köpee
  • ya bdne nıe olmuor :( buff kagdını basıorum petımn ustunde baloncuklar patlıor ama canı artmıor wede buff kagıdı bıtmıor :((( acıklık getırn plss
  • yine b.ku cıktı oyunun
  • quote:

Orjinalden alıntı: _P*CaN_

ya bdne nıe olmuor :( buff kagdını basıorum petımn ustunde baloncuklar patlıor ama canı artmıor wede buff kagıdı bıtmıor :((( acıklık getırn plss

petin isminin altina simge geliyo mu bunu bastiginda canin gostergesinde buyume yok yani 1k yani olan adama 1.5k buff basinca 2.5k can oluyo ya oyle gorunmuyo iste bu normal cani artiyo eger silver olsaydi hala kasiyo olcaktim suan 4 kere bastim toplam can 2.5k flan cikti onur dedigi gibi bitince ve tekrar basinca artiyor surekli oyle oyle 2.5k can var onla da dk donuyom
  • quote:

quote:

ya bdne nıe olmuor :( buff kagdını basıorum petımn ustunde baloncuklar patlıor ama canı artmıor wede buff kagıdı bıtmıor :((( acıklık getırn plss

petin isminin altina simge geliyo mu bunu bastiginda canin gostergesinde buyume yok yani 1k yani olan adama 1.5k buff basinca 2.5k can oluyo ya oyle gorunmuyo iste bu normal cani artiyo eger silver olsaydi hala kasiyo olcaktim suan 4 kere bastim toplam can 2.5k flan cikti onur dedigi gibi bitince ve tekrar basinca artiyor surekli oyle oyle 2.5k can var onla da dk donuyom

sn dedgımne gore ozamn bn 40 kere basrm canı coook olur tek basına tc donerm :S hm bnı kasr hmde kendını yoksa bn yalns mı9 anldm :S

• quote:

quote:

quote:

sn dedgımne gore ozamn bn 40 kere basrm canı coook olur tek basına tc donerm :S hm bnı kasr hmde kendını yoksa bn yalns mı9 anldm :S

buff süreleri bitene kadar bekliceksen neden olmasın

ama silver-gold olayı kötü oldı yaw tam dk dönmeye başlamıştım bende 2k canla:)

• ACABA PRİEST OLARAK KİTAP BASSAK ATAĞINI KATLRMI PRESİ OLAN AVRSA Bİ DENESİN YAF
    BENIM TEST RAHMETLİSİ PER 36 LVL DI DEF VE HP SORUN OLMUODUDA ATAGI ÇOK DÜŞÜKTÜ YAW

BİDE KATLANA KATLANA GİDİOSA ALLAH TALOS A TEK ATAR HERALDE Bİ 50-100 TANE BASSAN :p

BİZİMKİSİDE AC TAVUK KENDINI DARI AMBARINDA SANIRIŞ HESABI AMA OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HernanCORTES -- 15 Eylül 2007; 16:06:37 >
  • benim petim 60 lwl 4700 can var tek basına golem vs trol apos döne bilio böle buglara gerek kalmıo ama emege saygı :PPP
  • tşkler kardeş ii bugmış
    emeğe saygı

• quote:

Orjinalden alıntı: qhost067

benim petim 60 lwl 4700 can var tek basına golem vs trol apos döne bilio böle buglara gerek kalmıo ama emege saygı :PPP

HORT

bilmeyen kalmasın comee
  • 60 yapma bugu bulan varsa sölesin yaw
  • 1 seneLik konu hortlamış.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.