Şimdi Ara

PET HAKKINDA ÖNEMLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayır lvl kasıodu Gm olunca yeni adam açtılar ama ara sıra yine eskisini kasıo :D tam komedi GM yaw

Adam deyemicem 11 yaşında ABD li ama onun 11 yaşında olduğunu benden başka bilen çok az
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkcavalry
    petleri assalama cok isine yarar bilmiyorum valla beni 80lvl pet kastı:D:Dsaniyorum o ejderha paralı serverlarda var ben daha hic gormedim:D

petleri asagiladigim yok yani ugrasilacak gibi iş degil
    diyoyu 35 lvl den 80 lvl yapmak
    kurt u 15lvl den 80 yapmak her babayigidin harci degildir cok sabir isteyen bir iştir tabiki high rateli serverde oynamiyorsaniz

ucan ejderhanin parayla alakasi yok ama kale sahibi yapabiliyor
  • ben kimsede gormedim valla demekki havadan inmiyorlar tamam orj. serverda var ama ozaman cart curt ejder yaparlar vardırö baska bir seyi kale sahibi olan cokta ictaat yok yani ozaman elimde boyle imkan olcak sekil olsun diye yaparım bu arada bizde dinonun kasılmamıs hali 1kkk sen serverin adresini versene
  • Ya gerçekten hani basit pet olaylarına rastlıyorum! Mechanic golemi es geç wolf dark avenger'in pantheri vs falan ama ejderha falan hiç görmedim! Extreme serverlarında böyle yaratıklar var mı? Varsa biz nasıl yapıcaz?
  • ya önceden extremede ucan ejderhanin oldugunu ve donate ile alinabildigini duymustum
    dragon serverinde gözümün önünde siege sirasinda 2 kisi ejderhaya binip gittiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 12 Eylül 2006; 11:06:16 >
  • Ben Hobby de oynamıştım Orda kale aldınmı sana uçan pet den veriolardı . Eski kale sahibi kaleyi kaybettimi dragon unu geri vernek zorundaydı falan filan
    Şimdi oynadığım server yeni wipe lı olduğu için anca GM leri görüyoruz havada çarken
  • En iyisi gmlerin arkasına binip yukardan el sallamka! Ne kadar aptalca bişeydir oyunun nimetlerinden gmlerin yararlanıp playerların kısıtlanması! Oyun oynamak zevk almak eğlenmekse eğer playerlara mümkün olduğu kadar çok renk sunmak gerekir!
  • beyler ben su ejderhayı valla bir kere gordum arkadassa sordum kale falan almak la olmuyor o is dedi sagdece kale olsa birde onunda gorevi varmıs o gorevi tamamlamadan alamıyormussun gm ozaman cagircakmıssın ve zaten binmek icin 75 lvl istiyormus hayvana gorevi demekki bir 80lvl lazım hero falan olcksın anca ondan okadar az fazla rastlanmıyor
  • yaw o server hangi server ki valla world de new age de felan castle sahibi olanda var dı
  • herkezde yoktur sanırım zaten kactane kale varki ama ben hic kale sayısı kadar ejder gormedim valla ejderim olsa giranın ortasına inerim havanı dusunsene insanlar kacısıyor falan
  • yaw zati new age oynadıysan tanırsın BeBeTo adında biri vardı ben onun cafesinde girdim her siegeye şahit oldum yani (clan leaderiydi) misal bizim tüm ally castle sahibiydi ama bir tek leader yapabilmşti onada bütün cafe yardım ediyodu daha doğrusu herkes birbirine yardım ediyodu
  • beyler yapmayın1000tane odun 10000tane iron falanmı yapıyor demeyin allah askına ya gorevi vardır ve size sunu diyim o stinger varya onun gelismisi ejder onun3.classı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RwN -- 13 Eylül 2006; 2:29:55 >
  • benim bildigim strideri 76 lvl yapmalisiniz ve bu strideri ucan ejderha yapmak için kalenini içinde görevli bir npc nin olmasi gerekiyor o npc ile konusursaniz ejderhaniz oluyor diye biliyorum
  • Herkes farklı bişey söylüyor! Arkadaşlar petlerde gelişme questlerle mi lvlle mi oluyo! Ya da hayvanı besleyip büyütüyomusun!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.