Şimdi Ara

PET HAKKINDA ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yolda giderken görüyorum adamlarda mesela at var robot var gördüm bir kaç kere birde dark elf lerinde bi özelliğinde pananter alabiliyormuşsun benim server kastien böyle binek hayvan yada normal saldıran hayvan alabiliyormuyuz LÜTFEN YARDIM.......

• sizin serverda pet shop varsa ordan gorev alıyorsun bu arada o atla robot summon seyler robot satılır unicornuda mageler yaratıyor ama iste pantermis aslanmıs kaplanmıs onları gorevle alıyorsun hangi serverda oynuyorsun belki acık olmayada bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: RwN

sizin serverda pet shop varsa ordan gorev alıyorsun bu arada o atla robot summon seyler robot satılır unicornuda mageler yaratıyor ama iste pantermis aslanmıs kaplanmıs onları gorevle alıyorsun hangi serverda oynuyorsun belki acık olmayada bilir
    Tamam dostum sağol bilgiler için son bişi yani görevle satılan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onursss

Alıntıları Göster
    Walla Paran varsa bağır wtb c4 pets and dragon die satan çok olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Onursss

Alıntıları Göster
    satılanlar bir boka yaramıyor acıkcası alma yaratılanıda bos ver salla :D:D

Asıl olan yani isini gorcek olan pet shoptan gorevle al yanı satılan dedigim bir tane golem gibi birsey makanik golemmi ne o sen gorev yap walla cogunda yardımcı olurum zati cogu kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyilhan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozzyilhan

alem adamsın ya :D

bak summon olayınada burdan bakhttp://www.lineage2.com/Knowledge/summon_1.html kim ne yapıyor falan diye

• quote:

satılanlar bir boka yaramıyor acıkcası alma yaratılanıda bos ver salla :D:D

Asıl olan yani isini gorcek olan pet shoptan gorevle al yanı satılan dedigim bir tane golem gibi birsey makanik golemmi ne o sen gorev yap walla cogunda yardımcı olurum zati cogu kolay

Alıntıları Göster
    yaw nerdeyse her magenin kendine has canavarları var işte necro kedi felan sps at spell howler da bi garip ölü canavar var robot dwarlarda kurt item olarak satılır hmmm.... başkaaaa dino yapılıyo zati
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAwesome

yaw nerdeyse her magenin kendine has canavarları var işte necro kedi felan sps at spell howler da bi garip ölü canavar var robot dwarlarda kurt item olarak satılır hmmm.... başkaaaa dino yapılıyo zati

Alıntıları Göster
    zaten gereksiz birer karın ağrısı bunlar
    yok itemlerini al yok yemini al felan anlican uzun iş
    boşver gitsin en iyisi(hangi server için soruyon) hemde panther DA ye ait :D
  • quote:

zaten gereksiz birer karın ağrısı bunlar
    yok itemlerini al yok yemini al felan anlican uzun iş
    boşver gitsin en iyisi(hangi server için soruyon) hemde panther DA ye ait :D

Alıntıları Göster
    oda summon yanlız ::D yani bir guzelligi yok sanırım
  • quote:

Alıntıları Göster
    Olum golem i kim satıo :D . Satsam ben satarım lvl 57 warsmith iz lvl 56 golem imiz var ama asla satılmıo.
    çoğu ırkın kendine göre pet i var . örneği insan tank ( walla DarkAvanger dı galiba ) panther i war bayağ güçlü elemental summoner die bi elf ırkı var kendi güçsüz lvl yaparken unicorn çıkartıo bla bla ..

• quote:

Olum golem i kim satıo :D . Satsam ben satarım lvl 57 warsmith iz lvl 56 golem imiz var ama asla satılmıo.
    çoğu ırkın kendine göre pet i var . örneği insan tank ( walla DarkAvanger dı galiba ) panther i war bayağ güçlü elemental summoner die bi elf ırkı var kendi güçsüz lvl yaparken unicorn çıkartıo bla bla ..

Alıntıları Göster
    golem satılmıyodu ya ben de skill olarak çıkmıştı ama bilemem
    :d bilemem ama uber de onun için dwarf açmıştım
  • quote:

golem satılmıyodu ya ben de skill olarak çıkmıştı ama bilemem
    :d bilemem ama uber de onun için dwarf açmıştım

Alıntıları Göster
    petsler = kurts hatcling(dragon) ,strider ,wyrmn(adi neyse ucan ejderha ) ve c4 deki yeni gelen 3 tane yavru hayvan bunlardan sadece 2 tanesi işe yarar digerlerini sadece gösteriş olsun diye yaninizda tasirsiniz(ha birde lvl 80 kurtunuz olursa iş yapiyor demişlerdi denemek lazim )
    1.si strider sizi tasimakta kullanilir gayet hizlidir herkesi sollarsiniz havanizi atasiniz
    2.si ucan ejderha(adi herneyse) ucarak istediginiz yerlere yaratiklarin size saldirmadan gidebilirsiniz mesela toi 14

summon = unicorn , golem , zombi doom knigth vs bunlarin hepsi birbirinden degerlidir iyi kullanabilirsenz size cok buyuk yardimlari olacaktir

kisacasi pertsler çöpe summonlar kasaniza

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

petsler = kurts hatcling(dragon) ,strider ,wyrmn(adi neyse ucan ejderha ) ve c4 deki yeni gelen 3 tane yavru hayvan bunlardan sadece 2 tanesi işe yarar digerlerini sadece gösteriş olsun diye yaninizda tasirsiniz(ha birde lvl 80 kurtunuz olursa iş yapiyor demişlerdi denemek lazim )
    1.si strider sizi tasimakta kullanilir gayet hizlidir herkesi sollarsiniz havanizi atasiniz
    2.si ucan ejderha(adi herneyse) ucarak istediginiz yerlere yaratiklarin size saldirmadan gidebilirsiniz mesela toi 14

summon = unicorn , golem , zombi doom knigth vs bunlarin hepsi birbirinden degerlidir iyi kullanabilirsenz size cok buyuk yardimlari olacaktir

kisacasi pertsler çöpe summonlar kasaniza

Alıntıları Göster
    vala ben su adı herneyseyi gordugumu sanmıyorum bir cok serverda yok sanırım o ucan herneyse :D:D bu arada tanıstırıyım o dragon digeri dino:D:D ve petleri assalama cok isine yarar bilmiyorum valla beni 80lvl pet kastı:D:Dsaniyorum o ejderha paralı serverlarda var ben daha hic gormedim:D

• quote:

vala ben su adı herneyseyi gordugumu sanmıyorum bir cok serverda yok sanırım o ucan herneyse :D:D bu arada tanıstırıyım o dragon digeri dino:D:D ve petleri assalama cok isine yarar bilmiyorum valla beni 80lvl pet kastı:D:Dsaniyorum o ejderha paralı serverlarda var ben daha hic gormedim:D

Alıntıları Göster
    ejderhayı castleye sahip clan başkanları 2kkk karşılığında yapabiliyorlar
  • quote:

ejderhayı castleye sahip clan başkanları 2kkk karşılığında yapabiliyorlar

Alıntıları Göster
    hangi server geliyim :D:D vala benim serverda yok oyle birsey aslında lazım 2kkk olsun valla veririm satarım ustumu basımı ne varsa :DD:
  • quote:

hangi server geliyim :D:D vala benim serverda yok oyle birsey aslında lazım 2kkk olsun valla veririm satarım ustumu basımı ne varsa :DD:

Alıntıları Göster
    new age de felan hep öyleydi işTe transporter clanının başkanı adını vermiyim iki tane ejderha yapmıştı yani
  • quote:

new age de felan hep öyleydi işTe transporter clanının başkanı adını vermiyim iki tane ejderha yapmıştı yani

Alıntıları Göster
    ya ben o ejderha yı kaleyi aldınmı Gm verio die biliodum ama para ile de olabilir
  • quote:

ya ben o ejderha yı kaleyi aldınmı Gm verio die biliodum ama para ile de olabilir

Alıntıları Göster
    valla bilemem ama bana yaptım deedi eğer öyleyse gm zati tanıdık bu topice bakarsa görür kulakları çınlasın bayaaaaaaa yardımcı oluyodu

• quote:

valla bilemem ama bana yaptım deedi eğer öyleyse gm zati tanıdık bu topice bakarsa görür kulakları çınlasın bayaaaaaaa yardımcı oluyodu

Alıntıları Göster
    Hehe benim de server da var bi gm arkadaş . Gm olmadan önce benim clandaydı c grade falan alırken bayağ yardım etmiştim şimdi işe yarıo

• quote:

Hehe benim de server da var bi gm arkadaş . Gm olmadan önce benim clandaydı c grade falan alırken bayağ yardım etmiştim şimdi işe yarıo

Alıntıları Göster
    adam level kastığı charmınımı gm yaptı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.