Ben gerek wolf olsun gerek mount pet olan great wolf olsun petleri kasma konusunda birşey anlamış değilim 15-20 dk mount petimle canavar avlıyorum sonuç %0.20 yha ben yanlış yapıyorum yada bir sırrı var...Biraz yardımcı olabilir msiniz?Ayrıca mount petim 24 lwl Great Wolf kestiği yatarık 21 lwl Red ıllusyon yani 5-10 lwl aşağı yaratıkta kesmiyorum özlden de olsa biraz yarım ederseniz sevinirim.
pet kasmak işi biraz sabıs isteyen bir iş hel hele wolf ü çok zor. Sen bence 20 küsür lvl wolfü kasacağına para biriktir kendini kas ileriki levellerde parayla daha yüksek levelli pet alırsın . örneğin 50 lvl olduğunda git biriktirdiğin parayla 65 lvl bir kaplan al veya wolf falan.
YAF HİÇ ONLARLA UGRAŞMAYA GEREK YOK BENCE ELİNDE DOGRU DURUST İTEM OLDUGU SURECE AT AL VE KAS HEM KASMASI KOLAY HEMDE SATTIGINDA BAYAGI PARA EDİYORLAR.satma taraftarı değilim ama olsun
ben kasmnın yolunu buldugmu tahmin ediyorum ama uzun iş 7,5m 'e 77 level hawk aldım satıyorum almak isteyen varsa?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme