Şimdi Ara

Pet kaç levelde kutu topluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu kutu toplama şeyini alcam ama fakat pet kaç levelde kutu toplamya başlıyor? Kimisi 55 diyor kimisi leveli önemsiz diyor. Doğrusunu bilen varmı? Ama lütfen atmasyon olmasın ona göre alcam

• Peki 30 levele kasması falan kolay mı bu köpeği, hiç daha önce pet kasmadım. Pek uğraşmakta istemiyom
  • hayır arkadasim sallıor 1 lwlden itibaren toplar
  • Pustan aldım toplama itemini. 48 hours diyor, eskiden 1 gün sonra kullanıyoduk pus itemlerini sanki 2 gün beklicemmi şimdi
  • level farketmeksizin kutu toplar...

Köpeğe lvl kasdırmanıza gerek yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: W

Pustan aldım toplama itemini. 48 hours diyor, eskiden 1 gün sonra kullanıyoduk pus itemlerini sanki 2 gün beklicemmi şimdi

evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLyyy -- 7 Temmuz 2008; 12:05:38 >
  • Tamam beyler aldım cevabımı ben sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enema

level farketmeksizin kutu toplar...

Tabiki 1 lwl köpek bile kutu toplar ancak ...

1 lwllik köpeğe kutu toplatırsan zırt bırt yatar en az bi 10 lwl yapmalısın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByHufo

quote:

Orjinalden alıntı: Enema

level farketmeksizin kutu toplar...

Tabiki 1 lwl köpek bile kutu toplar ancak ...

1 lwllik köpeğe kutu toplatırsan zırt bırt yatar en az bi 10 lwl yapmalısın...

MOB lar pet e saldırmadığı için, pet kutu toplarken MOB a saldırmadığı için bir sorun çıkmaz.

1 lvlden itibaren toplatabilirsin.
  • Bende diyorum niye pete dokunmuyorlar hiç , 7 level kasıp bıraktım işe yarıyor gerçekten
  • nie herkes yanlış biliyo köpek 1 lwl den itibaren kutu toplar ve pus tan alınan eşya pazara 1 gün sonra konur ve ayrıca sc yi alıp hemen yaptırabilirsin walkyr gibi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaancix

nie herkes yanlış biliyo köpek 1 lwl den itibaren kutu toplar ve pus tan alınan eşya pazara 1 gün sonra konur ve ayrıca sc yi alıp hemen yaptırabilirsin walkyr gibi ...

Evet kullanıyorum şuan fakat onun yanında başka şeylerde aldım pustan, üstünde "48 hours tradeble" yazıyor. 1 günmü yoksa 2 günmü şimdi?
  • 1 lvl da
  • ŞİMDİ SAATİ söleyemicem ama mesela gündüz 12de aldın diğer gün öğlen 12 de koymaya başlayabiliyosun... 24 saat olmuş oluyor 48 bilemiyorum
  • Yaw bi gaza gelip bende aldım şu auto loot lardan ana char banlanmasın diye cypherda bide tanesi 1gb 2 charada aldım mecburen msn koxp charını dün bıraktım spoilerlara banlanmış sabaha
    ama iyi iş var bi 20 dk da falan 300 tane çıkıyo 7k gavolt scales 1gb ediyo. Msn koxp yapıp ban riski fazla
  • pet bellı bır levele gelınce kendımı topluyor yoksa kagıt falan mı almak lazım uzun zamandır oynamıyorum da
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeriaN

Yaw bi gaza gelip bende aldım şu auto loot lardan ana char banlanmasın diye cypherda bide tanesi 1gb 2 charada aldım mecburen msn koxp charını dün bıraktım spoilerlara banlanmış sabaha
    ama iyi iş var bi 20 dk da falan 300 tane çıkıyo 7k gavolt scales 1gb ediyo. Msn koxp yapıp ban riski fazla

57 level char kastım msn koxp+illegal tbl kullanarak, şimdide yine gavoltta para kasıyorum beramus gm leri uyuyor galiba

• Hee beyler bide petinbn saçma sapan itemleri almasını istemiyom onu ayarlama imkanı varmı?
  • quote:

quote:

Yaw bi gaza gelip bende aldım şu auto loot lardan ana char banlanmasın diye cypherda bide tanesi 1gb 2 charada aldım mecburen msn koxp charını dün bıraktım spoilerlara banlanmış sabaha

57 level char kastım msn koxp+illegal tbl kullanarak, şimdide yine gavoltta para kasıyorum beramus gm leri uyuyor galiba

yok ya bende var bişey ne zaman sabaha kadar bıraksam o gün banlanırım

Edit : Malesef kutuda ne item varsa onları alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 7 Temmuz 2008; 16:13:52 >

• quote:

quote:

quote:

yok ya bende var bişey ne zaman sabaha kadar bıraksam o gün banlanırım

Edit : Malesef kutuda ne item varsa onları alıyor

Ben öyle bırakıp uyumam belli saatlerde ara ara bırakırım. Birde b1 de bırakmam koxpa, gm ler nasılsa b2 hiç girdiği yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.