Şimdi Ara

Pet şişede alkol saklanırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
27.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pet şişede alkol saklanırmı , zararı varmıdır, sonra kullanılabilirmi ? (vodka)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esharia -- 21 Mayıs 2013; 19:49:07 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pet Şişede Alkol Saklamak: Güvenli mi?

Pet şişeler, içecekleri saklamak için yaygın olarak kullanılırken, alkolü saklamak için uygun olup olmadıkları konusunda bazı endişeler vardır.

Alkol Plastik Şişede Saklanır mı?

Genel olarak, yüksek alkol içeriğine sahip içecekler (votka, viski, rom vb.) plastik şişelerde saklanmamalıdır. Plastik, zamanla alkolü emebilir ve tadını değiştirebilir. Ayrıca, alkol plastikten kimyasallar sızdırabilir ve bu da sağlığa zararlı olabilir.

Pet Şişede Alkol Saklanır mı?

Pet (polietilen tereftalat) şişeler, plastik şişe türüdür. Alkolü pet şişelerde kısa süreli olarak saklamak genellikle güvenli kabul edilir. Ancak, uzun süreli depolama önerilmez.

Viski Pet Şişede Bozulur mu?

Evet, viski gibi yüksek alkollü içecekler pet şişelerde uzun süre depolandığında bozulabilir. Alkol, plastikten kimyasallar sızdırabilir ve tadını değiştirebilir.

Votka Pet Şişede Bozulur mu?

Diğer yüksek alkollü içecekler gibi votka da pet şişelerde uzun süre depolandığında bozulabilir. Votka'nın tadı ve kalitesi zamanla değişebilir.

Etil Alkol Plastik Şişede Saklanır mı?

Etil alkol, plastik şişelerde saklanmamalıdır. Plastik, etil alkolü emebilir ve tadını değiştirebilir. Ayrıca, etil alkol plastikten kimyasallar sızdırabilir ve bu da sağlığa zararlı olabilir.

Sonuç

Alkolü uzun süreli olarak saklamak için cam şişeler veya paslanmaz çelik kaplar kullanmak en iyisidir. Pet şişeler kısa süreli olarak alkol depolama için kullanılabilir ancak bozulma riskini azaltmak için mümkün olduğunca çabuk tüketilmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sen hiç pet şişede satılan alkol gördün mü ?
  • sen hiç pet şişeden alkol içtin mü?
  • Vodka olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Damacanaya koy.
  • dostum umarım yaşıyorsundur pet şise de alkol saklanmaz benzen üretir oda adamı kanser eder.
  • serhat07 S kullanıcısına yanıt
    Öldüm kardeş geç kaldın.Yine de teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Küflenmiş tütün içilir mi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayni gun tuketirsen sikinti olmaz ic cep hesabi takilirsin :)

Edit hortmus ya la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 18 Ağustos 2017; 10:9:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ne çok helva yedik. Önce İnegöl köftesi şimdi de bu konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhat07 S kullanıcısına yanıt
    son giriş tarihi 2 yıl önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: issizmanyak

Öldüm kardeş geç kaldın.Yine de teşekkür ederim.

ha öldün ise sıkıntı yok Ölüm herkes için var ölmeyenler sadece ölüler :)
  • Saklanmaz. 3-5 saatten bir şey olmaz ama koy bekle içine günden güne ne olduğunu göreceksin. Sağlıksız zehirler bile.

• Ben saf alkol sakladım tadını bozuyor
  • Alkol haramdır guzel kardesim. Anlik eglence ve keyif icin ahiret hayatını riske atma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.