Youtube üzerinde izliyorum, siyah su akıyor yağlı bu gayet normal, buna pis su diyorlar. İçeriden toplanan tortu da bana yeterli bir temizleme nedeni gibi gözükmedi. Zararsız en iyi temizleme yöntemi nedir? Siz temizleme yapıp fayda gördünüzmü tecrübe ettiniz mi? İçeri yeni su dolmasının kötü yanı olabilir mi? zararı |
Petek temizliği olayı kolpa mı?
-
-
Fabrika petek içlerine paslanmamak adina farkli yağ sürüyolar o siyahlik pislik veya tikanma sebebi değil,petekleri min 3 yil temizlemek mantikli,tabi petekler de siyah yerine camurlu pasli su gelirse ozaman temizlemek mantikli,genelde yerden isitmali sistemler de camurlaşma cok görülen bi olay gördügüm kadariyla,bunu makineyle temizletiyolar ama fatih bank genelde videolarin da kombiden yaptiriyor.Nasil yapiyor detayli videolarina bakmak lazim ilaçsiz şekilde yapmak mantikli ilaç tavsiye edilmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kiracıyım geçen filtreyi temizledim pek tıkanıklık yoktu. ama tahliye musluğundan biraz su aldım, artık tamamen turuncuya dönmüş, sanırım bi 10 yıldır hiç temizlenmemiş. içimden bir ses bozuk değilse tamir etme diyor ama bilemedim. sanırım internetten izleyip kendim bi kombiden su basma yolu ile temizleyeceğim ne kadar verimli olur acaba
-
En verimlisi öyle diyolar yapabilirim becerebilirim diyorsan faydasi olur neden olmasin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer tüm borularınız oksijen bariyerli ya da bakır boru veya folyolu boru olsaydı 10 yıllık tesisatınızdan berrak su geldiğini görebilirdiniz.
Peteklerinizi eğer bir tahliye vanası varsa ters yıkama yöntemiyle temizleyebilirsiniz.
-
eğer sistemde oksijen bariyerli boru kullanıldıysa ve sistemde kaçak olup da sürekli su takviyesi yapılmamışsa tesisat temiz kalır.(sürekli su tekviyesi demek sisteme oksijen takviyesi demektir. ayrıca siyahlaşma normal bir durumdur suyu tertemiz doldurun 1 hafta sonra tekrar aynısı olur) çamurlaşma olmadıkça temizliğe gerek yok. petek temizliği piyasadaki ustaların insanları yolma taktiklerindendir biridir. eliniz biraz alet tutuyorsa her sene kış girişinde pislik tutucularınızı kontrol edin. yapabiliyorsanız @kombimuhendisi arkadaşımızın dediği gibi ters yıkama yöntemiyle tesisatınızı temizleyin yeterlidir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X