Bildirim
Daha önce Ozon temizliği yaptıran var mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: gurgenli
Bonus kart ile mtv ödemesinde ziebarttan 79 tl değerinde ozon temizliği hediye edilmiş.
Araçta koku vs varsa gideriyormuş.Arabada ole çok kötü kokular yok ama faydalı bişeyse bundan yararlanıp yaptırabilirim.
yaptırdım hiçbir işe yaramayan saçma bir uygulama ayrıca günlerce ozon kokusu gitmedi arabadan üstüne üstlük zibartmı nedir orası yapmıştı sakın bulaşma bence bedava bile yaptırmam... -
Bana da bir kampanyada hediye edildi sonaxtan..
Parasına değecek aman aman bir şey değil.. zaman kaybı.. -
Zaman kaybı.Onun yerine klima kanallarını ve filtreyi temizleyin bide araç parfümü alın deniz esintisi olanlardan. Oh mis -
Ok teşekkürler.Klima temizliği yaparlar mı bi sormak lazım kampanya oldugundan.Ozon olayına girmeyelim o zaman. -
Şehir fırsatlarından arkadaşım Sonax'tan 19 liraya almıştı Ozonla temizlik uygulamasını. Arabanın içi kirli değildi ve koku filan yoktu, o yüzden aşırı bir fark olmadı ama gözle görülür bir parlama ve temizlik vardı normal yıkatmaya nazaran. Liste fiyatı 80 tl idi galiba, o paralar verilmez ama. Kampanya filan varsa olabilir. -
Ben ozon yaptırmayayım yerine daha ucuz ve uygun olan klima fan temizligini araç içi sirkulasyon temizliğini yaparmısınız deyipte kabul ederlerse kaçırmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: _ahmet_
Ben ozon yaptırmayayım yerine daha ucuz ve uygun olan klima fan temizligini araç içi sirkulasyon temizliğini yaparmısınız deyipte kabul ederlerse kaçırmayın.
Teşekkürler.Tam da aklıma bu gelmişti.Yarın arayacağım bakalım ziebartı.Klima temizliğine ihtiyacım var zaten. -
Rica , İnşallah kabul ederler. -
quote:
Orijinalden alıntı: pulpa
quote:
Orijinalden alıntı: gurgenli
Bonus kart ile mtv ödemesinde ziebarttan 79 tl değerinde ozon temizliği hediye edilmiş.
Araçta koku vs varsa gideriyormuş.Arabada ole çok kötü kokular yok ama faydalı bişeyse bundan yararlanıp yaptırabilirim.
yaptırdım hiçbir işe yaramayan saçma bir uygulama ayrıca günlerce ozon kokusu gitmedi arabadan üstüne üstlük zibartmı nedir orası yapmıştı sakın bulaşma bence bedava bile yaptırmam...
arkadaşlar aynı durum bende de var.
2 hafta kadar önce oto yıkamacım ozonu da yapalım dedi. İlk kez yaptırdım ve şu an araçta kötü bir koku da demeyeyim de insanın genzi yanıyor klima veya fan açıkken. Eşimin allerjisi vardı, arabaya binince öksürüyor. 2 haftadır geçmedi . Bunu nasıl çözebilirim ?
ozon kokusu sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinterklass
ozon iyi bir şey değildir
klima temizliği ve araç dezenfektesi yapıyoruz ozonla alakası olmayan italyan malları ile
zöel servislerde her birinin ücreti 89 + kdv biz 49 tlye uyguluyoruz 507 399 24 44
Yeriniz nerde?
Benim Subaru' da ağır bir sigara kokusu var, çıkarabilir misiniz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X