Şimdi Ara

Kulak yıkatan veya temizleten var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bugra_091 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi kurum kuruluşa gidilir özel klinik vs?
    Acıyor mu duymada fark yaratıyor mu pislik gerçekten oluyor mu zararlı mı
    Evde yapsak ölür müyüz beyin Zarar görür mü evde yapılır mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hafif Vertigolu bir tip olduğumu düşünüyorum doktor olmaya gerek yok bunun için bu yüzden zarar büyük olur mu diye merakim

• Keynesinkızı kullanıcısına yanıt
    Mhrsden kbb randevusu al.

• @Keynesinkızı Yıkatma , yıkatanlar genelde sonrasında tekrar ihtiyaç duyuyor gördüğüm kadarıyla.

Çevremde var yıkatan sonrasında belirli sene aralıklarla tekrar yıkatmak zorunda hissediyorlar kendilerini.

• Büyük bir şırınga var, böyle, kulağına sokup hunharca basıyorlar kulağına sıcak suyu. Sonra sapsarı sular dökülüyor kovaya. Sonra kulağında sular kalıyor, vıcık vıcık kulağına su kaçmış şekilde çıkıyorsun. Çocukken yıkatıyordum sürekli, kronik ortakulak iltihabım vardı, geniz eti ve kulak zarı çizme ameliyatı olmuştum, iyileştikten sonra birkaç kez yıkanmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Mart 2025; 13:48:53 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Michael Spyres dinle

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Geçen dinledim orta kulak iltihabi yapti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kbb gitmen lazım

COF dinlemekten olmuştur. Gece mezarlığa dolunayda gidelim, orada bir dua ederiz, mumları yakarız, şırınga da hazır, kulağını yıkarız, 10 numara olursun.

Şunu da dinle bak, kulağına iyi gelir.   

Lady Izoldeyoutube
    Michael Spyres: 'La donna e mobile' (Verdi - Rigoletto)
    https://www.youtube.com/watch?v=IZrbI_nas5U&list=RDIZrbI_nas5U&start_radio=1&ab_channel=LadyIzolde

• kulak zarını delersin kendin yapma. ben en son özelde yaptırdım sendika anlaşmalı olunca daha hesaplıydı. akvaryum hortumu sokuyorlar kulağına ucunda hava pompası var baya kir çıkmıştı. kulak çubuğunu ileriye doğru ittirme hatta en güzeli kullanmamak. vertigo ile alakası yok onun için de kbb'ye gidiyorsun ilacı var vertigonun. bana baktılar bir şeyin yok dediler tansiyonmuş benim sorun.

Michael McGrailyoutube
    Jussi Bjorling : La donna e mobile (1957) : Live video with improved audio quality.
    https://www.youtube.com/watch?si=fxpl4hqfTTjY7JAm&v=GotPjLZFHRg&feature=youtu.be

Bir de kraldan dinle

youtube
    Provided to YouTube by Universal Music GroupVerdi: Rigoletto, Act III: La donna è mobile · Luciano Pavarotti · London Symphony Orchestra · Richard BonyngeLuc...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=SrQV5x1sczs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sen ciddi ciddi Björling'in üzerine Pavarotti'ye kral mi dedin simdi?

Pavarotti'nin sesi daha tok. Öbürü teknik olarak daha üstün olabilir tabii.

Luciano Pavarotti - Topicyoutube
    Provided to YouTube by Universal Music Group Verdi: Rigoletto, Act III: La donna è mobile · Luciano Pavarotti · London Symphony Orchestra · Richard Bonynge Luciano Pavarotti - The Essential Pavarotti - A Selection Of His Greatest Recordings ℗ 1972 Decca Music Group Limited Released on: 1990-01-01 Producer, Recording Producer: David Harvey Producer, Assistant Producer: Michael Woolcock Studio Personnel, Recording Engineer: Stan Goodall Studio Personnel, Recording Engineer: Kenneth Wilkinson Composer: Giuseppe Verdi Author: Francesco Maria Piave Author, Original Text Author: Victor Marie Hugo Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=SrQV5x1sczs&ab_channel=LucianoPavarotti-Topic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Mart 2025; 21:44:12 >
    Björling'den daha iyisi gelmedi. Ben onun kadar iyi yukselip alcalabilenini gormedim. Konumuz ses kalitesiyse, tamamen subjektif bu, Dimmu Borgir'in eski bascisi Pavarotti'den daha iyi yoksa.
    Pavarotti'nin cikarip Björling'in cikaramadigi hiçbir ses yok bu arada.
    "Ah si ben mio"
    Bunu dinle Björling'den.

Tabii ben de mesela Joan Sutherland'ı Maria Callas'a tercih ederim mesela herkes ayni sirayla sarkici begenmek zorunda degil. Montserrat Caballe ikisinden de daha iyi tabii (bence yani) ama Dame Joan'u sahnede seyrederken aldigim zevki hicbirinden alamiyorum, ozellikle Pavarottiyle beraber okuduklari zaman boyle salak bir tebessumle seyrediyorum:)

Keske gidip canli seyredebilseydim. Operanin ozellike TRde belirli statu normlarina uymak icin sevredilen bir sey olması beni cok uzuyor. Biletlere param yetse bile kot pantolon ve tisortle gidemeyecek olmam bütün keyfimi kaciriyor.

Sana söyledim zaten, Björling'in tekniği daha iyi. Vokal kontrolü daha iyi, sesi daha temiz ve zarif. Fakat Pavarotti'nin yorumu kulağıma daha hoş geliyor nedense. Bilemiyorum. Yani, Björling'in üstün olduğunu dinlerken ben de anlayabiliyorum elbette ama özellikle o eserde Pavarotti diyorum nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Mart 2025; 22:34:50 >
    Ben de ayni seyi Nessun Dorma icin dusunuyorum. Pavarotti'den daha iyi kimse okuyamamis onu.

• Banyoda kulağıma su tuttum başlık ile
    Sonuç mantar enfeksiyonu oldu 2 ay ilaç damlattım

Onun dışında hala arada sabunla yıkıyom kulağımı xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulak temizlenmez bildiğim kadarıyla olağanüstü bi durum olmadıkça

Dr. varsa bilgilendirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.