Şimdi Ara

Omuza prp yaptırdım daha önce yaptırmış olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün oldu yaptıralı ama sorusu olana deneyimlerimi paylaşırım. Ayrıca yaptırıp fayda görmüş olanlar varsa kendi deneyimini paylaşırsa iyi olur.

• prp saça yapılmıyo mu omza niye yaptırdın hacı abi

bir de bana rizeli kız bulacaktın o iş noldu

• tatlım prp tedaviye verilen isim hücre yenilemesini hızlandırıyorlar yırtık veya zorlanma gibi durumlarda dize dahil yapıyorlar. benim omuzlarımda zorlanma ve sıkışma var diye yaptırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

tatlım prp tedaviye verilen isim hücre yenilemesini hızlandırıyorlar yırtık veya zorlanma gibi durumlarda dize dahil yapıyorlar. benim omuzlarımda zorlanma ve sıkışma var diye yaptırdım.

Geçmiş olsun hocam

bana rizeli kız bulacaktın o iş noldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda yeniydim o zamanlar seni tanımıyordum açtığın konulardan sonra kimseye böyle bir kötülük yapamam.

insanlığın devamı için senin yalnız kalman gerek.

• quote:

forumda yeniydim o zamanlar seni tanımıyordum açtığın konulardan sonra kimseye böyle bir kötülük yapamam.

insanlığın devamı için senin yalnız kalman gerek.

Hocam niye öyle diyorsunuz köpeği olurum eğer sevgilim olursa

• Omuz sıkışması bende de var ve yaptırmayı düşünüyordum iyi olmuş bu konu. Ne kadar ödedin ve ultrasonu mu yapıldı prp?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sammael. S kullanıcısına yanıt

ben 2 omuz 1200 tl ye yaptırdım. devlet hastanesindeki bir doktor yaptı. özele gittiğimde 2 omuza 3300 tl çekmişlerdi.

benim defalarca mrlarım çekildi 6 mr toplamda doktorum çok hakim sakatlığıma.

ultrasonsuz yapıldı o biraz kafama takıldı ama devlet hastanesi diye öyle oldu sanırsam.

• Hahahahaha
  • quote:

ben 2 omuz 1200 tl ye yaptırdım. devlet hastanesindeki bir doktor yaptı. özele gittiğimde 2 omuza 3300 tl çekmişlerdi.

benim defalarca mrlarım çekildi 6 mr toplamda doktorum çok hakim sakatlığıma.

ultrasonsuz yapıldı o biraz kafama takıldı ama devlet hastanesi diye öyle oldu sanırsam.

Bende yırtık da var , ultrason ondan istememiş olabilirler. Hangi doktir yapti bunu peki? Fizik tedavi , ortopedi, veya dermatoloji? Bende yaptiricam da karar veremedim bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sammael. -- 11 Aralık 2020; 16:45:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.