Şimdi Ara

Würth Enjektör Temizleyici hakkında tecrübesi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracim turbo benzinli,12.700 km'de.300 km sonra bakima giricek.Bi arkadasin yorumuna cevap verirken aklima geldi bayadir enjektor temizleyici kullanmadigim.

Kirsehir'den aldigim benzinden sonra arabamin performansinda dusus ve motor sesini daha fazla ciktigini hissetmistim,eve donunce her zaman ki istasyonumdan benzinimi alip Wurth'un enjektor temizleyicisini ekledim.Cok fark etmisti,yaklasik 5000km onceydi bu.

Ne kadar siklikla kullanmak faydali enjektor temizleyiciyi? Benzin seviyesini ceyrek deponun altina dusurmemeye calisiyorum motora pislik kacmasin diye ama arada benzin isigini yaktigim bile oluyor.

Siz kullaniyor musunuz bu urunu? Ne kadar siklikla kullanmak faydali?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aman diyim.aracima sorun yokken 70 binde atmistim.depoda 200 km ye yakin menzilim düştü.dunyanin zarari...ne gerek var sorun yokken atmayin.faydali kurumlari temizleyeceksiniz arac tekrar rodaj donemine giricek.allahtan sonra sonra 100 bini gectim arac kendine geldi.600 km de yaniyordu mazot isigi simdi eskisi gibi 800 ustune cikti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.000km deki araca karkı koymakla yanlış yapmışsınız gerek yoktur böyle katkılara. Belki 60 binden sonra ki bazı yetkili servisler kendileri katkı koyuyor.

• özetliyim...

bu tür ürünlerin ALAYI fıss
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Hocam bi kere yaptim daha,kotu durumdaydi araba,hem cekisten dustu hem motor sesi artti.Oyle okumustum internette,uyguladim.Cok rahatladi araba,eski haline geri dondu hemen.

• araban yeni enjektörler zaten pırıl pırıldır hiç gerekyok bence.
    würth marka olarak alman malı ve kalitelidir.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Bahsettigim durumdan dolayi bi kereye mahsus kullandim Wurth'u.O zaman bidaha kullanmiyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12bındekı araca katkı ?
    hocam 15 bın olunca elinden çıkar

düzenli bakımını yaptırın başka bır şey istemez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 bindeki Atmosferik dizel Mitsubishi kamyonetime koymayı düşünmüştüm tam da dün. Etkisi ne olur sizce. 45 litre mazot ile şehir içi 300 km yol gidebiliyorum. Menzil uzarmı biraz daha sizce ?
    Konuyu takipteyim.
  • legendboxer kullanıcısına yanıt
    Tecrubemi yazdim.siz dusunun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Bahsettigim durumdan dolayi bi kereye mahsus kullandim Wurth'u.O zaman bidaha kullanmiyim.

finfirikli olmak araca zarar verir.
    bizim şirket araçları taş gibi, bakım felanda yapılmaz halbuki

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

finfirikli olmak araca zarar verir.
    bizim şirket araçları taş gibi, bakım felanda yapılmaz halbuki

Valla bizim sirket araclarina serviste ne yapildigi hakkinda en ufak bi fikrimiz yok,faruralar direk sirkete gidiyor.Enjektor temizligi falan hak getire

• quote:

Selamlar herkese;

Aracim turbo benzinli,12.700 km'de.300 km sonra bakima giricek.Bi arkadasin yorumuna cevap verirken aklima geldi bayadir enjektor temizleyici kullanmadigim.

Kirsehir'den aldigim benzinden sonra arabamin performansinda dusus ve motor sesini daha fazla ciktigini hissetmistim,eve donunce her zaman ki istasyonumdan benzinimi alip Wurth'un enjektor temizleyicisini ekledim.Cok fark etmisti,yaklasik 5000km onceydi bu.

Ne kadar siklikla kullanmak faydali enjektor temizleyiciyi? Benzin seviyesini ceyrek deponun altina dusurmemeye calisiyorum motora pislik kacmasin diye ama arada benzin isigini yaktigim bile oluyor.

aracınızdaki düzelme büyük ihtimalle koyduğunuz katkıdan değil yeni aldığınız daha kaliteli yakıt dan olmuştur.

bu tip katkıların tamamı bana mantıksız geliyor, motor yağı katkısıda dahil.

yağ ve yakıtların tamamı artık sentetik sayılacak seviyede kimyasal bileşimler içeriyor, bunu başka bir kimyasal bileşim olan katkılarla birleştirince ortaya ne idüğü belirsiz yeni bir ürün çıkıyor.

bu tip yakıt katkılarını koyunca bir müddet düzelmeden sonra (psikolojik midir bilinmez) mutlaka tekrar lamak gerekiyor veya sorunlu parçalar daha kötü duruma düşüyor.

10 bin km de bir enjektör temizleme katkısına 40 lira veren kişi 100 bin km ye kadar yaklaşık 400 lira para harcıyor, halbuki hiçbir katkı koymadan 100 bin km ye gelince 4 enjektörün tamir takımına o masrafı yapsa hem daha

az para harcar hemde sıfır gibi enjektörleri olur, benim hesabım böyle, yanlışım varsa düzeltin lütfen

• Tdi motor dizel aracim var. 173binde. Ilk 100.000 km ye kadar ara sira kullaniyordum sonra biraktim. O zamanlar aman aman bir faydasini farketmedim. Yaklasik 2 senedir de kullanmıyordum.

Son zamanlarda kismi performans dususu ve yakit artisi var.Gecenlerde bosch dizel serviste enjektorleri test ettirdim. Iki enjektörun değerleri farkli cikti. Temizlik icin de fahis fiyatlar istediler. Ben de bir kutu wurth dizel katkisi alip depoya attim. Zararini gormedim ama hissedilir bir yararini da farketmedim.
    Bence alacaksaniz kesinlikle dandik birsey almayin mutlaka wurth betner axerions gibu markalari tercih edin..

• quote:

Selamlar herkese;

Aleyküm selam. Geçen yıl imzamdaki benzin+lpgli aracımda ara sıra yaşadığım geç marş alma probleminden dolayı würth benzin katkısı kullanmıştım. Kullandıktan sonra marş alma problemi tamamen kesildi. Hiçbir sorun da yaşamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

quote:

Selamlar herkese;

Aleyküm selam. Geçen yıl imzamdaki benzin+lpgli aracımda ara sıra yaşadığım geç marş alma probleminden dolayı würth benzin katkısı kullanmıştım. Kullandıktan sonra marş alma problemi tamamen kesildi. Hiçbir sorun da yaşamadım...

Anladim hocam,dedigim gibi bakima cok az kaldi.Serviste ustasina sorup sizide bilgilendiririm bu konu hakkinda.

Sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: SafakGTR

Bu mesaj silindi.
    kaça satıyon
  • Kullandığın sürece pozitif etkileri oluyor araç daha cabuk calisyor sessizlesiyor daha pürüssüz çalışıyor fakat kullanmazsan ayni durum tekrarlanıyor bütün pozitif etki bitiyor bi sonraki depoda

• Arabamda içeriye benzin kokusu verme sorunu vardı,wurth u attim,koku kesildi,bir miktar tuketim artti

• uzun süre kullanılmamış araçlarda kullanırsanız başınıza bela açarsınız. kullanacağınız araç 100bin km'yi geçmemiş olmalı. 2007 150bindeki d4d corollaya kullandık 1 hafta içinde depo söküldü pompa temizlendi enjektörler tıkandı memeleri değişti. enjektör temizleyici şehir içi düşük devirde kullanılmaz. şehir dışı döküp yüksek devir gazlayacaksın basınç altında.. anca belki bu şekil görürsünüz etkisini. diğer türlüsü kullanmak riskli iş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.