Şimdi Ara

C-SUV Segmenti Araç Fikirlerinizi Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni bir SUV araç almak istiyorum ancak birkaç model arasında kaldım hem bagajı yeterli olsun hem donanımı iyi olsun istiyorum. bütçem 2-2,5 civarı. Sizlerin fikirleriniz benim için çok kıymetli şimdiden teşekkür ederim.

1. Volkswagen Yeni Tiguan 1.5 eTSI ACT 150 PS DSG Life 652 lt BENZİN 2305000
    2. YENİ NISSAN QASHQAI 1.3 DIG-T 158PS X-Tronic CVT Skypack 455 lt BENZİN 2089000
    3. Yeni PEUGEOT 3008 1.5 BlueHDi Allure 520 lt DİZEL 2190000
    4. jaecoo Evolve 4x4 Evolve 4x4 424 lt BENZİN 2165000
    5. hyundai TUCSON 1.6 CRDi Elite 598 lt DİZEL 2315000
    6. kia Sportage 1.6L 160 PS DCT Elegance Konfor Plus 562 lt BENZİN 2200000
    7. Renault  Austral 1.2 E-Tech Esprit Alpine 430 lt HİBRİT 2253000
    8. Škoda Karoq Premium 1.5 TSI ACT 150 PS DSG 521 lt BENZİN 2080000
    9. Seat veya CUPRA Ateca 1.5 FR 510 lt BENZİN 2150000

• Nissan, 3008, Tucson, Sportage, Austral bu sınıfta sevdiğim otomobiller.

Bunun yanında sıfır veya ikinci el düşük km şeklinde Jeep Compass (son kasa olacak), Alfa Romeo Tonale gibi seçenekler de mevcut.

Hatta Tonale'nin 2.300'e geçenlerde düşük km'li 4x4 280hp'lik plug-in hibrit modelinin ilanı vardı.

Ha bir de Nissan'da hala var mı bilemiyorum ama X-Trail'i de acayip indirimlerle Qashqai fiyatlarına falan veriyorlardı, bakmanızı tavsiye ederim mutlaka.

Tiguan bence hala demode eskisi gibi. Tasarımı şusu busu iyi değil. Millet çok seviyor garip şekilde. Alıp satma niyetindeyseniz alın. Yoksa yüzüne bakmam diğerlerinin arasında mesela.

Jaecoo gereksiz şişirilmiş ve fiyatını hak etmeyen, ne olduğu-olacağı belli olmayan bir otomobil. Ona da bakmam.

Karoq, Cupra, Ateca hepsi nesil ve altyapı olarak eskimiş araçlar. Onlara da bakmazdım şahsen.

Yeni mg hsyi ilk sıraya koyarım. Benzinli seçeneği de satışa sunulacak yakında. Benzinli versiyonda cam tavan da var. Liste fiyatı 1990bin.
    Otomobil günlüklerim kanalında var testi. İzlemenizi öneririm. Aynı kanal sonrasında da tiguan rline test ediyor. Ona da bakabilirsiniz. Tiguanin hakettiği fiyatlara satılmadığı daha net ortaya çıkıyor.
  • Kesinlikle jaecoo bakın . Cherynin ultra lüks premium markasıdır. Listede ki tüm araçlardan daha kaliteli ve konforlu bir suv. Çinli range Rover diyebiliriz.
  • Nissan, 3008, Tucson, Sportage, Austral bu sınıfta sevdiğim otomobiller.

Bunun yanında sıfır veya ikinci el düşük km şeklinde Jeep Compass (son kasa olacak), Alfa Romeo Tonale gibi seçenekler de mevcut.

Hatta Tonale'nin 2.300'e geçenlerde düşük km'li 4x4 280hp'lik plug-in hibrit modelinin ilanı vardı.

Ha bir de Nissan'da hala var mı bilemiyorum ama X-Trail'i de acayip indirimlerle Qashqai fiyatlarına falan veriyorlardı, bakmanızı tavsiye ederim mutlaka.

Tiguan bence hala demode eskisi gibi. Tasarımı şusu busu iyi değil. Millet çok seviyor garip şekilde. Alıp satma niyetindeyseniz alın. Yoksa yüzüne bakmam diğerlerinin arasında mesela.

Jaecoo gereksiz şişirilmiş ve fiyatını hak etmeyen, ne olduğu-olacağı belli olmayan bir otomobil. Ona da bakmam.

Karoq, Cupra, Ateca hepsi nesil ve altyapı olarak eskimiş araçlar. Onlara da bakmazdım şahsen.

• Çin araçlarına karşı antipatiniz yoksa kesinlikle tiggo 8 öneririm.

Bu listede ki tüm araçları gerek performans gerek donanım olarak ikiye çarpar.

jaecoo biraz ölü doğmuş gibi geldi bana , o fiyatı da haketmiyor bence. Onun yerine dediğim gibi 8 pro max en üst donanım alınır.

• bu listeden tercih yapacak olursam

1. sportage
    2. qashqai

bu ikisi dışına çıkmazdım heralde.

çeri, jaeco, maeco, iyi güzel hoş, donanımları da çok güzel araçlar ancak servis ve yedek parça tarafı çok sorunlu.

ileride çinliler iyi iş yapacak ülkemizde de ama şimdi değil bence.

• makyajlı Kuga ST line X

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Kesinlikle jaecoo bakın . Cherynin ultra lüks premium markasıdır. Listede ki tüm araçlardan daha kaliteli ve konforlu bir suv. Çinli range Rover diyebiliriz.

bende aracı çok begendim hocam. ancak arkadaşlarda yorumlarda belirtmişler ileride ne olacağı belli olmayan bir araç diye kafamı kurcalayan bu aslında.. birde bagajı diğerlerine nazaran biraz daha düşük kapasitede.

• Ormanci kullanıcısına yanıt

nissan qq kullanıyordum onu sattım. herhangi bir arıza çıkarmasa da çok hantal geliyordu bana o yuzden yeniden nissan düşünmüyorum aslında ama içi dışı değişmiş çok güzel olmuş o ayrı. alfa baktım listemde de vardı aslında ama buraya eklemeyi unutmuşum. dizel olan modeli eklemiştim. dizel olduğu için aslında cok sıcak bakmadım birde tabi kocaeli de yetkili servis ve satışı olmadığı da negatif etkiledi.

xtrail olabilir mantıklı bir tercih gibi görünüyor.

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt

yakıtı cok fazla diyorlar :( lpg kit sordum 52 bin tl diyor prins için.. aslında 5 koltukla kullanıldığında efsane bagaj hacmi sunuyor.. ve tabi donanımı da harika.. düşünülebilir

• Abi kesinlikle qqya arabanın duruşu yetiyor çok albenisi var
  • ClaweRa kullanıcısına yanıt

Bu listede dizel dışındaki diğer araçlar da az yakmaz hocam. Dizel dışında en az yakan ateca olacaktır ama max 2 lt oynatır. Az yakması önemliyse corolla cross'a bakmanız lazım

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

yeni kasası çok güzel gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Bu listede dizel dışındaki diğer araçlar da az yakmaz hocam. Dizel dışında en az yakan ateca olacaktır ama max 2 lt oynatır. Az yakması önemliyse corolla cross'a bakmanız lazım

kullandığım qq dizeldi. araç çok geç ısındığı için çocuklar ve biz kışın çok zorlanıyoruz .. dizelden ses ve bu ısınma olayı aslında bizi uzaklaştıran konular..

• quote:

Orijinalden alıntı: ClaweRa

kullandığım qq dizeldi. araç çok geç ısındığı için çocuklar ve biz kışın çok zorlanıyoruz .. dizelden ses ve bu ısınma olayı aslında bizi uzaklaştıran konular..

Alıntıları Göster

Jaecoo belirsizlik yazdığınız için zaten elendi oradan

500 lt altı bagaj sunanlar da elenir

Senelik kaç km yapılıyor?

Şehir içi dışı

• en1gma kullanıcısına yanıt

Hocam senelik 12-15 bin arası yapıyoruz.

• ClaweRa kullanıcısına yanıt

5008 1.2 hibrit direk tercihiniz olur

Geniş hacim yeni kasa az yakıt ve güncellenmiş zincirli motor

3008 bana yeter derseniz yeni kasası alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 6 Kasım 2024; 21:24:47 >
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    Pejo mu ? Evlerden Irak
    2023 508 ile 2-3 haftadır birlikteliğimiz var arabaya binerken 4 damarım tıkanıyor
    Arabamın parçasının geldiği gün fakir sevindiricem
  • Togg uzun menzil V2 + Meridian ses sistemi + cam tavan diyorum .800bin sıfır faiz kredi full 1.923.000

ben kullanıyorum çok memnunum listendekilerin hiçbirisi Togg T10X kalitesinde değil ,ne parça ne alt takım ne izolasyon ne konfor nede sessizlik konularında

hiçbirisi togg gücünde togg seriliğinde değil , 218hp 350nm tork

ön koltuklar sürücü yolcu ,elektrikli hafızalı ısıtmalı deri ,arkalarda ısıtmalı , kullanıcı profili tanımlayabiliyorsun ,tanımlanan kişiler yüz tanıma yapıyor,araca bindiğinde yüz tanıma o kişinin koltuk ayna radyo vs ayarları otomatik yapıyor ,ACC ,şerit takip çapraz kaza uyarısı GSR2 vs hepsi standart

Mayıstan beri kullanıyorum 8bine yaklaştı ,kullanmadıysanız mutlaka test edin   diğerlerine bir daha binmek istemeyeceksiniz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 6 Kasım 2024; 22:57:5 >

• O bütçe ile Tiguan derim. D suv düşünürseniz x trail de mantıklı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.