Şimdi Ara

B segmenti hatchback otomatik vites otomobil tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • B segmenti hatchback otomatik vites mümkünse yakıt tüketimi düşük araç almayı düşünüyoruz. Bütçemiz 27.000 TL, ama fiyat-performansı iyi bir araç olursa 32.000'e kadar çıkabiliriz. Yani 1. el veya 2. el ona da karar veremedik. Otomobilden çok anlamadığım için siz üstatların fikirlerine ihtiyacım var, yardımcı olursanız sevinirim.

Aday araçlar:

• Honda Jazz
    • Mitsubishi Colt
    • Toyota Yaris
    • Citroen C3
    • Skoda Fabia
    • Opel Corsa
    • VW Polo
    • Ford Fiesta

Jazz favorim, Colt iki numaram ama diğer alternatifleri de değerlendirmek istiyorum.

Edit: model sayısını düşürdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FREE_MIND -- 4 Mayıs 2010; 21:54:11 >

• kardeş allah aşkına 18 tane araba koymuşsun buraya bi kere bunu 2ye 3e indirmen lazım 2.si ise benzin mi dizel mi ?3. 0 mı 2. elmi ?
  • masallah butun b hbler sıralanmıs....
    yenı kasa honda jazz bulabılırsen hem tuketım konusundada rahat olur....
    yakıt tuketımı sorun olmazsa fiesta otomatıgı onerırım...
  • jazz derim
  • VW derim, model farketmez.
  • Ben olsam Honda Jazz,Mitsubishi Colt arasında seçim yapardım
  • Opel Corsa 1.4 100hp 4-ileri tork konvertörlü otm.
    Ford Fiesta 1.4 96hp 4-ileri tork konvertörlü otm.
    VW Polo 1.4 85hp 7-ileri DSG
    Citroen C3 1.6 120hp 4-ileri otm.

Seçeneklerinizi bu 4'lüye indirmenizi öneririm, eğer "hacim" kriter olarak çok çok önemliyse de pek beğenmediğim ancak sınıfında genişlik olarak rakipsiz Honda Jazz'ı da listeye sokabiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buraya bütün listeyi yazmayacağım ama benim fiyatlarına bakmaksızın sıralamam şu şekilde.

honda jazz i-shift ile problemim olmaz derseniz bence bu segmentin kralı(fiyatı nerdeyse c segmenti gibi ama honda pazarlıkla güzel indirimler veriyormus. Civic için iyi pazarlıkla 3 bine yakın indirim alındığı yine forumda yazılmıştı.)

opel corsa 1.4 tam otomatik güzel seçenek olur. Easytronic test edip beğendiyseniz 1.2 de olur.(Jazzı alamayınca bunu çok istemiştim g.puntoyla arasında çok gidip geldim.)

ford fiesta bu sınıfın en yakışıklısı

Fiyatı uygun olsun derseniz getze de bakın.

Ayrıca colttan memnun olan pek çok forum kullanıcısı mevcut.

Eski g.punto da çok güzel ama opsiyonlarını kaldırmışlar 2. el için düşünülebilir.

Edit: ben mesajı yazarken siz bazı modelleri silmişsiniz mesajımı yine de değiştirmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosan -- 4 Mayıs 2010; 22:23:39 >

• ben olsam az kullanılmış jazz alırdım triptonic vitesi çok güzel ve içide çok geniştir bide lpg bağlatırım tadından yenmez.
  • jazz bu araçlardan hacim ve ferahlık olarak çok önde.pek rakip görünmüyor o yüzden.seçenekler arasında f/p olarak opel corsa 1.2 enjoy111 eastyronic öneririm.çok dolu bir araç.
  • peugeot'un sitesine girip 207 yi bir konfigüre edin.32.5 liraya otomatik donanımlı bir tane alabilirsiniz
  • Polo fiyatı hariç diğer neredeyse bütün kriterlerde ilk sırayı zorlar
  • jazz varken fiyat sorun degilde digerlerine bakmam bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

peugeot'un sitesine girip 207 yi bir konfigüre edin.32.5 liraya otomatik donanımlı bir tane alabilirsiniz

+hemde 1.6 120 ps motorlu performans konusundada iyidir
  • Polo'nun bomboş donanımı ve bu bomboş donanıma rağmen yüksek fiyatı sizi rahatsız etmeyecekse DSG şanzımanlı olması büyük bir artıdır.

Ben olsam Fiesta ile Jazz arasında düşünür ve sanırım Fiesta'yı alırdım...
  • 1 Fiesta-- tasarımı güzel
    2 Jazz --İçi ferah
    3 Corsa --Donanımlı

Bu 3 seçeneği öneririm.
  • Buan da bir bakın isterseniz...

F/K 10/10
  • http://www.sahibinden.com/2010_colt_1_3_invite_amt_-63WQQaXQQ24419689WQQpXQQdisplayitem

sana coltumu tavsiye ederim sıfırdan farkı yok farklı bir yatırım için elimden çıkarıyorum
  • DSG şanzımanlı Seat Ibiza'ya ne dersiniz?

1.6 lt 105 hp DSG Reference 32.500
    1.6 lt 105 hp DSG Elagance 34.100
  •  B segmenti hatchback otomatik vites otomobil tavsiyesi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.