Şimdi Ara

VW GOLF 7 VE C SEGMENT DİZEL ARAÇLAR HK. SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

diğer golf 7 konusunda hararetle bişey soruyorum ama o konu çok karışık soruma yanıt alamadım... belki burda paylaşabiliriz.

şimdi genel markaların c segment hb ve dizel araçlarında fiyat 50 lerden 60 lara doğru gidiyor. megane, focus, c4, bravo, astra, i30 falan...
    amaaaaaaaaaaaaaa

bide ağır abimiz golf var... onda fiyat 80 leri de buluyormuş (yani o konuda öyle yazıyor)

golf 7 bence çok şık bir araba tamam
    105 ps tdi yeterli tamam
    iç hacim bagaj eh hadi tamam
    iç dış malzeme işçilik eyvallah lafımız yok

ama

donanım ekledikçe fiyatın uçması ?????
    dsg nin kalitesi ??????
    doğuşun tarzı ??????
    arka süspansiyonun sabit aks olması vb. donanımsal eksiklikler yada donanımların standart olması gerekirken kazık fiyata satılması ???????

yani bunlar sözkonusu iken bile dolu bir tdi golfe 80 bin neden verilir?

o forumda öyle cevaplar geldiki bana bi tanesinde impreza gibi yol tutuyor falandı... hep beraber kafayı çekmişler sanırım...

LÜTFEN AKILLICA SAYGILI VE RASYONEL TUTARLI CEVAPLAR

SORU = FULL + FULL DE OLSA BİR GOLFE 80 BİN VERİLİRMİ? NEDEN?

RİCA = LÜTFEN SANANE, SANAMI KALDI GİBİ VE BENZERİ CEVAPLARI YAZMAYIN.

teşekkürler.

• Ben golf 7 konusuna bilgi almak için giriyorum , sipariş verdim o yüzden. Bugün yine girdim sizin bu yazdıklarınız yüzünden konu amacının dışına çıkmıştı , keşke bu konuyu o hale getirmeden açsaydınız .
  • haklısınız isterseniz yönetime iletin silsinler...
    yanlız 210 sayfanın hepsinin de makul paylaşım olduğunu pek zannetmiyorum :)
  • önden yerimizi alalim ve cevap verelim.

80000 liraya icinde olmayan olmayan dopdolu bir golf dahi olsa o para o araca verilllmeeezzz.( sahsi gorusum) tek golf icin degil baska bir c sinifi olsa gene verillmezzz.

o paralara ne arabalar alinir kardesim.

ben illa golf alacak olsam gider comfortline tsi motor alirim. ne dsg alirim ne dizeli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Torun

haklısınız isterseniz yönetime iletin silsinler...

Sizde o konuda haklısınız . %70 i tartışma malesef ...
  • golf o sınıfın yaratıcısı
    en popüler arabası
    kaliteli

ama neden 80 bin falan verirler???

onun yerine bu alınıra ister 0 km ister 2.el en az 5 adet kapak gibi araç önerilir.

hem sonuçta sınıf c segmenti işte yani kompakt sınıf araba

golf ve 80 bin bana sadece 2 şeyi anlatıyor.

1- bizim millet sürü psikolojisi ile ve duygusal olarak mal alıyor. amacı imaj yaratmak kendini golf ile tamamlamak.
    2-ilgili firmada bunu bildiği için geçir allah geçiriyor.

naçizane önerim şu olur. golf tutulmasa biraz akıllı olsak sanki o fiyatlar aşağıya gelir gibi...

adamlar garantiyi bile dikkate almıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EKSPRESOSO

quote:

o konu daha golf gelmeden haberleri ciktigi zamanlarda acilmis bir ana konu. bircok emek var orada. siz istediniz diye silinmesi mi gerekli. onca emek ne olacak. ana konu orasi hocam...

ayrica adi ustunde forum burasi burada elestiride olacak tartismada olacak bilgi akisida olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye'de insanlar araba değil marka satın alıyor, 100.000 lira olsun yine golf alacaktır bu halk
  • 80 Bin Lirayı bir yana bırakalım 70 Bin Lira bile kompakt sınıf için çok fazla.
    Golf'ün sınıf lideri olduğu tartışılmaz ancak Doğuş'un dizel motorlu araçlardan yaptığı soyguna alet olmamak lazım.
    İlla golf alınacaksa TSİ alınmalı bence.
    Kullanıcılar Doğuş'un doymak bilmez iştahını böyle kabartmaya devam ederlerse Golf VIII 60'tan başlar herhalde...
  • Bu kadar kalitesi tartışılan yüksek fiyatlı bir araba almaktansa al bir merso

yada bmw konu kapansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Türkiye'de insanlar araba değil marka satın alıyor, 100.000 lira olsun yine golf alacaktır bu halk

bu dediğinde sencede tutarsızlık yokmu vw öyle oha yuh vay be bi marka değilki standart bana göre orta direk markası..

hani şu dediğin marka olayı olsa bir sürü elit marka var

yada yazdıgını ben yanlış anlamış olabilirim ama marka düşkünü olsak aynı fiyata a serisi mercedes için millet taksim meydanında kendini yakıyo filan olmalıydı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'emre'

quote:

Orijinalden alıntı: EKSPRESOSO

quote:

o konu daha golf gelmeden haberleri ciktigi zamanlarda acilmis bir ana konu. bircok emek var orada. siz istediniz diye silinmesi mi gerekli. onca emek ne olacak. ana konu orasi hocam...

ayrica adi ustunde forum burasi burada elestiride olacak tartismada olacak bilgi akisida olacak.

Hakan Torun sanırım son sayfadaki 80k mevzusunun silinmesinden bahsediyor , konunun silinmesinden degil.

• quote:

golf o sınıfın yaratıcısı
    en popüler arabası
    kaliteli

ama neden 80 bin falan verirler???

onun yerine bu alınıra ister 0 km ister 2.el en az 5 adet kapak gibi araç önerilir.

hem sonuçta sınıf c segmenti işte yani kompakt sınıf araba

golf ve 80 bin bana sadece 2 şeyi anlatıyor.

1- bizim millet sürü psikolojisi ile ve duygusal olarak mal alıyor. amacı imaj yaratmak kendini golf ile tamamlamak.
    2-ilgili firmada bunu bildiği için geçir allah geçiriyor.

naçizane önerim şu olur. golf tutulmasa biraz akıllı olsak sanki o fiyatlar aşağıya gelir gibi...

adamlar garantiyi bile dikkate almıyorlar...

80k parayı arabaya verecek olsam o paraya ; a3, v40 ,bmw1 bunlardan birisini alırım .Golf siparişi verdim , liste fiyatı 55000 e alıyorum (tsi) daha fazlasını da vermem zaten .

• C sınıfı arabaya en çok 50 bin lira verilir,80 bin lira vermek ne demek? madem lüks peşindesin neden C sınıfı araç alıyosun?Atıyorum CC kaç kişinin işine yarıyor? sanki ülkede yollarımız kaymak gibi dümdüzde birde cc eksik,Alınaın her donanım devletin cebine gidiyor,77 bine gidip Golf alan gerizekalıyı hiç hesaba katmıyorum bile bir de videoda demezmi ben bu arabaya 77 bin lira verdim ve bunu sonuna kadar hakediyor diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

C sınıfı arabaya en çok 50 bin lira verilir,80 bin lira vermek ne demek? madem lüks peşindesin neden C sınıfı araç alıyosun?Atıyorum CC kaç kişinin işine yarıyor? sanki ülkede yollarımız kaymak gibi dümdüzde birde cc eksik,Alınaın her donanım devletin cebine gidiyor,77 bine gidip Golf alan gerizekalıyı hiç hesaba katmıyorum bile bir de videoda demezmi ben bu arabaya 77 bin lira verdim ve bunu sonuna kadar hakediyor diye..

hocam adam fikirlerini degistirdi daha sonra. simdi arkasindan ayip olmasin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 'emre' -- 24 Ocak 2013; 19:07:34 >
  • ben o sayfaya bir kıyaslama yazısı yazdım. sonuna da kişisel görüşüm olduğunu belirttim. ancak hemen saldırı başladı. açıkcası golf deyince bazı kişiler babasının malı gibi sahipleniyor. ben herkese saygı duyuyorum. kim hangi arabaya ne kadar verirse versin.

DOĞUŞ OTO bir konuda hata yapıyor bence: sıra düzelecek şekilde bütün modellere zam yapmalı. şu an TSİ'da sıra var. millet sıraya yazılmak için sırada bekliyor. gelen aracın teslimi hemen yapılacak şekilde zam yapılmalı.
  • bu konular bu forumda neden bu kadar tartısılıyor anlamıyorum,parası olan ısteyen alıyor ıstemeyen almıyor mantıklı veya degıl ınsanların tercıhı neden başkalarını bukadar ılgılendırıyor kı,zorla satılmıyor arz talep meselesi.
  • quote:

quote:

C sınıfı arabaya en çok 50 bin lira verilir,80 bin lira vermek ne demek? madem lüks peşindesin neden C sınıfı araç alıyosun?Atıyorum CC kaç kişinin işine yarıyor? sanki ülkede yollarımız kaymak gibi dümdüzde birde cc eksik,Alınaın her donanım devletin cebine gidiyor,77 bine gidip Golf alan gerizekalıyı hiç hesaba katmıyorum bile bir de videoda demezmi ben bu arabaya 77 bin lira verdim ve bunu sonuna kadar hakediyor diye..

hocam adam fikirlerini degistirdi daha sonra. simfi arkasindan ayip olmasin...

Değiştirse ne olur? Golf iyi bir araba ama belirli sınırlara kadar,tutup 77 bin lira o arabaya vermek her bünyenin harcı değil

• quote:

quote:

quote:

hocam adam fikirlerini degistirdi daha sonra. simfi arkasindan ayip olmasin...

Değiştirse ne olur? Golf iyi bir araba ama belirli sınırlara kadar,tutup 77 bin lira o arabaya vermek her bünyenin harcı değil

bu dedigine katiliyorum evet dogru herseyin bi ederi var sinirida var...

• Golf, gerek kendi segmenti gerekse diğer segmentlerdeki gibi bir makinedir dolayısıyla arıza da yapar, sorun da çıkarır vs. bu nedenle bir araç için bu paralar verilmez. Tabi bir kişinin evine ayda 5.000 tl nin altında para giriyorsa 80.000'e bir arabaya binmesine aklım ermez çünkü bu paralar kolay birikmiyor. İllaki C segmenti alacaksanız daha makul rakamlara hiç de Golf'ten geri kalmayan araçlar var. Her markanın çeşitli modelleri var ve bu araçların birbirlerine karşı olağanüstü bir farkı falan da yok.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.