Şimdi Ara

VW GOLF 7 VE C SEGMENT DİZEL ARAÇLAR HK. SORU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatında kaç kişi tanıyorsun Golf'e 80.000 lira veren, ne çekip giriyorsunuz şu foruma anlamıyorum...

Freemont başlığında fanatiğin teki destan yazıyor, burda anti-vw ekibi toplanmış çay kahve partisi yapıyor, suyu çıktı forumun da, vw başlıklarınında...
  • 25 Ocak 2013 Cuma

Aracınız
    Yeni Focus ( 5 Kapı - Titanium - 1.6TDCi 115PS - 6 ileri manuel )

Tavsiye Edilen Baz Araç Fiyatı 65.210 TL

Renk
    Aytozu Gri
    Döşeme
    Gri Kumaş
    Opsiyonlar
    Titanium X Paketi
    Elektrikli Sun Roof
    Smart Paket

Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı76.275 TL
    Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredili)76.275 TL
    Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin)74.010 TL

Bu araca otm vites ekleyelim direk 80 bin oldu. Bu arada focusta katlanır ayna standart değil.
    Bence golf focustan ucuz boşuna uğraşmayın en pahalısı focus.
    Sende benim gibi ana konuya yazma bırak eğlensin orada millet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Hayatında kaç kişi tanıyorsun Golf'e 80.000 lira veren, ne çekip giriyorsunuz şu foruma anlamıyorum...

Bu yazdığınla konunun ne alakası var?

Adam konuyu açmış, soruyu sormuş. Golf 7 başlığında pek çok kişi aynı konuyu rasyonalize edemeden "adamın parası, adamın zevki, sana ne" sığlığında cevapladılar, arkadaş da konuyu daha geniş bir platforma taşımak istemiş...

Verilir veya verilmez dersin , sebeplerini söylersin. Fikrin yoksa yorum yapmazsın.

Esas senin bu mesajın gibi hoşuna gitmeyen her konuyu kirletmeye yönelik mesajlar forumun "suyunun çıkmasına" neden oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 25 Ocak 2013; 1:54:51 >
  • 80bin verilmez nedeni ise bmw alırım, mercedes alırım, audi alırım
  • En yakın arkadaşlarımdan birisi 78 hadi %1 indirim yapalım dediler 77 ye anlaştı. Mart sonu teslim.

Onun durumunda mantıklı tercih Golftü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

En yakın arkadaşlarımdan birisi 78 hadi %1 indirim yapalım dediler 77 ye anlaştı. Mart sonu teslim.

Onun durumunda mantıklı tercih Golftü.

Kardeş istanbulda mısın ?

• quote:

Hayatında kaç kişi tanıyorsun Golf'e 80.000 lira veren, ne çekip giriyorsunuz şu foruma anlamıyorum...

Freemont başlığında fanatiğin teki destan yazıyor, burda anti-vw ekibi toplanmış çay kahve partisi yapıyor, suyu çıktı forumun da, vw başlıklarınında...

Forumun içerisinde biraz gezersen Golf'e 83.000 TL fiyat alındığını ve sipariş verildiğini görürsün, boş boş konuşuyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timsah54

quote:

Forumun içerisinde biraz gezersen Golf'e 83.000 TL fiyat alındığını ve sipariş verildiğini görürsün, boş boş konuşuyorsun.

Soruyu tekrar soruyorum.

Kaç kişi tanıyorsun bu parayı veren? Başlangıç fiyatı belli, motorlar belli, ben de Golf almayı düşünüyorum ama bırak 80.000 vermeyi hayatımda o parayı bir ara görmedim, kredi çekip borca girip elimdeki aracı satıp 45'lik almayı düşünüyorum, şimdi buna göre de bütün Golf alıcıları 45 veriyormuş diye genelleyebilir misin?

Genelleyemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

quote:

Adam konuyu açmış, soruyu sormuş. Golf 7 başlığında pek çok kişi aynı konuyu rasyonalize edemeden "adamın parası, adamın zevki, sana ne" sığlığında cevapladılar, arkadaş da konuyu daha geniş bir platforma taşımak istemiş...

Verilir veya verilmez dersin , sebeplerini söylersin. Fikrin yoksa yorum yapmazsın.

Esas senin bu mesajın gibi hoşuna gitmeyen her konuyu kirletmeye yönelik mesajlar forumun "suyunun çıkmasına" neden oluyor.

Vw konularında ayrı bir hassasız sayın Adaşım, ben daha çok bunun rasyonelliğini sorgulamakla meşgulüm.

Ama DSG sorunlarından bahsedince, foruma şirinlik yapıyor oluyorduk değil mi?

Kaldı ki, beni bloklayabilirsin, şikayet edebilirsin, kişisel bir sorunun varsa -ki var gibi- PM atarsın, iki medeni insan gibi konuşuruz, en kötü ihtimalle anlaşamayacağımız üzere anlaşırız.

Dolayısıyla,

sen kim oluyorsun benim mesajlarıma karışıyorsun ? Buna yönetim karar verir sen değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 25 Ocak 2013; 2:01:52 >

• Konuyu alt limit ve üst limit olarak toparlayalım o zaman. Öncelikle Golf ve benzeri bir araç için (Golf de kesinlikle dahil) hani tüm donanımlar vs. onlar da var diyelim 55.00o rakamı bence olabilecek en üst sınırdır ki bu bile ülkemiz şartlarında hatırı sayılır bir rakam. Forumda dolaştığında milletin aldığı fiyatlar hiçte sizin bahsettiğiniz rakamlarda gezmiyor ya da birileri sürekli işkembeden atıyor. Fakat şunu unutmayalım bazen bir atışıyoruz, geyik yapıyoruz vs. ama birileri gerçekten bunları okuyor ve araç tercihinde yazılanları önemsiyor. Bende ciddi olarak yazan kişilerin görüşlerini önemsedim ve tercihimi ona göre yaptım. Samimi olarak şunu belirteyim gerçekten Golf konusunun gereğinden fazla konuşulduğunu düşünüyorum, inan Almanlar burada yazılanları birilerini çevirtip okusa şaşar kalır. Fazla abartı var. Söylediğin rakam makul, birileri tercih eder.
  • quote:

quote:

quote:

Vw konularında ayrı bir hassasız sayın Adaşım, ben daha çok bunun rasyonelliğini sorgulamakla meşgulüm.

Kaldı ki, beni bloklayabilirsin, şikayet edebilirsin, kişisel bir sorunun varsa -ki var gibi- PM atarsın, iki medeni insan gibi konuşuruz, en kötü ihtimalle anlaşamayacağımız üzere anlaşırız.

Dolayısıyla,

sen kim oluyorsun benim mesajlarıma karışıyorsun ? Buna yönetim karar verir sen değil.

Sen insanlara "ne çekip de foruma giriyorsununuz" derken iyi,

ben "Verilir veya verilmez dersin , sebeplerini söylersin. Fikrin yoksa yorum yapmazsın." diyince kötü.

Bu da güzel bir rasyonaliteymiş tabii...

Bu arada öne sürdüğün 80 bine golf alan kimi tanıyorsun argümanı hem kendi içinde abuk, hem de konuyla ilişkisi olmasa da ( zira örneğin ferrari 3 milyon dolara 10 adetlik bir seri çıkarsa dünya üzerinde fiyatıyla ilgili 50-100 kişi yorum yapabilme niteliğine haiz senin bu mantığına göre) yine de hepimizin tanıdığı,

77 Bin'e Golf alan,

Daha almayı düşünürken (dikkat et alırken almışken değil) "o para o araca çok fazla" diyenlere kedi-ciğerle başlayıp , ana avrat alenen küfrederek bitiren,

Sonrasında aldığı arabayı 1 ay içinde satıp, o ana avrat küfrettiklerine "siz haklıymışsınız" diyen üye var.

Kanlı-canlı, videosu da var hatta eğer inanmazsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 25 Ocak 2013; 3:17:14 >

• Daha önce verildi avrupada golf ile mesela astra aynı paraya satılıyor.trde ise doğuş elindeki medya gücüyle sattığı markaları şişiriyor.daha reklâm,tanıtım,sponsorluk gibi faaliyetlere para dökmekten kaçınmıyor.buda araçlarının rakiplerine göre daha ön planda yada daha popüler olmasına neden oluyor.kendisini sahip olduğu meta ile ifade etmek isteyen insanlara yapay bir imaj satıyor arabanın yanında.bizde burada golf o kadar edermi diye tartışıyoruz.halbuki tartışılan rakamın içinde pr doğal olmayan ama yoğun pr çalışmasıyla ortaya konmak istenen imaj unsuruda var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dolayısıyla,

ben "Verilir veya verilmez dersin , sebeplerini söylersin. Fikrin yoksa yorum yapmazsın." diyince kötü.

Bu arada öne sürdüğün 80 bine golf alan kimi tanıyorsun argümanı hem kendi içinde abuk, hem de konuyla ilişkisi olmasa da ( zira örneğin ferrari 3 milyon dolara 10 adetlik bir seri çıkarsa dünya üzerinde fiyatıyla ilgili 50-100 kişi yorum yapabilme niteliğine haiz senin bu mantığına göre) yine de hepimizin tanıdığı,

77 Bin'e Golf alan,

Daha almayı düşünürken (dikkat et alırken almışken değil) "o para o araca çok fazla" diyenlere kedi-ciğerle başlayıp , ana avrat alenen küfrederek bitiren,

Sonrasında aldığı arabayı 1 ay içinde satıp, o ana avrat küfrettiklerine "siz haklıymışsınız" diyen üye var.

O zaman 1 sene bekleyeceğiz, Golf satışlarını göreceğiz, market araştırması yapacağız, bakalım halkın yüzde kaçı bu kombinasyonda Golf alıyor bunun analizini gerçekleştireceğiz...

Bu arabanın başlangıç fiyatı 44.200 lira,www.vw.com.tr den 2013 modellerin fiyat listesine ulaşılabilir;

Sonuç olarak cebinde 44.200 lirası olan biri bomboş ötesi de olsa bir Golf sahibi olabiliyor mu? Olabiliyor.

Ama adamlar dizel motor, dsg, metalik boya, xenon bilmemne ekleyince 77.000 lira istiyor mu? Istiyor, ama bu Golf için talep edilen "minimal" değer olarak kabul edilebilir mi?

EDİLEMEZ. Sabahtan beri bunu savunuyorum.

Golf-6'da da aynı 70.000 lira muabbeti ezelden beri dönüyordu, gidelim bakalım Golf-6'ların kaç tanesi bu para karşılığında satın alınmış? 1.6 Hitler motor da zebil gibi sattı, boş tsi'larda... Haa

70.000 LİRA ÖDEYİP ALAN OLDU MU? OLDU. Ama niye bu değeri inatla referans alıyorsunuz, ben bu ikilemi ne çekip geliyorsunuz olarak çözümlemeye kavuşturmaya çalıştım, haddini aşan bir yorum olmuş mudur? Belki de.. Bunun takdiri de Sayın Konu Başlığı sahibinin ve Yöneticilerindir, konusunu kirlettiğimi düşünüyorsa şikayet edebilir, ama ben burada kendisini kırdıysam bizzat özür diliyorum.

Ancak sizin mantığınızla i30'ların her birinin 60.290 liraya satıldığını iddia etmemiz gerekmez mi ? Buyrun kaynak;

http://hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=fiyatlistesi&menu_id=241

Ama kendi tezime istinaden, bu varsayım da Golf vakasında olduğu gibi yanlıştır, bu aracın başlangıç fiyatı 43.900 liradır, bu değer baz alınmalıdır diyorum, iddiam bundan ibaret.

Kedi-ciğer meselesine gelirsek, ben kimseye böyle bir yaklaşım veya hakarette bulunmadım, kirli iftiralarınızı kendinize saklayınız, profilim açıktır, forumda bolca dedektifimiz var, rica edin sizin için mesajlarım birer birer deşifre edilsin.

• O paranın daha azına avensis alırım artan parayla da benzin alıp yıllarca gezerim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dolayısıyla,

77 Bin'e Golf alan,

O zaman 1 sene bekleyeceğiz, Golf satışlarını göreceğiz, market araştırması yapacağız, bakalım halkın yüzde kaçı bu kombinasyonda Golf alıyor bunun analizini gerçekleştireceğiz...

Bu arabanın başlangıç fiyatı 44.200 lira,www.vw.com.tr den 2013 modellerin fiyat listesine ulaşılabilir;

Sonuç olarak cebinde 44.200 lirası olan biri bomboş ötesi de olsa bir Golf sahibi olabiliyor mu? Olabiliyor.

Ama adamlar dizel motor, dsg, metalik boya, xenon bilmemne ekleyince 77.000 lira istiyor mu? Istiyor, ama bu Golf için talep edilen "minimal" değer olarak kabul edilebilir mi?

EDİLEMEZ. Sabahtan beri bunu savunuyorum.

Golf-6'da da aynı 70.000 lira muabbeti ezelden beri dönüyordu, gidelim bakalım Golf-6'ların kaç tanesi bu para karşılığında satın alınmış? 1.6 Hitler motor da zebil gibi sattı, boş tsi'larda... Haa

70.000 LİRA ÖDEYİP ALAN OLDU MU? OLDU. Ama niye bu değeri inatla referans alıyorsunuz, ben bu ikilemi ne çekip geliyorsunuz olarak çözümlemeye kavuşturmaya çalıştım, haddini aşan bir yorum olmuş mudur? Belki de.. Bunun takdiri de Sayın Konu Başlığı sahibinin ve Yöneticilerindir, konusunu kirlettiğimi düşünüyorsa şikayet edebilir, ama ben burada kendisini kırdıysam bizzat özür diliyorum.

Ancak sizin mantığınızla i30'ların her birinin 60.290 liraya satıldığını iddia etmemiz gerekmez mi ? Buyrun kaynak;

http://hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=fiyatlistesi&menu_id=241

Ama kendi tezime istinaden, bu varsayım da Golf vakasında olduğu gibi yanlıştır, bu aracın başlangıç fiyatı 43.900 liradır, bu değer baz alınmalıdır diyorum, iddiam bundan ibaret.

Kedi-ciğer meselesine gelirsek, ben kimseye böyle bir yaklaşım veya hakarette bulunmadım, kirli iftiralarınızı kendinize saklayınız, profilim açıktır, forumda bolca dedektifimiz var, rica edin sizin için mesajlarım birer birer deşifre edilsin.

1-Konuyu açan arkadaş baz golf'e 80 bin verilir mi diye sormamış ki,

Kurduğu cümle açık "dolu bir tdi golfe 80 bin neden verilir?"

2-" Kedi-ciğer meselesine gelirsek, ben kimseye böyle bir yaklaşım veya hakarette bulunmadım, kirli iftiralarınızı kendinize saklayınız," demişsin.

Gerçi ben senin için böyle bir şey söylemedim (gaipten sesler duydun herhalde) ama böyle iddialı konusunca bir bakayım dedim.

Acaba bunlara ne diyeceksin.

Polonun donanım eksikliğini eleştireni fanatiklikle itham etmesini direk kedi ciğere bağlamışsın.

VW GOLF 7 VE C SEGMENT DİZEL ARAÇLAR HK. SORU

Adamın biri polonun fiyatını eleştirmiş, senin çıkarımın "kedi-ciğer", buyur...

bir tane daha...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 25 Ocak 2013; 6:24:41 >

• 70000 verip 105PS araç alınmaz.
  • Niye en dolu araç üzerinden hareket ediyorsun diyorsun ama unutmaki araç alım satımlarında aslında referans genellikle en üst değerler çünkü 50.000 TL civarı parayı bir araç için verecekseniz arabada neler var diye sorarasınız, bu nedenle en üst değer çok değerli ve kıymetlidir. Şimdi kendin için düşün 50.000 TL verip arka camları otomatik ya da manuel klima ya daaaaa esp olmayan bir araç alırmısın... Çok büyük ihtimal almazsın işte bu sebeple de baz donanım araba değil üst donanım arabalara doğru yani konu başlığında olan o rakamlara çok hızlı bir şekilde ulaşıverirsin :)
  • Sormak ve yanıtlamak dan bıkmadığımız bir konu, rakam 70-80 bine gelince D sınıfı devreye giriyor.
  • Golf'e Jetta'ya yok satıyor demek ne kadar mantıklı? 2012 satışlarına bakıyoruz. En umulmadık, piyasada pek adı geçmeyen modeller bile Golf'ten Jetta'dan fazla satıyor. Kendi sınıflarında ilk 5 e bile zor giriyorlar. Ama sorulunca da "yok satıyor"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

O paranın daha azına avensis alırım artan parayla da benzin alıp yıllarca gezerim.

+1

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.