Şimdi Ara

Petekler ısınmıyor,her yolu denedim yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 24 yaşındayım şehir dışına memur olarak atandım ev kiraladım ama ısınma tesisatı problemli galiba sivas soğuğuda malum yardımlarınızı bekliyorum

1-alarko kombi var 60la yaktığımda ekombinin en yaknınındaki peteğin üstü el değmeyecek şekilde oluyor,bir sonraki petekte ısınıyor ama diğerleri ısınmıyor
    2-60 a ayarlıyorum bi kere ısıtıyor 10dk çalışmıyor o arada petek tekrar soğuyor
    3-oda termostatım yok

peteklerin havasını aldım,internette bilgilerini paylaşanların tecrübelerini dikkate alarak bu en yakın iki peteği söktüm banyoda tazyikli suyla yıkadım kurum gibi siyah siyah bir sürü pislik çıktı ama yinede iki petekte düzelmedi üstleri sıcak altları soğuk

kombi su girişindeki ve çıkışındaki pislik tutucuyu sökemedim

sizce sorun nedendir servis daha önce getirtitim ama hiç bişey yapmıyolar sadece uçuk fiyatlarda servis ücreti alıyolar

yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

• yardımcı olabilecek kimse yokmu
  • Doğalgaz tesisatınızla ilgili bir sorun olabilir aslında. Servis yerine tesisatçı çağırsanız bir de o baksa zira hem boşuna fazla gaz yakıp, çok para ödersiniz, hem de ısınamazsınız yani.
  • bugün alarkodan servis gelicek ama bilmiyorum sonuca ulaşılırmı tesisattanda şüpheleniyorum ama napıcam bilmiyorum tesisattaysa sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidakikalütfenya

Merhaba 24 yaşındayım şehir dışına memur olarak atandım ev kiraladım ama ısınma tesisatı problemli galiba sivas soğuğuda malum yardımlarınızı bekliyorum

1-alarko kombi var 60la yaktığımda ekombinin en yaknınındaki peteğin üstü el değmeyecek şekilde oluyor,bir sonraki petekte ısınıyor ama diğerleri ısınmıyor
    2-60 a ayarlıyorum bi kere ısıtıyor 10dk çalışmıyor o arada petek tekrar soğuyor
    3-oda termostatım yok

peteklerin havasını aldım,internette bilgilerini paylaşanların tecrübelerini dikkate alarak bu en yakın iki peteği söktüm banyoda tazyikli suyla yıkadım kurum gibi siyah siyah bir sürü pislik çıktı ama yinede iki petekte düzelmedi üstleri sıcak altları soğuk

kombi su girişindeki ve çıkışındaki pislik tutucuyu sökemedim
    sizce sorun nedendir servis daha önce getirtitim ama hiç bişey yapmıyolar sadece uçuk fiyatlarda servis ücreti alıyolar

yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

Hemen hemen teşhisi koymuşsunuz. Evet, sorun tesisat ve peteklerde sıcak su sirkülasyonunu yavaşlatan kısmi bir tıkanma gibi görünüyor. Peteklerin üstlerinin sıcak altlarının soğuk olması hava veya başka bir nedenle tıkanmaya işaret ediyor. Havası alınıp temizlerken peteklerin içinden pislik çıktığına göre, aynı pislikten demek ki tesisatta hatta kombi filtrelerinde de olması muhtemel. Detaylı temizlik yaptırmak isabetli olur...

• tahmin ettiğimiz gibi sorunun %60-70 gibi bi oranı çözüldü filtre temizlendi gelen servis aşırı ilgiliydi 35 tl servis ücretini almayalım sonra komple bakıma geleleim sadece onun için ücret alırız dedi 70tl.geirriz 2 saat yakarız komple bakarız sorun varmı diye filan dedi temiz çalıştı inş hafta sonu komple çözülecek sorunum.
    ilginiz için teşekkür ederim
  • KOMBİDE PROBLEM YOKMUŞ ÖYLE SÖYLEDİ TESİSATTADIR DEDİ KALDIM SOĞUKTA SİZCE SORUN NEYDE YARDIM EDERMİSİNİZ TESİSATTA NE GİBİ Bİ SORUN OLABLİRKİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.