Şimdi Ara

Petlas velox sport pt741 nasıl lastiktir.!!(ALINDI)!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
12.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O test de bir sıkıntı olmasın, aynı lastik starmax 34. Olmuş, çok beğenilen nokian da 27 ci, bence test de bir sorûn olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buldozer85

O test de bir sıkıntı olmasın, aynı lastik starmax 34. Olmuş, çok beğenilen nokian da 27 ci, bence test de bir sorûn olabilir

Öyle birşey olabilir mi ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juan - Juan kullanıcısına yanıt
    Kendilerini geliştirip 10 yıllık lastiği satmasalar tabi ki alınır.Hem fiyatı çok farklı değil hemde çok geri teknoloji.

Sadece milli üretim diye kimse canını tehlikeye atmasın

• nucro kullanıcısına yanıt
    Gir sitesine bak 2006 dan beri kac yeni deseni ve hamuru var ? Tabiki sifir! Mobildeyim link bulup uzun uzadıya yazamam. Ayrıca forumda detaylı konusu var bul oku

• fiyatına göre alınabilecek çok güzel lastik memnun bırakıyor yol tutuş fren mesafesi yalıtım hakkında pek birşey diyemicem aracımın yalıtımı zayıftı her lastikle ses aldığından içeri ama rahatsız etmiyordu
  • ilhdmr kullanıcısına yanıt
    Böyle sacma bir cevap görmedim. Sitesinde "son 10 yildir ürettiğimiz lastikler" diye bir bölüm mü olacak ki sitesine bak diyorsun

Ben de cepten bağlandığım icin Türkçe safyasini adam gibi goruntuleyemedim ama ingilizce sayfasinda 2010 dan itibaren yeni urettikleri lastiklerle ilgili bilgi vermisler.

Ar-ge olmadan hersene yeni model çıkaramazlar heralde. Sitesinde yazmislar. Istersen sen de gir bak..

Reklam gibi omasin diye sadece 2010 ile ilgili olan notlarini yapisturiyorum.

2011 2012 2013 ile ilgili de notlari mevcut.

Sonrasında siteyi mi guncellememisler yoksa yenilik mi yok bilemiyorum..

PRODUCTION OF FIRST 17" AND 18" PCR AND UHP TIRE, INVESTMENT ON TBR TIRES

10 yıldır aynı desen ve hamur kullanıyor demissin. Sitesine gir bak demissin. Ben de sitesinde boyle bir bolum mu var, nereden görücez diyorum.

Diğer konu vergiler. Evet tüketiciler olarak doğal olarak en ucuza ürün almak istiyoruz ama resmin diğer yüzüyle ilgili bilgimiz yok. Bugün çoğu ülke, cin veya hintli urunlerle rekabet edebilmek icin önlemler alıyor. Bu önlemler kendi üreticilerini koruma amaçlidir ve başka bir tartisma konusudur.

Ben kışlık lastik olarak petlas kullanıyorum ve memnunum. Bu lastiği kullanmayanlarin kulaktan dolma bilgilerle konuşmasını dogru bulmuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Juan - Juan

quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Orijinalden alıntı: Juan - Juan

quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Petlas alma arkadaşım. Berbat lastikleri. 3 Senelik dişleri duran petlasları 15 liraya verdim lastikçiye kurtuldum. Bela okudum arkasındanda.

O kadar mı kötü bu petlas ya.

Arkadaşlarımda yerli üretim diye onu öneriyorlar bana :).

Kafam karıştı valla 😃

Evet yerli üretim. Birilerine ağlayıp ithallere vergi koyduran firma. Kendi milletini düşünmeyen firma yerli olsa ne olacak? Düşman gibi vergi koydurttular. Allahın belaları. Çöp lastikleride kendileri gibi.

Valla hocam bende hiç petlas kullanmadım açıkcası sizlere bir soruyum dedim.

Bayisinin önünden hergün geçiyorum sürekli dolu müşteri var. Yandaki goodyear conti vs lastik dükkanları boşlar.

Acaba iyimi ki diye düşünüyordum sizlere sordum işte

Almayın hocam. Goodyearlarla değiştirdim bende lastikleri. Dünya varmış dedim. Forumda fanatiği çoktur. Lastiğini alınca marka kendilerininmiş gibi savunmaya geçerler. Örnekte görmüşsünüzdür. Bu adamların başka bir lastikle karşılaştıracak bilgisi yok. Almış kış lastiğini 1 yıl kullanmış sorun çıkmamış. Onun için en iyi lastik petlas oluyor. Ucuza lastik arıyorsanız kormoran vs. alabilirsiniz. Onlar daha iyi petlastan. Aynı araçta onuda kullandım çünkü.

• nucro kullanıcısına yanıt
    Kulaktan dolma filan değil. İş arkadasimin Cruze da yazlık ve kisliklar Petlas idi 4 yıldır çok memnun olduğunu soyleyerek kullanıyordu. Daha önceki araçlarına da hep Petlas ya da Lassa almış. bu yıl yeni lastik alma niyeti olduğunda aynı fiyata daha iyi bir lastik önerdim. Onerimle aldı ve boşuna Petlas kullandığını benim önerin olan lastiği hep kullanacağını söyledi. Kendim kullanmasamda kullananlardan biliyorum.

Ayrıca Astra j aracımda bu terli lastikler vardı ve aldığımda yeni lastik istiyordu araç. Gittim falken aldım araç kendine geldi.

Sizin kendini korumak için yerli markaların böyle önlemler alması komik geldi. Bu trafik azalsin o yüzden ÖTV artışını destekliyorum dermiş gibi mantıksız. Ayrıca benim kizdigim noktalardan biri ÖTV artışı olmasına rağmen daha kızdığım şey ise bu firmaların mallarına vergi artışı gelmemesine rağmen fiyat arttırmaları.

Testlere lastik bile gondermeyen firmalar bunlar. Yani kendileri bile kendi malına güvenmiyor.

Petlas 205 55 16 fiyatı 140 liraydı , sonra ithal lastiklere yüzde 20 civarı vergi artışı geldi. 200 olan alacağım lastik 239 oldu. Peki Petlas ne oldu biliyor musun? Bayiye sordum 180 dedi!!!! Vergi artışı yaşamayan bir ürünün fiyat artışı art niyetlidir. Vergi gelen lastik ithal lastiklere olmasına rağmen , vatandaşını sömüren marka Petlas lassa!

Eğer ithal lastiğe vergi artışı geldiğinde Petlas lassa vatandaşı sömürmek için zam yapmasaydi bu gün sempati ile yaklaşırdim. Biz onları yerli markamız diye savunurken , onlar bizi vatandaşımız diye pekte görmuyorlar. İş böyle olunca bendende iyi şeyler söylememi bekleme.

• Petlasi siddetle kiniyorum yaptigi resmen firsatcilik..Alsana kötü reklam...Bunlara en iyi cevap az daha fazla verip başka marka almak aslinda...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşa tartışıyorsunuz bence.1 Vestel 2 Petlas şu vergi kurnazlığı yüzünden asla kullanmayacağım ürünlerdir.Ne kadar kaliteli ürün yaparlarsa yapsınlar.(Yapmıyorlar da gerçi)

• Juan - Juan kullanıcısına yanıt
    Lastiğin çatlak olup olmamasını dışarıdan değil de lastikleri janttan ayırırken preslendiğinde görürsünüz.

Petlas yol tutuşu zayıf ısınınca yanmış plastiğe dönen, ıslak zeminde duruşu ve tutuşu zayıf lastikler üretiyor. Model ve desen genellemesi içinde konuşuyorum

• pt741 18lik kullandim ben 225/45.

sert bir sekilde derin olmayan bir cukura girdim ve kucuk bir balon yapti. araci performansli kullaninca guven vermiyordu.

fiyatina gore performansi bence yeterli.

butceniz uygun ise premiumlara yonelmenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

2006 yılından beri ne yeni desen ne de yeni teknolojik hamur üreten bir firma. ayrıca yerli malı diye insanların milli duyguları nedeni aldıkları ama iş kendi vatandaşını düşünmeye gelince ithal lastiğe ekstra vergi gelsin diyen (ki geldi de) bir firma.

öte yandan mesela petlas 10 lira ithal lastik 12 lira olsun. kendi insanını düşünen bir firma ithale vergi gelip 15 lira olduğunda kendi fiyatını tutup 13 lira yapmaz. ithal lastiğe vergi zammı geliyor bunlarda zam yapıp vatandaşı söğüşlemeye çalışıyor. ben bu nedenle lassa ve petlas almıyorum. gerekirse lastik başı 50 lira fazla verip nokian, michelin vs alıyorum.

kısaca şunu alacağıma
    http://www.hepsiburada.com/petlas-205-55r16-91h-imperium-pt515-oto-lastik-uretim-tarihi-2017-p-OTOZSU23950?magaza=Hepsiburada

aynı fiyata bunu alırım daha iyi.
    http://www.hepsiburada.com/falken-205-55-r16-91v-ziex-ze914-ecorun-uretim-yili-2017-p-OTLSTFAL213

ayrıca geçenlerde bir arkadaş forumda paylaşmıştı. petlas testte 29. olmuştu. aynı testte linkini verdiğim falken 8. yada 9. idi.

Verdigin linkte buyuk cogunluk memnun kalmis petlastan ayrica nokian alirim diyosun da bahsettigin testte 27. Olmus.. Bence yerli uretimimiz en az yabancilar kadar kaliteli sen alma ben alma nasil gelisecek ulke

• beckhir.36 B kullanıcısına yanıt
    Alıcı kitlesi belli. Ayrica Birde oraya aldıktan hemen sonra yorum yapılıyor. Yani adam kabak lastik sonrası ne taksa memnun olacak zaten.

Testte her lastiğe bakmadim. Benim aldığım lastik nokian wr D4 205 55 16 kisliktir. Ve bu ebatta dünya çapında en iyi lastiklerden biridir. Öte yandan hiç testi olmayan yeri neresi belli olmayan Lassa ya bayi 220 dedi ben 209 aldım nokian i(tam vergi artışı oncesi)Daha. Sonra 239 oldu). Daha iyiyi daha ucuza aldım yani.

Öte yandan birakin şu yerli malı laflarını artik. kendimi tekrara düşürmek istemiyorum yukarıda yazdığım gibi şark kurnazlığı yaparak zam yapan bir firmanın hiç bir malını almam. Gerekirse 50 lira fazla veririm ithal lastik alırım. Bizleri, yani kendi vatandaşını söğüşlemeye çalışan bir firma batarsa batsın, umrumda olmaz.

Tamam işte bana bununla gel. Ötv firsatcisi veya sark kurnazı diyebilirsin eger dedigin gibi ötv sonrası hemen fiyat artırıyorsa ama 10 yıldır aynı hamur aynı desen, gir sitesine bak demen çok destekli bir sav olmuyor.

• Petlasın kışlık lastiklerini beğeniyorum. Niye bu kadar yeriyorsunuz anlamadım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese teşekkür ediyorum yorumları için

• Herkes mi olumsuz yorum paylaşır yoksa sorun bende mi anlamadım eski vw poloma takmıştım 2 sene önce gayet iyiydi memnun kalmıştım şimdi ki 1.18 aracımdada kullanıyorum üstelik yazılımlı olmasına ragmen bazı yerlerde çok zorluyorum lastik banamısın demiyor gayet memnunum.
  • Yaygın kullanan lastik boyutlarında Petlas'a gerek yok. Örneğin 205 55 16. Ama bazı ara değerlerde ithal lastiklerin fiyatları resmen uçuyor. O zaman adam Mustang 5.0 GT California'sına Petlas PT741 takıyor :) Fiyat performans olarak da gayet memnunum diyor.
    Testin tamamı: https://www.youtube.com/watch?v=PZo0G08GF1E&t=1253s
    Lastik hakkında yorum: https://www.youtube.com/watch?v=PZo0G08GF1E&t=985s
    Ayrıca benim gibi yerli malı kullanmaya özen gösteriyor ve kalitede arıyorsanız Lassa'ın en üst seri lastiklerini öneririm.
    Benim aracımda önlerde 205 55 16 Lassa Impetus Revo 2+, arkalarda Goodyear EGP var. Bilirsiniz EGP çok beğenilen bir lastiktir, ben konfor ve performans olarak bir fark göremedim. Lassa Impetus Revo 2+'da gayet konforlu ve sessiz bir lastik.
    Lassa birde Greenways diye en yeni teknoloji bir seri çıkardı. Bayi yok satıyor, yakıtı düşürüyor ve çok konforlu diye övdü. Bakalım geri dönüşleri göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunserce -- 31 Temmuz 2017; 13:23:18 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.