Şimdi Ara

Petlas velox sport pt741 nasıl lastiktir.!!(ALINDI)!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
12.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracın üstündeki lastikler 7 sene olmuş 85.000km devirmiş goodyear lastikleri değiştireceğim. Uygun fiyatta lastik buldum petlas velox sport pt741 lastikler nasıldır. Kullanan bilenler yardımcı olabilir mi.

Edit

Bütçemin 700tl civarı olması ve aracımı en geç 1 seneye satacak olmam nedeni ile petlas velox sport 195 50 r15 lastiği aldım. Biraz daha bekleyip kaliteli bir lastik alırdım fakat üzerindeki lastikler 7 senelikti ve biran önce değiştirmem gerekiyordu. Çoğu kişinin dediği gibi petlasa da zam gelmiş bayidekiler söyledi. 4 lastik aldım yanında birde yol yardımı verdiler. Şu an aracın konforu arttı buda tabiki üzerindeki 7 senelik lastikten geçince doğal oluyor.
    Hazır yağmur yağıyorken birde panik fren denedim 60 km/h hızla yerler baya ıslaktı abs biraz erken devreye girdi ama fren mesafesi o kadar iyi değil vasatta değil. Su tahliyesi zayıf geldi bana su birikintilerinden geçtiğimde ( 70 km/h ). Hiç kuru havada denemeye fırsatım olmadı hep yağışlıydı hava. Viraj performansı ise her an kopacakmış gibi geliyor belki de zeminin ıslak oluşundandır.
    Ayrıca herkese teşekkür ediyorum fikirlerinden dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juan - Juan -- 21 Mayıs 2017; 0:35:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2006 yılından beri ne yeni desen ne de yeni teknolojik hamur üreten bir firma. ayrıca yerli malı diye insanların milli duyguları nedeni aldıkları ama iş kendi vatandaşını düşünmeye gelince ithal lastiğe ekstra vergi gelsin diyen (ki geldi de) bir firma.

öte yandan mesela petlas 10 lira ithal lastik 12 lira olsun. kendi insanını düşünen bir firma ithale vergi gelip 15 lira olduğunda kendi fiyatını tutup 13 lira yapmaz. ithal lastiğe vergi zammı geliyor bunlarda zam yapıp vatandaşı söğüşlemeye çalışıyor. ben bu nedenle lassa ve petlas almıyorum. gerekirse lastik başı 50 lira fazla verip nokian, michelin vs alıyorum.

kısaca şunu alacağıma
    http://www.hepsiburada.com/petlas-205-55r16-91h-imperium-pt515-oto-lastik-uretim-tarihi-2017-p-OTOZSU23950?magaza=Hepsiburada

aynı fiyata bunu alırım daha iyi.
    http://www.hepsiburada.com/falken-205-55-r16-91v-ziex-ze914-ecorun-uretim-yili-2017-p-OTLSTFAL213

ayrıca geçenlerde bir arkadaş forumda paylaşmıştı. petlas testte 29. olmuştu. aynı testte linkini verdiğim falken 8. yada 9. idi.

• ilhdmr kullanıcısına yanıt
    +1 Arkadaşım yorumlarının hepsine katılıyorum. Ne yazıkki bizim ülkemizde bu olay hep böyle olmuştur ki.
  • Devlet ötv indirimi yaptığında bayilerin ötv indirimini indirim uygulamayıp cebe indirmeleri gibi.Yeni Türkiye böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

2006 yılından beri ne yeni desen ne de yeni teknolojik hamur üreten bir firma. ayrıca yerli malı diye insanların milli duyguları nedeni aldıkları ama iş kendi vatandaşını düşünmeye gelince ithal lastiğe ekstra vergi gelsin diyen (ki geldi de) bir firma.

öte yandan mesela petlas 10 lira ithal lastik 12 lira olsun. kendi insanını düşünen bir firma ithale vergi gelip 15 lira olduğunda kendi fiyatını tutup 13 lira yapmaz. ithal lastiğe vergi zammı geliyor bunlarda zam yapıp vatandaşı söğüşlemeye çalışıyor. ben bu nedenle lassa ve petlas almıyorum. gerekirse lastik başı 50 lira fazla verip nokian, michelin vs alıyorum.

kısaca şunu alacağıma
    http://www.hepsiburada.com/petlas-205-55r16-91h-imperium-pt515-oto-lastik-uretim-tarihi-2017-p-OTOZSU23950?magaza=Hepsiburada

http://www.hepsiburada.com/falken-205-55-r16-91v-ziex-ze914-ecorun-uretim-yili-2017-p-OTLSTFAL213

ayrıca geçenlerde bir arkadaş forumda paylaşmıştı. petlas testte 29. olmuştu. aynı testte linkini verdiğim falken 8. yada 9. idi.

O kadar vasat yani petlas. Gerçi 7 sene dayandı goodyear demek ki sağlam lastikmiş. Goodyear alabilirim belki.

• petlas, starmaxx gibileri iyi lastiklerin yarı fiyatına. bunlar bence doğan şahin lastikleri veya paranız yok, günü kurtarma lastikleri. bir de kış lastiği olabilir.. goodyear ın eline su bile dökemezler.
  • quote:

2006 yılından beri ne yeni desen ne de yeni teknolojik hamur üreten bir firma. ayrıca yerli malı diye insanların milli duyguları nedeni aldıkları ama iş kendi vatandaşını düşünmeye gelince ithal lastiğe ekstra vergi gelsin diyen (ki geldi de) bir firma.

kısaca şunu alacağıma

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2015-Market-Overview-Braking-Test.htm?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Test sonucu bu görene kadar bende Petlas diyordum şimdi ben de Falken alacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hankook vs Nokian
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Can tasiyorsunuz lastikte b sinifi altina dusmeyin. Bana gore kalitelibutunu uzakdogu japon ve koreliler yapiyor. Tek tuk conti goodyear michelin dunlop fln da fena degil. Saglamlikta onemli tabiki o nedenle turk mali ve cin mali almam.

• Sava yada bi bakın derim

• O değilde benim anlamadığım goodyear 7 senelik lastik lastik olmasına rağmen sertleşmeden başka bir şey yoktu öastikte o kadar inceledim lastiği çatlak bile tek tüktü

• quote:

Orijinalden alıntı: Juan - Juan

O değilde benim anlamadığım goodyear 7 senelik lastik lastik olmasına rağmen sertleşmeden başka bir şey yoktu öastikte o kadar inceledim lastiği çatlak bile tek tüktü

kullanıcı ve kullanılan yol ile alakalı. çok sert fren yapan, ani hızlanıp patinaja düşen biri değilseniz ve bir de kullanılan yollar temiz ise lastik kolay kolay yıpranmaz.
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    Evet hocam test buydu. Aklımda yanlış kalmış 11. İmis falken ama yinede 29. Olan Petlas tan çok çok iyi

• petlas almaktan vazgeçin bence arkadaşlar zaten sizi aydınlatmıştır hankkok'un güzel yaz lastikleri var fiyat performans olarak falkenede bakabilirsiniz türk japon iş birliği bir lastiktir
  • ilhdmr kullanıcısına yanıt
    Geçen ay ben de Falken almak için gittim ama aradığım ebat ara ebat olduğu için etiket değerleri çok kötüydü ben de biraz fazla verip dunlop aldım yağmurlu hava A, yakıt tüketimi B, ses 69 db aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYılmaz4646 -- 18 Mayıs 2017; 17:21:54 >
  • MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    yaptıkları şark kurnazlığından dolayı (ilk mesajımda anlattım) petlas ve lassa dışındaki tüm lastikler alınabilir geliyor bana :))
  • quote:

kısaca şunu alacağıma

Petlas in arge yapmadığını nereden çıkardin?

Petlas run in flat lastik üretmiş satıyor. Falken in Turkiye de run on flat lastikleri satiliyor mu ?

• Petlas alma arkadaşım. Berbat lastikleri. 3 Senelik dişleri duran petlasları 15 liraya verdim lastikçiye kurtuldum. Bela okudum arkasındanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Petlas alma arkadaşım. Berbat lastikleri. 3 Senelik dişleri duran petlasları 15 liraya verdim lastikçiye kurtuldum. Bela okudum arkasındanda.

O kadar mı kötü bu petlas ya.

Arkadaşlarımda yerli üretim diye onu öneriyorlar bana :).

Kafam karıştı valla 😃

• quote:

quote:

Petlas alma arkadaşım. Berbat lastikleri. 3 Senelik dişleri duran petlasları 15 liraya verdim lastikçiye kurtuldum. Bela okudum arkasındanda.

Kafam karıştı valla 😃

Evet yerli üretim. Birilerine ağlayıp ithallere vergi koyduran firma. Kendi milletini düşünmeyen firma yerli olsa ne olacak? Düşman gibi vergi koydurttular. Allahın belaları. Çöp lastikleride kendileri gibi.

• quote:

quote:

quote:

Kafam karıştı valla 😃

Evet yerli üretim. Birilerine ağlayıp ithallere vergi koyduran firma. Kendi milletini düşünmeyen firma yerli olsa ne olacak? Düşman gibi vergi koydurttular. Allahın belaları. Çöp lastikleride kendileri gibi.

Valla hocam bende hiç petlas kullanmadım açıkcası sizlere bir soruyum dedim.

Bayisinin önünden hergün geçiyorum sürekli dolu müşteri var. Yandaki goodyear conti vs lastik dükkanları boşlar.

Acaba iyimi ki diye düşünüyordum sizlere sordum işte

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.