Şimdi Ara

Velox Sport PT741 mü? Imperium PT515 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam yaklaşık olarak 3-4 ay önce ufak bir kaza geçirdim ön lastiğime darbe aldım. Sağ ön lastikte balon oluştu. opel corsa D aracıma 195-55-r16 4 adet lastik alacağım. uygun fiyatlı lastik bakıyorum petlas hem yerli hemde uygun göründü gözüme sizce hangisini almalıyım?

Petlas Velox Sport PT741
    Petlas Imperium PT515

• Geçmiş olsun öncelikle. Desen farkı yapmayın bence eski lastiğiniz hangisiyse devam edin. Ama memnun değilim diyorsanız öne 2 tane aynı desenli lastik alın. AB etiketine göre tercih yapabilirsiniz Petlas'ın sitesinde var.

http://www.petlas.com.tr/tr/etiketx.php?i=69&l=2 vehttp://www.petlas.com.tr/tr/etiketx.php?i=90&l=3

Ayrıca ebatınıza en yakın 2014 test ADAC sonuçları önerilen lastikler; Goodyear Efficient Grip Performance, Dunlop Sport bluResponse, Hankook Kinergy Eco K425, Fulda EcoControl HP , Nokian Line, Pirelli Cinturato P1 Verde, Vredestein Sportrac 5

Ayrıca bu lastiklerle ilgili kullanıcı yorumları forumda mevcut. Continental Premium Contact 5 de çok öneriliyor forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 10 Temmuz 2014; 11:21:55 >

• Lastikler eskidi zaten sadece balon için değiştirmiyorum 4 lastiğinde değişmesi gerekiyor.
  • silverdream kullanıcısına yanıt
    Araştırdığım 185/65/15 ebatında etiket değerleri şunlardı;

Goodyear EfficientGrip - C - B - 69dB
    Goodyear Efficient Per. - B - A - 68dB
    Continental EcoContact5 - B - B - 70dB
    Continental PremiumCon5 - C - A - 70dB
    Kumho Ecowing ES01 KH27 - B - B - 68dB

Belki işinize yarar.
  • NOKIAN LINE NASIL? C B 71dB
  • BMW X3 model arabam için 3 gün boyunca lastik araştırdım, 235 55 17 ebatlar olduğu için de lastik fiyatları çok ciddi rakamlara ulaşıyor (500 - 600 TL)
    Sonra PT741 i buldum , olabildiğince fazla araştırma sonuncunda yüzde 80 civarı mennniyet gözlemledim (michelen forumlarında tonlarca şikayet var örneğin yüzde 80 e ulaşamaz), servisdeki ustama , 3 ayrı lastik satıcısına danıştım, en sonunda yeni üretim PETLAS PT741 235 55 R17 103W lastiğini aldım.

şikayet edilen konulardan ilki ses yapıyor denmesiydi, ki kesinlikle katılmıyorum. SES yok.
    Virajlar - tutuş Allaha şükür.
    Kış lastiğinden yaz a geçince yakıt tüketimi de 1 LT azaldı.

(AUDİ A3 sıfır michelen sol ön teker ufak bir çukurda yarıldı ve patladı. 2 ay sonra da sağ ön yarıldı. zarar üstüne zarar

Geçen sene de otobanda giderken PYHTON marka araçda CONTİNENTAL lastik vardı, yolda giderken patladı.
    Alın size dünyanın en pahalı lastikleri.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.