|
Petlas yeni kış lastiği çıkarmış (2. sayfa)
-
-
Doğrudur , ancak şöyle bir durum var Erzurumda yaşasam PT 565 i tercih ederdim ama Ankarada ve batıda yollar hep açık çünkü karlı gün sayısı toplasan 15 gün etmez , kaldı ki erciyes de bile kar görsün lastik diye erciyesdeki yan yollara girdim , incekte 10-15cm tuzlanmamış yerlerde gezdim sıkıntı olmadı
-
Snowmaster 2 nin ıslak yol performansını önceki yorumumda yapmıştım, geçen gün Bayburt Kop dağlarında kar buz testini da yapma imkanı buldum. Sonuç çok iyi, petles sonunda hem yağmurda hem de karda çok iiyi sonuçlar veren lastik üretebilmiş.
-
16 inc ve üstünde üretimi yokmuş. tam bir saçmalık değil mi?
-
Benim de dikkatimi çekti üst ebatlara yönelik snowmaster 2 sport modelini üretmişler. -
ben de ilginç şekilde 18" yazlık lastiklerinden çok memnundum. 4 yıllık lastik idi üstelik.
Kışlık olarak 2.sezondan sonra özelliğini yitirdiğini bir çok kullanıcıdan işittim. yeni lastikleri umarım böyle değildir.
-
michelin, bridgestone, continental gibi markalar varken neden petlas falan kullanılır çok mu fiyat farkı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 17 Aralık 2023; 17:54:6 > -
4 lastikte aşağı yukarı 10k oynuyo
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X