Şimdi Ara

Petrol Ofisi DEXOS 2 -motor yagi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
19.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi almışsınız... ben yine 0w40 ile devam edeceğim. inşallah benim bir dahaki yağ değişimime 0w40 dexos 2 çıkar. duyarsanız haberdar edin olur mu?
    quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_isikan
    Teşekkürler
    4 litreliği 69 tl ye aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

iyi almışsınız... ben yine 0w40 ile devam edeceğim. inşallah benim bir dahaki yağ değişimime 0w40 dexos 2 çıkar. duyarsanız haberdar edin olur mu?
    quote:

Teşekkürler
    4 litreliği 69 tl ye aldım

Sizin 0w40 devam etmeniz daha mantıklı hem corumda yasıyorsunuz hemde aracınız dizel . mobil 1 in dexos2 destekleyen 0w40i gelir büyük ihtimalle duyarsam söylerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir buradayım ve iki senedir de soğuk geçiyor kışlar. inşallah dexos2 0w40 veya 0w30 gelirse ona geçeceğim. teşekkürler
    quote:

Sizin 0w40 devam etmeniz daha mantıklı hem corumda yasıyorsunuz hemde aracınız dizel . mobil 1 in dexos2 destekleyen 0w40i gelir büyük ihtimalle duyarsam söylerim.
  • 4 Litrelik GM 5W-30 motor yağı indirimli fiyatı 45 tl

http://www.opelgm.com/Opel-DEXOS-2-5W-30-4Litre-Motor-Yagi-GM,PR-3375.html
  • opelgm güzel bir alışveriş sitesi opelciler için. henüz alışverişimiz olmadı, aracın yeni ve garantide olması sebebiyle... ama sanıyorum ki gelecekte alışverişimiz olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opelgm.com

4 Litrelik GM 5W-30 motor yağı indirimli fiyatı 45 tl

yağ resmen bedava

birde bişi sorucam bunun 1litrelikleri varmı

ayrıca bu yağ tam sentetik mi yoksa yarı sentetik mi kutusunda sentetik teknoloji yazıyor, ben eğer tam sentetik ibaresi görmüyorsam yarı sentetik olarak algılıyorum doğrumudur ?
  • sentetik işi çok karışık... aracınızın üreticisinin belirlediği standartları sağlayan yağı alıp geçmek en güzeli bence...
    Saygılarımla
    quote:

Orijinalden alıntı: intikam91
    yağ resmen bedava

birde bişi sorucam bunun 1litrelikleri varmı

ayrıca bu yağ tam sentetik mi yoksa yarı sentetik mi kutusunda sentetik teknoloji yazıyor, ben eğer tam sentetik ibaresi görmüyorsam yarı sentetik olarak algılıyorum doğrumudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opelgm.com

4 Litrelik GM 5W-30 motor yağı indirimli fiyatı 45 tl

Astram için bende bu yağdan sipariş vericem
  • benim kullandığım aracın motoru da opelin 1,3 motoru ile aynı ve bakım tablosunda ki yağ markası aşağıdaki resimde görülüyor.

Petrol Ofisi DEXOS 2 -motor yagi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 4 Ağustos 2013; 19:01:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

benim kullandığım aracın motoru da opelin 1,3 motoru ile aynı ve bakım tablosunda ki yağ markası aşağıdaki resimde görülüyor.

ende geçen yağı değiştirdim, yetkili serviste aynı yağı kullandılar; Shell Helix Ultra AG 5W 30 (dexos2) yazıyordu faturada, ancak bu yağı araştırdığımda hiç bir yerde dexos 2 ibaresi göremedim ?

• quote:

quote:

benim kullandığım aracın motoru da opelin 1,3 motoru ile aynı ve bakım tablosunda ki yağ markası aşağıdaki resimde görülüyor.

ende geçen yağı değiştirdim, yetkili serviste aynı yağı kullandılar; Shell Helix Ultra AG 5W 30 (dexos2) yazıyordu faturada, ancak bu yağı araştırdığımda hiç bir yerde dexos 2 ibaresi göremedim ?

listeye dikkat ederseniz önünde dexos 2 1 LT yazıyor sanırım karıştırıyorlar iki yağı

• motor yağları karıştırılmazlar. En azından mecbur kalınmadıkça. Mesela yolda motorunuz uyarı verir, motor yağınız eksilmiştir mecbur yağ eklersiniz. Ama doldurma esnasında kesinlikle yağlar karıştırılmazlar.
    zaten faturaya dikkat ederseniz başında 3.5 yazıyor.
    Bunlara yağlar varille geliyor. varilden çektikleri miktarı yazıyorlar

Normalde shell'in dexos 2 onaylı yağı var ama piyasada yok. bunlar özel getirtiyorlarsa (shell helix ultra 5w-30 AG) bilemem. Piyasada bulabileceğiniz benim bildiğim 4 tane dexos2 onaylı yağ var
    1. GM 5w30 Dexos 2 (Petrol ofisi üretiyor)
    2. PO Maxima 5w30 GA
    3. Mobil 1 ESP 0w40 (ben bunu kullanıyorum)
    4. Castrol EDGE 5w40

Saygılarımla

quote:

listeye dikkat ederseniz önünde dexos 2 1 LT yazıyor sanırım karıştırıyorlar iki yağı

• Fatura aynen bu şekilde
  • dediğim gibi shell helix ultra AG 5w30 kullanılmış. %90 varildir. Eğer gerçekten dedikleri yağ ise Dexos2 uyumlu. Ben bu yağın (shell helix ultra AG 5w30) bidonda son tüketiciye satıldığını görmedim.
    Saygılarımla
  • quote:

Fatura aynen bu şekilde

faturanızda yanlış okumadıysam 5 LT yağ yazıyor, aracınız eğer filitrede değişmiş ise 3,5 litre yağ alır bunlar yağ fiyatını da litreyide abartmışlar, yukarıda verdiğim fiyat tablosunu ben de neskar'dan aldım, ona göre Eskişehir alpata'ya gideceğim. bakalım sonuç ne olacak.

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    açıklama kısmı yanlış yazıyor, yanında birim fiyatı 25 tl yani litresi 25 tl. Aracıma 5.6 litre yağ konulması gerekiyor (Dizel) ama 6 litre yamışlar 0.4 zarardayım :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.