Şimdi Ara

Petrolofisinin psp kampanyası nasıl sizce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sahte M basma işine gireceksin valla böyle bi anda dolacak bir sürü mektupla PO :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: borostican

quote:

Orjinalden alıntı: CubaLibre

babam taksici diyimde artık ordan alsın.arkadası filanda varsa subede yasadım 3-5 tane pspim olur

taksiler lpg ile çalışmıormuydu acaba

bizim taksi dizel

• quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

şaka bi yana bizim burdaki po da 3 kişiye çıkmış.

gerçi bugün yine şerefsizlik yaptılar 70 ytllik benzin aldık herif geldi "abi kart kalmamış alsana OMO"
    abi omo'daki m'i sökseydin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerrah -- 31 Mart 2006; 2:29:57 >
  • NO M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastertr -- 2 Nisan 2006; 9:17:54 >
  • elinde M harfi olana şiddetle ihtiyaç wardır "o b i l n" harflerini verebilirim.. cEp 05447394792
  • bi bu eksikti artık petrol ofisi kampanya "M" si satılır diye ilanlarda görürüz yakında.
  • poman ın 2 adet M harfi olan varsa her biri icin 50 ytl vermeye hazırım 05056384893 ozgurtepe Lutfen ciddi olanlar arasin devrim1111@mynet.com da mailim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_tepe -- 12 Nisan 2006; 15:55:15 >
  • bana 2m werene po obil weririm
  • bende 283 tane kart oldu.tabi bunlar harf olan sadece 283 harf var ve m yok.
  • M'ler ancak kampanya bitince çıkarılır....
  • yuzlerce baktım m harfi cıkmadı resmen adam kazıklıyorlar
  • M harfi yok
  • Pompacilarla hemen kankı olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaVieR.bb

Pompacilarla hemen kankı olun

babam kanka yine cıkmıyo ya yok abi ben umudu kestim.ben o pomanıda ................ pomobilide .............
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.