Şimdi Ara

Petrolofisinin psp kampanyası nasıl sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar petrolofisi 50 ytl lik yakıt alana poman kartı veriyor. bunlardan poman yada pomobil yazısını tamamlayana psp + 1 de oyun veriyo. çekilişsiz kurasız. ben simdiden poman yazdım :) yolluycam ikinciyi biriktiriyorum. babası kamuyoncu yada otobüscü olan var sa yaşadı :)

• süper kampanyaymış. bizde po dan alıyoruz. ne zamana kadar devam ediyor?
  • kampanya 25 nisana kadar devam ediyo. bence herkes bu kampanyaya katılsın. bazen aynı harfler çıkabiliyo. birbirimizle değiş tokuş yapabiliriz harfleri
  • evet bu da iyi fikir. buradan takas yapabiliriz. umarım 25 nisana kadar toplayabiliriz.
  • babam taksici diyimde artık ordan alsın.arkadası filanda varsa subede yasadım 3-5 tane pspim olur
  • arkadaşlar bana 1 tane -P- 2 tanede -M- lazım karşılığında -İ- yada -L- verebilirim. olursa 2 psp em olcak. bol bol L ve İ var bende itinayla takas yapılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cagdas77777

arkadaşlar bana 1 tane -P- 2 tanede -M- lazım karşılığında -İ- yada -L- verebilirim. olursa 2 psp em olcak. bol bol L ve İ var bende itinayla takas yapılır

istanbuldaysan 4-5 güne kadar takas yapabilirim belki.babama bağlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben sitesinde goremedim linl var mı
  • yav bunlar 2.50-2.60 versiyon veriyorlar.... işe yaramazz
  • reklamı görünce gülmekten yarıldım.50 ytl lik benzin alana veriyorlar.
    birde reklamın sonunda hadi çocuklar petrol ofisine diyor ya orda kopuyom.ne yani küçücük çocuk gidip 50 ytl lik benzinmi alsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zeke_Hao_Asakura

reklamı görünce gülmekten yarıldım.50 ytl lik benzin alana veriyorlar.
    birde reklamın sonunda hadi çocuklar petrol ofisine diyor ya orda kopuyom.ne yani küçücük çocuk gidip 50 ytl lik benzinmi alsın.

+1
  • git be dolandırıyolar milleti. adamlara sorduk "abi kimseye M çıkmıyomuş" dedi. eminim sizlerin çoğunda da benim gibi M yoktur
  • Bende M yok M verene BİL verebilirim. msn adresim yikilmazcagdas@hotmail.com
  • Petrol ofisi resmen dolandırıcı arkadaşlar.Neredeyse hergün benzin alıyoruz işimiz gereği petrolcülerde tanıdık fazladan veriyorlar kartlardan elimde 100'e yakın kart var ama 1 tane M harfi yok. bana 2 tane M harfi verene diğer bütün harflerden yollarım yani o kadar diyim. PO AN ve PO OBİL bir sürü var elimde isteyene yollayım valla.Tüketici haklarından mahkemeye vermeli aslında PO'yu.
  • vay uyanıklar.ben 1 tane bile alamazsam ömrüm boyunca bidaha podan benzin almam aldırmam
  • yok kardesler M yok ... zaten biseyler olacagı basından belli .. her benzin alana verecek olsalar ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CubaLibre

babam taksici diyimde artık ordan alsın.arkadası filanda varsa subede yasadım 3-5 tane pspim olur

taksiler lpg ile çalışmıormuydu acaba
  • Arkadaslar bosuna uğrasmayın benim arkadaşın babasının onlarca tırı var adamda M dışında hepsinden yüzlerce varmış ama 1 tane M çıkmamış
  • şaka bi yana bizim burdaki po da 3 kişiye çıkmış.

gerçi bugün yine şerefsizlik yaptılar 70 ytllik benzin aldık herif geldi "abi kart kalmamış alsana OMO"
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.