Bildirim
Petrolofisinin psp kampanyası nasıl sizce
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
süper kampanyaymış. bizde po dan alıyoruz. ne zamana kadar devam ediyor? -
kampanya 25 nisana kadar devam ediyo. bence herkes bu kampanyaya katılsın. bazen aynı harfler çıkabiliyo. birbirimizle değiş tokuş yapabiliriz harfleri -
evet bu da iyi fikir. buradan takas yapabiliriz. umarım 25 nisana kadar toplayabiliriz. -
babam taksici diyimde artık ordan alsın.arkadası filanda varsa subede yasadım 3-5 tane pspim olur -
arkadaşlar bana 1 tane -P- 2 tanede -M- lazım karşılığında -İ- yada -L- verebilirim. olursa 2 psp em olcak. bol bol L ve İ var bende itinayla takas yapılır -
quote:
Orjinalden alıntı: Cagdas77777
arkadaşlar bana 1 tane -P- 2 tanede -M- lazım karşılığında -İ- yada -L- verebilirim. olursa 2 psp em olcak. bol bol L ve İ var bende itinayla takas yapılır
istanbuldaysan 4-5 güne kadar takas yapabilirim belki.babama bağlı -
ben sitesinde goremedim linl var mı -
-
yav bunlar 2.50-2.60 versiyon veriyorlar.... işe yaramazz -
reklamı görünce gülmekten yarıldım.50 ytl lik benzin alana veriyorlar.
birde reklamın sonunda hadi çocuklar petrol ofisine diyor ya orda kopuyom.ne yani küçücük çocuk gidip 50 ytl lik benzinmi alsın. -
quote:
Orjinalden alıntı: Zeke_Hao_Asakura
reklamı görünce gülmekten yarıldım.50 ytl lik benzin alana veriyorlar.
birde reklamın sonunda hadi çocuklar petrol ofisine diyor ya orda kopuyom.ne yani küçücük çocuk gidip 50 ytl lik benzinmi alsın.
+1 -
git be dolandırıyolar milleti. adamlara sorduk "abi kimseye M çıkmıyomuş" dedi. eminim sizlerin çoğunda da benim gibi M yoktur -
Bende M yok M verene BİL verebilirim. msn adresim yikilmazcagdas@hotmail.com -
Petrol ofisi resmen dolandırıcı arkadaşlar.Neredeyse hergün benzin alıyoruz işimiz gereği petrolcülerde tanıdık fazladan veriyorlar kartlardan elimde 100'e yakın kart var ama 1 tane M harfi yok. bana 2 tane M harfi verene diğer bütün harflerden yollarım yani o kadar diyim. PO AN ve PO OBİL bir sürü var elimde isteyene yollayım valla.Tüketici haklarından mahkemeye vermeli aslında PO'yu. -
vay uyanıklar.ben 1 tane bile alamazsam ömrüm boyunca bidaha podan benzin almam aldırmam -
yok kardesler M yok ... zaten biseyler olacagı basından belli .. her benzin alana verecek olsalar ... -
quote:
Orjinalden alıntı: CubaLibre
babam taksici diyimde artık ordan alsın.arkadası filanda varsa subede yasadım 3-5 tane pspim olur
taksiler lpg ile çalışmıormuydu acaba -
Arkadaslar bosuna uğrasmayın benim arkadaşın babasının onlarca tırı var adamda M dışında hepsinden yüzlerce varmış ama 1 tane M çıkmamış -
şaka bi yana bizim burdaki po da 3 kişiye çıkmış.
gerçi bugün yine şerefsizlik yaptılar 70 ytllik benzin aldık herif geldi "abi kart kalmamış alsana OMO"
Benzer içerikler
- erkeklerde kaşa çizik atmak ne anlama gelir
- aştiden gölbaşı"na nasıl gidilir
- chivas mı jack mi
- paxera ile iyileştim
- merci çikolata nerenin
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- suudi arabistan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X