Orjinalden alıntı: antiochos Adamlar GS yi zengin filan sanıyorlar. Hiç unutmuyorum bir kere de GS nin Zidane ı alacağı söylenmişti Süper Kupayı aldıktan sonra yok başkan gizli gizli İtalyaya gitmiş Juveli yöneticilerle götüşmüş 35 milyon dolar filan diyorlardı...
iyide o sene 28 milyon dolara jardeli getirmiştik
zaten o yüzden bu hallerde değilmiyiz büyük transferlerden para kazanma ortamını kurmadam bu transferleri yaptık ve parasını çıkartamadık
biz jardeli getirdik adam o sene avrupa gol kralı olmuştu.dünya inlemedi.alex bi geldi neredeyse kadıköyde yollara direklere resmi açılacaktı.bu medya olduktan sonra ne alırsak alalım yine kaçar elimizdeki
Alex farklı çünkü Alex e Türkiyedeki çoğu yazar artı ben ve arkadaşlarım dahil gelemez diorduk. Devre arasında gelme olayı vardı bize rüya gibi bişi geliyordu.
Çünkü Konfederasyon Kupasında filan izlemiştik, BJK li arkadaşlar falan bu Alex size bilmem ne tarafımı gelir gibisinden kafa buluyorlardı. Geldi artık millet beğenmemeye başladı
jardel bu ülkeye gelmiş en iyi yabancı forvetlerden biridir.Alex form tutmayan yapısı ve oynadıkları alanlarında farklılığından dolayı kıyaslanamaz.
cem uzan sadece sponsorlık parası ile bağlantılı şekilde para ödemiş cebinden bi kuruş çıkmamıştır.yani klüp almıştır.
jardelin gitme sebebide fenerbahçe stadında tribünde asılan karısının pankartıdır.
çok iğrenc bir pankarttı, yazık oldu, Jardel keske biraz daha kalsaydı turkiyede, adam durarak 30 tane mi ne gol atmıstı
emrah_tr@
haklısın.jardel ilk geldiğinde çok eleştri aldı hakan yoktu o zaman hatırlarsan.hakan çok koşuyodu vay efendim bu adam niye koşmuyo diyolardı.adam 18 in içinde gelen her topu (durdurmadan) gole çeviriyodu.çok yetenekliydi.ama türkiye şartları işte.
diğer topiclerdede yazdım (ki hazetmiyorum kendisinden) alex korner atışı yapılamaz durumdayken (pet şişe vs) sesini çıkartmadı.gerçek anlamda bravo diyorum.jardelde efendi futbolcuydu.galatasaray taraftarı alexe karşı bağırmadı bile ama fener taraftarı seninde tastif etmediğin gibi yaptı yapacağını ve ülkemizdeki iyi bir yabancıyıda kaçırmış olduk.
quote:
Orjinalden alıntı: be cool
emrah_tr@
haklısın.jardel ilk geldiğinde çok eleştri aldı hakan yoktu o zaman hatırlarsan.hakan çok koşuyodu vay efendim bu adam niye koşmuyo diyolardı.adam 18 in içinde gelen her topu (durdurmadan) gole çeviriyodu.çok yetenekliydi.ama türkiye şartları işte.
diğer topiclerdede yazdım (ki hazetmiyorum kendisinden) alex korner atışı yapılamaz durumdayken (pet şişe vs) sesini çıkartmadı.gerçek anlamda bravo diyorum.jardelde efendi futbolcuydu.galatasaray taraftarı alexe karşı bağırmadı bile ama fener taraftarı seninde tastif etmediğin gibi yaptı yapacağını ve ülkemizdeki iyi bir yabancıyıda kaçırmış olduk.
evet dogrulari da konusmak lazim, biz ak kaşıgız demek olmaz, tekrar soyluyorum Jardel Turkiyeye gelmiş en kariyerli golculerden biriydi ve tipki ortega gibi cok cabuk kaybettik
quote:
Orjinalden alıntı: Emrah_Tr
quote:
Orjinalden alıntı: be cool
emrah_tr@
evet dogrulari da konusmak lazim, biz ak kaşıgız demek olmaz, tekrar soyluyorum Jardel Turkiyeye gelmiş en kariyerli golculerden biriydi ve tipki ortega gibi cok cabuk kaybettik
bizde ak kaşık değiliz hani
sende bihabersin bilader petkov deil petrov ne alıcağınızı şaşırdınız tabi sizede hak vermek lazım
quote:
Orjinalden alıntı: computer_mouse_006
burdan fenerlilere yazıyorum
Riva'yı bekleyin Riva'dan sonra ''Real Madrid'den'' Zengin olacazzzzzz
O zaman Kadroda Göreceksiniz Petkov'u ve Cimbom'u Petkov Gelirse önümüzdeki sene fener Fark atrız Liderliği alırz
TABİKİİİİ CİMBOM Olacak yoksa fener miiiiii?
quote:
Orjinalden alıntı: darkingfb
sende bihabersin bilader petkov deil petrov ne alıcağınızı şaşırdınız tabi sizede hak vermek lazım
quote:
O zaman Kadroda Göreceksiniz Petkov'u ve Cimbom'u Petkov Gelirse önümüzdeki sene fener Fark atrız Liderliği alırz
siz ikiniz tam bulmuşsunuz birbirinizi
quote:
Orjinalden alıntı: ege_
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: cemo91
quote:
Orjinalden alıntı: ege_
quote:
quote:
JARDEL GİDİNCE BABAM İYİCE SOĞUMUŞTU GS DEN. HAKAN ŞÜKÜR TEKRAR GELİNCE YİNE ISINDI.
quote:
Orjinalden alıntı: ***RoNaL***
JARDEL GİDİNCE BABAM İYİCE SOĞUMUŞTU GS DEN. HAKAN ŞÜKÜR TEKRAR GELİNCE YİNE ISINDI.
hakan gidince konyasporu falan tutar artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme