Şimdi Ara

***Petrov iddiası!***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İspanyol spor gazetesi Marca, Galatasaray teknik direktör Eric Gerets'in eski takımı Wolfsburgo'dan talebesi olan Petrov'u gelecek sezon için Galatasaray'a istediğini belirtti. Atletico Madrid'in Petrov için 10 milyon Avro bonservis ödediğini hatırlatan Marca, bu yüzden Galatasaray'dan da en azından aynı rakamın talep edileceğini savundu.

Madrid kentinde ilk sezonunu geçiren ve sergilediği performansla beğeni toplamayan 27 yaşındaki Bulgar futbolcu, 1 gol atarken, kırmızı beyazlı takımın en fazla asist yapan futbolcusu konumunda bulunuyor.

• Petrov dünyanın en iyi sol kanat oyuncularında biri. GS'de mükemmel olur ama geleceğini hiç sanmıyorum.
  • Çok yerinde bi transfer olur ama maliyeti baya fazla...
  • Bence Galatasaray o adamın parasıı ödeyemez.
  • galatasarayın borç batağından çıkması için altyapıya önem vermesi gerekiyor mükemmel gençlerimiz var
    petkovu alacaklarmışelindekileri tutsunlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

galatasarayın borç batağından çıkması için altyapıya önem vermesi gerekiyor mükemmel gençlerimiz var
    petkovu alacaklarmışelindekileri tutsunlarda

+1
  • 10 milyon avromu

Adamlar GS yi zengin filan sanıyorlar. Hiç unutmuyorum bir kere de GS nin Zidane ı alacağı söylenmişti Süper Kupayı aldıktan sonra yok başkan gizli gizli İtalyaya gitmiş Juveli yöneticilerle götüşmüş 35 milyon dolar filan diyorlardı...

Ya GS ye sorsunlar bakalım tesislerde kalan oyuncularına yiyecek aş çıkıyormu diye

Song parasızlıktan kaçtı

Ya genede takdir etmek lazım oyuncular gene oynuyor helal olsun ama Songun kaçması Allah için iyi oldu ben cidden GS den çekiniyorum , artık çok az maç kaldı, bu saatten sonra iyi takımmış teknik taktikmiş hak getire, kim olsa 5-6 maç kaldı asılır sonuna kadar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Michael Schumacher sürüş stili
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos
    Adamlar GS yi zengin filan sanıyorlar. Hiç unutmuyorum bir kere de GS nin Zidane ı alacağı söylenmişti Süper Kupayı aldıktan sonra yok başkan gizli gizli İtalyaya gitmiş Juveli yöneticilerle götüşmüş 35 milyon dolar filan diyorlardı...

iyide o sene 28 milyon dolara jardeli getirmiştik

zaten o yüzden bu hallerde değilmiyiz
    büyük transferlerden para kazanma ortamını kurmadam
    bu transferleri yaptık ve parasını çıkartamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megi21 -- 2 Nisan 2006; 17:44:25 >
  • quote:

quote:

Medyanın uydurmalarını gerçek sanıp yorum yapanlarda var

• quote:

10 milyon avromu

Ya GS ye sorsunlar bakalım tesislerde kalan oyuncularına yiyecek aş çıkıyormu diye

Song parasızlıktan kaçtı

Ya genede takdir etmek lazım oyuncular gene oynuyor helal olsun ama Songun kaçması Allah için iyi oldu ben cidden GS den çekiniyorum , artık çok az maç kaldı, bu saatten sonra iyi takımmış teknik taktikmiş hak getire, kim olsa 5-6 maç kaldı asılır sonuna kadar...

Bizde ki adamlar parasızlıktan kaçıyorlar. Sizde para ama gene de kaçıyorlar.

• quote:

quote:

biz jardeli getirdik adam o sene avrupa gol kralı olmuştu.dünya inlemedi.alex bi geldi neredeyse kadıköyde yollara direklere resmi açılacaktı.bu medya olduktan sonra ne alırsak alalım yine kaçar elimizdeki

• hepsi olur olacakta az sabır+destek.
  • Bence yerinde bir transfer olur petrov kaliteli bir sol kanat oyuncusu. inşallah ellerinden kaçırmazlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: be cool

quote:

quote:

biz jardeli getirdik adam o sene avrupa gol kralı olmuştu.dünya inlemedi.alex bi geldi neredeyse kadıköyde yollara direklere resmi açılacaktı.bu medya olduktan sonra ne alırsak alalım yine kaçar elimizdeki

Jardeli Uzan sağolsun Motoroladan arakladığı paralarla getirtti

Alex farklı çünkü Alex e Türkiyedeki çoğu yazar artı ben ve arkadaşlarım dahil gelemez diorduk. Devre arasında gelme olayı vardı bize rüya gibi bişi geliyordu.

Çünkü Konfederasyon Kupasında filan izlemiştik, BJK li arkadaşlar falan bu Alex size bilmem ne tarafımı gelir gibisinden kafa buluyorlardı. Geldi artık millet beğenmemeye başladı

• 1. Jardel'i cem uzan getirmedi. Sponsorluk anlaşmasıyla 4 (biraz az veya fazla olabilir) milyon dolar kadar bir yardım yaptı.

2. Jardel 28 milyon dolar'a mı geldi. 8 olmasın.
  • evet bencede 28 e gelmiş olamaz. ne kadara geldini bilemem ama 28 olmadıgı kesin.
  • Beğendiğim futbolcularan biri Gs yede büyük katkı sağlar ama alabilirlerse biraz zor bir tranfer olur talibi çoktur o adamın..
  • burdan fenerlilere yazıyorum

Riva'yı bekleyin Riva'dan sonra ''Real Madrid'den'' Zengin olacazzzzzz

O zaman Kadroda Göreceksiniz Petkov'u ve Cimbom'u Petko Gelirse önümüzdeki sene fener Fark atrız Liderliği alırz

TABİKİİİİ CİMBOM Olacak yoksa fener miiiiii?

• burdan fenerlilere yazıyorum

Riva'yı bekleyin Riva'dan sonra ''Real Madrid'den'' Zengin olacazzzzzz

O zaman Kadroda Göreceksiniz Petkov'u ve Cimbom'u Petkov Gelirse önümüzdeki sene fener Fark atrız Liderliği alırz

TABİKİİİİ CİMBOM Olacak yoksa fener miiiiii?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: be cool

quote:

quote:

Jardeli Uzan sağolsun Motoroladan arakladığı paralarla getirtti

Alex farklı çünkü Alex e Türkiyedeki çoğu yazar artı ben ve arkadaşlarım dahil gelemez diorduk. Devre arasında gelme olayı vardı bize rüya gibi bişi geliyordu.

Çünkü Konfederasyon Kupasında filan izlemiştik, BJK li arkadaşlar falan bu Alex size bilmem ne tarafımı gelir gibisinden kafa buluyorlardı. Geldi artık millet beğenmemeye başladı

jardel bu ülkeye gelmiş en iyi yabancı forvetlerden biridir.Alex form tutmayan yapısı ve oynadıkları alanlarında farklılığından dolayı kıyaslanamaz.

cem uzan sadece sponsorlık parası ile bağlantılı şekilde para ödemiş cebinden bi kuruş çıkmamıştır.yani klüp almıştır.

jardelin gitme sebebide fenerbahçe stadında tribünde asılan karısının pankartıdır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.