Peugeot
-
-
Başka alternatifler varsa onlara bakın derim. B segmentinde başka ve 206'ya kıyasla çok daha sorunsuz araçlar var. -
Mesela ? -
Clio 3 dCi, Yaris, Colt, Jazz... Yine de siz araştırın tabi. -
genelde temiz kullananın elinde olmuyor ve apaçi tabirli birinin elinden geçtiyse başını çok ağrıtır
sağıyla soluyla oynanmamış bulmalısın ki zevk alasın
-
Psa servisi akraba varsa aranız iyiyse alın sürekli çay içmeye gidersiniz . -
Herkes ya işkembeden sallamaya bayılıyor yada çarpışan otodan hallice, işi bilmez ustaların elinde deneme tahtasına dönmüş araçları satın aldıkları için böyle yorumlar yapıyorlar.
4 Senedir 2004 kasasına biniyorum 206'nın 235 bin km'yi az önce devirdik.
+'ları:
Cidden az yakar ciddi ciddi az yakar. Lpg uyumu oldukça başarılıdır.
Parçaları mekanik ve kaporta ucuz ve boldur.
Motor yapıları çok karmaşık değil belirli bir süreden sonra elin anahtar tutuyorsa sen bile bir çok sorunu çözebiliyorsun.
Klimaları güzel ısıtır soğutur.
Tasarım olarak 2020'de bile göze hitap eder güzel modifiye edilen araçlardır.
(modifiye anlayışı yay kesip abart takmak değil tabiki de spoiler marşbiyel rc jant tampon güzel yakışıyor cidden)
-'leri:
Konfor olarak daha çok minyon tipli insanlara hitap ediyor. 4 kişilik bir aile aracı diyemem
Yol tutuşları özellikle arka torsiyondan dolayı istenileni pek verebilir diyemem.
Tok kapı sesi yumuşak konsol gibi şeyler arıyorsan zaten hiç bakma.
Direksiyon sistemleri ve süspansiyonlar yumuşaktır diyemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbilker1907 -- 24 Ekim 2020; 10:18:3 >
-
İşkembe değil gerçekleri söylüyor insanlar . 2 sene önce 2006 model psa aracımı sattım daha 60 bindeydi ve yetkili servis dışında servise girmemişti evet 10 seneden uzun süre yetkili serviste bakım gördü aracım , kazasıda yoktu , yetkili servisin bile çözemediği sorunları çıkıyordu .
İşi bilmez ustalar malesef yetkili servislerde de dolu . Ama bu psa lardan anlayabin usta bulmak istanbulda bile aşırı zor . Zaten fb de psa gruplarına bakarsanız sürekli araç sorunlarından bahsedilir , ustaların sorunu çözemeyişinden bahsedilir . Alırken ucuz , orjinal yedek parçası pahallı araçlardır ve elektrikle çalışan parçalarda yan sanayi kabul etmemektedir araç beyni .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 24 Ekim 2020; 10:50:57 > -
O senin bahtsızlığın veya kaderin yada kendi ağzınla itiraf ettiğin gibi işi bilmez ustalarının eseri. Bir ürünü 5 bin kişi alır yüz kişi akla hayale gelmeyen sorunlar yaşar gerisi senelerce sıkıntısız kullanır, yüz kişinin yaşadığı şeylerden ötürü genelleme yapılamaz "5 milyon 350 bin" adet üretilmiş ve satılmış bir araç serisinden bahsediyoruz burada istisnalar kaideyi bozmaz.
Yetkili servis demek her şeyin çözüm bulduğu her sorunu çözen kusursuz orjinal hizmet veren yerler anlamına gelen bir kavram değil Türkiye'de. Aksine yetkili servis kavramı fahiş yedek parça fiyatları ve işçilikten parayı her daim vuran kullanıcı düşmanı yerler olarak bilinir.
FB gruplarına bakacaksak buyrun girelim bakalım Mercedes gruplarına Volvo gruplarına VAG gruplarına herkes sürekli araç sorunlarından bahsediyor bu gruplar zaten bilgi paylaşma çözülemeyen sorunlara çözüm arama gruplarıdır sade PSA ya özgü bir şey değildir. PSA grubunun orjinal parçalarını üreten firma Valeo'dur. Valeo dünyada en uygun fiyatlı yedek parçalar üreten firmalardan biridir. Ülkemizdeki doviz kuru ile tabiki de her şeyin pahalı olduğu su götürmez bir gerçek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbilker1907 -- 24 Ekim 2020; 12:54:43 >
-
çok hızlı çöküyor araçlar satarken sorun çıkar
-
güzeldir. ama kesinlikle temizini alman lazım. kazma modifiyecilerin eline düştüyse hayır gelmez. orasını burasını delip duruyorlar. marka modelden bağımsız yazıyorum 100binden sonra arabanın sağı solu eskir. 200binden sonra da götübaşı dağılmaya başlar. arabayı kullanıp ona kıymet kattığını sanan tek tip bizim insan tipimizdir.
-
Baya bol ve boş yazmışsın , valeo uygun evet psa sağolsun en pahalı olandan ürettiriyor herhalde . 30 bin lik aracın fan motoru valeo marka 2000 tl baya ucuzmuş . Burda 30 kişi alma başına bela demiş bi sen akıllısın . İyi günler -
Şehiriçi 10 litreye yakın benzin 11-12 litre civarı lpg tüketen araca az yakarı nasıl diyebiliyorsunuz? :D
Lpg uyumu başarılıdır deseniz anlarım yine ama oldukça demeniz komik olmuş. PSA grubu benzinlileri lpgyi pek sevmiyorlar ve çok uyumlu oldukları söylenemez.
-
Güncel lpg fiyatı 4 tl diyelim 35 lt depom var 140 TL ye doluyor bu depo. Hiç bir zaman şaştığını görmedim uzun yola çıkarım kliması açık 550-600 km yol yapar şehir içi de 400-450km bandından aşağı inmez.
16 senedir bu foruma üyeyim gelip burada yalan sıkacak halimiz yok kimseye. Nasıl araçlara sahipsiniz bilmiyorum ama bende ki durum budur. 15 küsur yaşındaki araçlara az yakıyor diyebilmek için ne gibi rakamlar bekliyorsunuz çok merak ediyorum.
-
Çok kalitelidir çevre edindirir
-
Vermiş olduğunuz veriya göre Aracın 35 litre lpg ile ortalama 425 km yol yapması için lpgde 8.2 litre yakıt tüketmesi gerekiyor. Lpgde 8.2 litre tüketmesi için aracın benzin tüketiminin şehiriçi 6.8 6.9 olması gerekiyor. Bu veri imkansız bir veri o dönemdeki atmosferik pejo motoru için. Yakıt tüketiminin lideri renault bile 0.9 turbo destekli motorunda bile yakıt tüketimi şehiriçi ortalama 6.5 litre. 2020 teknolojisinde :) Sizin bahsettiğiniz şehiriçi değil karma tüketimdir. Şehiriçinden kasıt arabayı şehiriçinde sürmek değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34HIL34 -- 26 Ekim 2020; 12:49:23 > -
Karması çorbası artık her ne diyorsan ben öyle ufak hesaplar adamı değilim hatice'ye değil neticeye bakarım. Az yakıyor mu evet az yakıyor 130-140TL koydum mu 400-450-500kmleri görüyor muyum görüyorum.
10-16 yaş civarı araçlar için bu çok yakmış mı oluyor asla olmuyor.
Neyin peşindesin ben seni anlayamadım ki.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mekatroniks
Baya bol ve boş yazmışsın , valeo uygun evet psa sağolsun en pahalı olandan ürettiriyor herhalde . 30 bin lik aracın fan motoru valeo marka 2000 tl baya ucuzmuş . Burda 30 kişi alma başına bela demiş bi sen akıllısın . İyi günlerSanırsam yediğin yetkili servis kazığının acısı hala çıkıyor aheste aheste buradan bakınca öyle gözüküyor da.
200 birim para ederi olan bir parçayı batmış ortadoğu ülkesinde 2bine de alırsın 5 bine de.
İsteyen istediğini alır kimseye akıllı veya akılsız muamelesi yapan da yok. Bir şeyleri karalayan insanlar olduğu kadar, ondan memnun olan insanlarda olacaktır elbet bunu da hazmedemiyorsan bir soda aç yanına. İyi gelir
-
Böyle bir boş mantık mı var hocam? Haticeye değilde neticeye bakarmış. Haha lafa bak. Sen git uzun yolda 70 km hıza sabitle. Deki bu araç çok az yakıyor. Adam alsın gelsin istanbula. Şehiriçi dur kalklarda ışıklarda 10-11 litre benzin 13 litre civarı lpg yakınca vallahi bende az yakıyordu dersin artık. Sorun şu zaten. Pejonun en leş benzinli motorlarından birine sahip bir aracı kullanıyorsun. Performans ve tüketim olarak vasat seviyede olan motorun 2020 yılında üretilen son derece yeni nesil ve teknolojide ortaya çıkan 0.9 tce motorla aynı yaktığını iddia ediyorsun. Haticesi neticesi yok bu işin. Bir gerçek vardır oda pejo 206 da kullanılan benzinli motorların ortalama üstü yaktığıdır.
Benzer içerikler
- nissan vanetta neden tutulmuyor
- broadway 100 km ne kadar lpg yakar 2024
- togg kullanıcı yorumları 2024
- ssangyong korando 2012 alınır mı
- sıfır araç alırken ödeme nasıl yapılmalı
- honda zrv 2024 fiyat
- honda elektrikli suv
- yeni picanto
- toyota"nın en çok tutulan modeli hangisi
- togg şarj süresi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X