Şimdi Ara

peugeot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• sağlamlık olarak pek güvenmiyorum 206 olsun 306 olsun ,tasarım olarakta eskidi diye düşünüyorum artık 306 nın eskisi gibi modası kalmadı
  • eski
  • quote:

Orjinalden alıntı: b.o.o.m

sizce pejo 306 nasıLdıR??

alıcak mısın?
    yoksa öylesine mi soruyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: b.o.o.m

sizce pejo 306 nasıLdıR??

Süper bi soru tebrikler...

Bence pejo 306 iyidir. sizi sormalı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GRI-pin

pejo 306-307-308 al birini vur ötekine

aslında benimde içimden gelmiyor değil, al 306 yı 307 yi 308 i hatta 407 yi vur senin gibilerin kafasına

adam daha piyasaya çıkmamış araba hakkında ahkam kesiyor güvenip güvenmemek size kalmış..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

quote:

aslında benimde içimden gelmiyor değil, al 306 yı 307 yi 308 i hatta 407 yi vur senin gibilerin kafasına

adam daha piyasaya çıkmamış araba hakkında ahkam kesiyor güvenip güvenmemek size kalmış..
    Abi 407 ile vurma yazıktır , sen onu bana ver Benim 307'yi veririm 2 tane 307 ile vurursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 15 Eylül 2007; 23:11:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    peugeot 307
    17 yıl önce açıldı
    Toyota corolla
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

seni gicik etmek icin yazmis olamazmiyim?piyasaya ciksa ne olacak? 307nin makyajlisi 308 yine ayni hüsran kalite ve dizayn daha ne bekliyorsun

bende TSI ile DSG yi sana hediye edesim geliyor ya neyse...

pahali gelebilir arkadasa, daha ufak seyler bak

• Arkdaşlar sakin olun
  • quote:

quote:

diyene bak golf 6 hakkinda ne dediklerini ne cabuk unuttun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibhaavci -- 15 Eylül 2007; 23:21:30 >

• Burası komedyen doldu ya , insanları bu kadar güldürecek kişiler varken bize söz düşmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 15 Eylül 2007; 23:21:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibhaavci

quote:

quote:

quote:

seni gicik etmek icin yazmis olamazmiyim?piyasaya ciksa ne olacak? 307nin makyajlisi 308 yine ayni hüsran kalite ve dizayn daha ne bekliyorsun

bende TSI ile DSG yi sana hediye edesim geliyor ya neyse...

pahali gelebilir arkadasa, daha ufak seyler bak

haklisin

• quote:

Orjinalden alıntı: aRm

Burası komedyen doldu ya , insanları bu kadar güldürecek kişiler varken bize söz düşmez

• quote:

quote:

quote:

Abi 407 ile vurma yazıktır , sen onu bana ver Benim 307'yi veririm 2 tane 307 ile vurursun

quote:

Burası komedyen doldu ya , insanları bu kadar güldürecek kişiler varken bize söz düşmez

dogru burayi kopya cem yilmazlar basmis

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dogru burayi kopya cem yilmazlar basmis

Evet komiğimdir senin kadar olamasam da saygı duyarım

• Vw kullanıcıları yine salya sümük mesaj yetiştirmeye başlamış..
  • neden karalıyalım arkadaşım gerçekler bunlar
    golf 4 ten sonra golf5 te kalite düştü
    Tsı de kurtamadı golfu
    Fsı desen sorun yumagı
    Golf 6 nın gizli fotoları cıktı onunda pek birsey yapamayacagına inanıyorum

quote:

burda kimsesnin maddi hazimsizli veya parayla adamligi iddia eden yok

Burda herkes dogru duzgun tartissa camur atmadan, hic bir sorun olmayacak ama nedense belirli kisiler surekli camur atma niyetindeler yok TSI patlar, golf 6 da kurtarmayacak kisacasi VW yi karalayacak camur atacak yorumlar yapildigi surece hic bir sey degismiyecek!!!

Siz nasil kendi araciniza laf soylettirmiyorsaniz, bende kendi aracima laf soylettirmem, uc bes capulcuya firsat verdirmem!!

• Bu araçlara sahip olan arkadaşları düşünerek bence kimsenin aracıyla alay etmemeliyiz.

Ben de zamanında bu tür polemiklere girdim ama artık yanlış olduğunu düşünüyorum, herkesin bütçesi zevki ve farklı kullanım amaçları var.

Bu ülkeye 400 milyar borç takanlar oylarını artırıp tekrar geliyorlar. Ülke bağımsızlığı tehlikede, ama ben kimseye kalkıp niye ülkeyi bu durumlara sokuyorsunuz diye saldırmıyorum.

Yapacak bişi yok:..

Ayrıca eski Pejolar bence çok güzel, yqani bir 306 zamanında süperdi. 307 de 2001 yılında çıktığında milletin dibi düşüyoru, keza ilk 407 çıktığında millet durup durup yeniden bakıyordu

keza 206 ilk çıktığında 98 yılında millet bu araç uzaydan mı geldi diyordu

ya 406 coupeye ne demeli, Ferrari gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 15 Eylül 2007; 23:44:16 >
  • buyur arkadaşım bu 306 kullanıcılarının toplandığı başlık, burdan gerekli bilgileri edinebilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_14634653/tm.htm
  • Anlaşılan o ki burda adam akıllı konuşma yapılamayacak. Adam bi soru soruyo konu dağılıyo. Niye böyle oluyo acaba kendinize baktınız mı hiç. Lafı ortaya atıyorum yukarının tamamını okuyun sonra gelin konuşun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.