Şimdi Ara

peugeot 103-105 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
14.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çat çat egzos dediğin bizim deyişimizle cır cır hıza yonelik bir egzos dur ama peugeot larda daha önemli olan bir şey var sayış yani tırlama bunun için ben EMO egzos lar tercih edilir...ayrıca pistonun başı delinmez tabi motoru zorlamadığın sürece.....
  • 140 km hızda da pek zorlamış sayılmazsın.
  • VALLA ZORLANMADIK AMA DEVAMI GELİCEK YANİ MOTOR DAHA HIZLANICAK BURDAN RESİM YOLLAMA ŞANSIMIZ VAR MI??? VAR SA SİZE MOTORUMU GÖSTERMEK İSTERİM....
  • resim yollama şansın var.aşağıdaki linke resmi yukle ve verdiği linki buraya kopyala yapıştır yap.
    http://www.m y d n z.com/upload/ tabi aralarda boşluk yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: efsane422

VALLA ZORLANMADIK AMA DEVAMI GELİCEK YANİ MOTOR DAHA HIZLANICAK BURDAN RESİM YOLLAMA ŞANSIMIZ VAR MI??? VAR SA SİZE MOTORUMU GÖSTERMEK İSTERİM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagrusovic -- 27 Temmuz 2006; 11:27:46 >
  • evet resmi yollarsan iyi olur. merak ettim şimdi
  • efsane422 motorun resmini bekliyoruz
  • Hiç gerek yok modifiye falan. Ben orj parçalarla topladım. Motoru güzel açın yeter.
  • vay beee bunları görücekmiydim ben ufakken 105 lik vardı hatırlıyorm çok titrerdi öyle böyle değil acayip titrerdi çalışsınca :) ama iyide gidiyordu hani :) süper benzini yiyince uçuyordu :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.