Şimdi Ara

peugeot 103-105

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
14.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aramızda peugeot 103 veya 105 motoru olan var mı?

• war sayılır ama hiç sewmem.Hiç gitmez çok ses yapar it gibi yakar
  • ama peugeot nun yeri ayrı. bir kere bi aragaz çekersin herkes sana bakar
  • biz eksoza basa basa motor kitlediğimizi bilioz.Sonunda hepsi komik gelmeye başladı.Bi ara da 2-3 motor bağlayanlar wardı.105 daha iyi giderdi ama 10-20km fln bile farketmiyordu.Sende mi war 105-103?
  • bizde var. 103 tü bi ara. ondan sonra bi 70 lik silindir aldık. 105 oldu anlayacağın
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet007

bizde var. 103 tü bi ara. ondan sonra bi 70 lik silindir aldık. 105 oldu anlayacağın

Bunları modluyorlar bide
  • susurluklu oldugunu her yede bellı etmeee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaNeR_1090

susurluklu oldugunu her yede bellı etmeee

bir tek susurluk lular mı peugeot la uğraşıyor

• he buyur ben seni dinliyom samet ne diyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: lakluk

he buyur ben seni dinliyom samet ne diyon

susurluk lu olduğunu belli etme demişsin. ben de dedim bir tek susurluk'ta mı peugeot a mı biniliyor
  • walla tokatta da çok war ama....

yok yeminliyim daha binmem ona
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

walla tokatta da çok war ama....

neden binmezsin Yoksa bi yamuk yaptı motor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

walla tokatta da çok war ama....

neden binmezsin Yoksa bi yamuk yaptı motor

benzini güzel yakıyor.Ayrıca kafalığı felan dağıttım zamanında. çukurdan geçince dağıldı

• ARKADAŞLAR BENDE DE 103 VAR AMA DEDİĞİNİZ GİBİ ÇOK YAKMIYOR AYRICA FAZLASIYLA İYİ GİDİYOR
  • AYRICA BENİM MOTORUM DA TEK SEKMAN LI POLİNİ SİLİNDİR VAR 19-19 KRB VAR ÜST KAPAK ,SİLİNDİR,KARTELLER ,KRANK VE PİSTON TORNALI 145 KM TIK İBRESİ VAR....
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsane422

AYRICA BENİM MOTORUM DA TEK SEKMAN LI POLİNİ SİLİNDİR VAR 19-19 KRB VAR ÜST KAPAK ,SİLİNDİR,KARTELLER ,KRANK VE PİSTON TORNALI 145 KM TIK İBRESİ VAR....

polini makinada tek segman mı oluyor her zaman? yoksa kendin mi çıkadın bir tanesini? Bir ed üst kapak, silindir, karteller,krank ve piston tornalı demişsin. Nasıl tornalı oluyor anlayamadım. Yani tornalı demekle ne demek istediğini biraz anlatırmısın? Peki en fazla kaç km hızı gördün? Yani yamaha ybr125 i tokatlayabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiMicrop -- 26 Temmuz 2006; 15:45:20 >
  • ARkadaş motoru modifiye etmiş.Bizim arkadaşta arabayla takip ediyoruz 135-140 gidiyor.
    quote:

quote:

AYRICA BENİM MOTORUM DA TEK SEKMAN LI POLİNİ SİLİNDİR VAR 19-19 KRB VAR ÜST KAPAK ,SİLİNDİR,KARTELLER ,KRANK VE PİSTON TORNALI 145 KM TIK İBRESİ VAR....

polini makinada tek segman mı oluyor her zaman? yoksa kendin mi çıkadın bir tanesini? Bir ed üst kapak, silindir, karteller,krank ve piston tornalı demişsin. Nasıl tornalı oluyor anlayamadım. Yani tornalı demekle ne demek istediğini biraz anlatırmısın? Peki en fazla kaç km hızı gördün? Yani yamaha ybr125 i tokatlayabilir mi?
  • arkadaşlar tek sekman dediğim özel yapım bir silindir yani orjinali öyle polini dediğimiz şey se 4 dilli klepe anlamına gelir torna işine gelince üst kapağın altında 3mm lik bir fazlalık vardır tabi orjinallerinde bende o fazlalığı aldırdım, silindir altında pistonu yuvaya oturtan bacaklar vardır onları kestirdim , pistonun başı normalde oval dır ben tornada düzlettim, krank dediğimiz şey se en önemlisi kartellerin içinde bulunur ve pistonun hareketini sağlar bende daha rahat olsun diye kartellerle krank a yağ yuvaları açtırdım ok....
  • quote:

arkadaşlar tek sekman dediğim özel yapım bir silindir yani orjinali öyle polini dediğimiz şey se 4 dilli klepe anlamına gelir torna işine gelince üst kapağın altında 3mm lik bir fazlalık vardır tabi orjinallerinde bende o fazlalığı aldırdım, silindir altında pistonu yuvaya oturtan bacaklar vardır onları kestirdim , pistonun başı normalde oval dır ben tornada düzlettim, krank dediğimiz şey se en önemlisi kartellerin içinde bulunur ve pistonun hareketini sağlar bende daha rahat olsun diye kartellerle krank a yağ yuvaları açtırdım ok....

Peki çat çat egsoz la mı daha iyi gidiyor? Yoksa turbo egsozla mı?
  • quote:

pistonun başı normalde oval dır ben tornada düzlettim,

pistonun başı delinmedimi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.