Şimdi Ara

Peugeot 208 1.6 THP Allure 156 HP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
7.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar başlıkta yazdığım araç nasıldır ?

Kullananlar veya alanlar bu araç hakkında görüşlerini bekliyorum.

• malzeme kalitesi tüm b sınıfından iyidir.
  • 2012 model yakalayabilirseniz uygun fiyattan alırsınız.aracı sürmedim ama inceledim.içi dışı kaliteli güzel araç.enson 43500 fiyat almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

malzeme kalitesi tüm b sınıfından iyidir.

Hocam malzeme kalitesi polo'dan iyimi yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

2012 model yakalayabilirseniz uygun fiyattan alırsınız.aracı sürmedim ama inceledim.içi dışı kaliteli güzel araç.enson 43500 fiyat almıştım

Teşekkür ederim hocam araca hiç binme fırsatım olmadı içi vw polo kadar kaliteliimi ?
  • xOldof498 X kullanıcısına yanıt
    allure donanımdan bahsediyoruz. deri, krom ve pianoblack kaplamalar ile iç mekan kalitesi çok iyi. ayrıca işçilik olarak son derce başarılı. bayide gidip allure donanımı inceleyin, sonra da istediğiniz markanın b segmenti aracını(yüksek donanım olsun) inceleyin. kararı öyle verin.
  • quote:

allure donanımdan bahsediyoruz. deri, krom ve pianoblack kaplamalar ile iç mekan kalitesi çok iyi. ayrıca işçilik olarak son derce başarılı. bayide gidip allure donanımı inceleyin, sonra da istediğiniz markanın b segmenti aracını(yüksek donanım olsun) inceleyin. kararı öyle verin.

Teşekkür ederim hocam ama sahibinden.com ' a da baktım fakat bu araçların 2. eli fazla ilan yoktu.

Bu aracın tercih edilmemesinin sebebi nedir acaba ?

Tutulmadımı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Kuga 1.5 ecoboost 182 hp
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xOldof498

quote:

Teşekkür ederim hocam ama sahibinden.com ' a da baktım fakat bu araçların 2. eli fazla ilan yoktu.

Bu aracın tercih edilmemesinin sebebi nedir acaba ?

Tutulmadımı acaba?

Aracın Fransız olması, motorun turbo şarjlı olması ve lpg uyumunun sorunlu olması ikinci el'de tutulmamasına sebep oluyor ama bence tercih edilebilecek bir araç souçta motor bmw ile ortak üretilen bir motor ve peugeot'un donanım seviyeleri yüksek. Vw'de polo gti sadece bu seviyede hp değerlerine sahip b sınıfında ve o araçta en son yağ yakıyordu yani fransız olması fazla birşey ifade etmiyor bu aracın.

• Hocam fransız olması benim açımdan farketmiyor araç çok hoşuma gitti herkesde kaliteli diyor tek sorun yakıtı 10 litre falan olmasın

Sanırım bu motor rcz 'de kullanıldı

Edit: Satarken çok değer kaybettirirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xOldof498 -- 1 Eylül 2013; 12:47:49 >
  • şehir içi sıkışık trafikte 10 litreyi geçer ama ortalama 8 litre yakacağını düşünüyorum çünkü peugeot resmi yakıt verileri gerçek verilerin %80i oluyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n_mert -- 1 Eylül 2013; 12:54:09 >
  • O arabayı alınca biraz hakkını vermek lazım.8-,8,5 yakacaktır şehir içinde.Kasa küçük, motor çok iyi, donanım ve kalite çok iyi.Çok alınası bir araç.
  • kırmızısı çok güzel yollar da aşırı dikkat çeker tavsiye ederim kalite anlamın da evet polo dan daha kalıtelı ve şık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Malzeme kalitesi B segmentte en iyidir diyenleride gördük.

Olay çıkmasın diye birşey yazmıyorum ama Peugeot 208'e binen biri genelde 10 saniye sonra o arabadan iner.

Niye böyle dediniz hocam ?
  • 3 kapılı olan modelde var bu motor gti olanının bi düşügu denilebilir. 7,5 sn 0-100 hızlanması.

• allure donanımın malzeme kalitesi olarak b segment karşılığı yoktur. tırnak içinde yazalım da okuyup anlamayanlar çıkıyor, "allure donanım".....
  • quote:

malzeme kalitesi tüm b sınıfından iyidir.

+1

• Malzeme kalitesi son derece başarılı.allure bence en kaliteli iç mekana sahip.thp motor zaten başarılı.çok fazla satılmadı doğrudur.buda fiyatlandırmadan kaynaklanıyor.47-48 etiketten başlattılar
    2012 model sıfır uygun fiyattan bulursanız 2.el zararınız çok daha az olur.dediğim gibi bir süre önce 43 civarı sıfırı vardı bayide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 1 Eylül 2013; 13:50:49 >
  • bu motorlar nasıl yılın motoru anlayamıyorum. Çok yakıyorlar. ben size 180 hp polo gti, fabia ve ibiza cupra öneririm. Bunlara binmek dururken tornetten bozma pejoya binilmez acıkcası. Önceki 207'lerde aynı motor vardı 20-25 bınde hepsi bozuldu yolda kaldılar rezil oldu insanlar. Garanti dısı kalanlar 8-10 bin tl masraf yaptılar. Biraz bunları da dusunmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplatpla01

bu motorlar nasıl yılın motoru anlayamıyorum. Çok yakıyorlar. ben size 180 hp polo gti, fabia ve ibiza cupra öneririm. Bunlara binmek dururken tornetten bozma pejoya binilmez acıkcası. Önceki 207'lerde aynı motor vardı 20-25 bınde hepsi bozuldu yolda kaldılar rezil oldu insanlar. Garanti dısı kalanlar 8-10 bin tl masraf yaptılar. Biraz bunları da dusunmek lazım.

Nasıl yani hocam araç 20-25 bin km de motoru bitiyormu?
  • tplatpla01 T kullanıcısına yanıt
    20 binde hepsi bozuldumu?
    Varmı link felan?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.