Şimdi Ara

Peugeot 208 1.6 THP Allure 156 HP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
7.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: neilblack

allure donanımın malzeme kalitesi olarak b segment karşılığı yoktur. tırnak içinde yazalım da okuyup anlamayanlar çıkıyor, "allure donanım".....

Hocam allure donanımın ne gibi + ları vardır ?
  • uppp
  • xOldof498 X kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_65658110/tm.htm
    burada ayrıntılı bilgi ve resimler var.araç full.cam tavan güvenlik donanımları dahil herşey var.diğer versiyonlara göre iç malzeme kalitesi üst düzeyde.ayrıca aracın iç ve dışında ince çizgilerle araç güzelleştirilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

malzeme kalitesi tüm b sınıfından iyidir.

Hop hop Fabia varken kime düşmüş
    edit : yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 1 Eylül 2013; 20:45:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam teşekkür ediyorum bakıyorum hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: xOldof498

quote:

Orijinalden alıntı: tplatpla01

bu motorlar nasıl yılın motoru anlayamıyorum. Çok yakıyorlar. ben size 180 hp polo gti, fabia ve ibiza cupra öneririm. Bunlara binmek dururken tornetten bozma pejoya binilmez acıkcası. Önceki 207'lerde aynı motor vardı 20-25 bınde hepsi bozuldu yolda kaldılar rezil oldu insanlar. Garanti dısı kalanlar 8-10 bin tl masraf yaptılar. Biraz bunları da dusunmek lazım.

Nasıl yani hocam araç 20-25 bin km de motoru bitiyormu?

hayır motorlarında sekte atma problemi var. Buyuk masraflar cıkartıyor ne yazıkki. İnanmayan arkadaslar olmus. İnternette google yazın ya da sahibi olan biriyle konusun o size daha detaylı bilgi verecektir. Ama satmaya calısan biriyle gorusmeyin arabayı satmak için bu bilgiyi sizle paylaşmak isteyecegini sanmıyorum

• iyiymiş 156ps uçurur 208i

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

bu motorlar nasıl yılın motoru anlayamıyorum. Çok yakıyorlar. ben size 180 hp polo gti, fabia ve ibiza cupra öneririm. Bunlara binmek dururken tornetten bozma pejoya binilmez acıkcası. Önceki 207'lerde aynı motor vardı 20-25 bınde hepsi bozuldu yolda kaldılar rezil oldu insanlar. Garanti dısı kalanlar 8-10 bin tl masraf yaptılar. Biraz bunları da dusunmek lazım.

hayır motorlarında sekte atma problemi var. Buyuk masraflar cıkartıyor ne yazıkki. İnanmayan arkadaslar olmus. İnternette google yazın ya da sahibi olan biriyle konusun o size daha detaylı bilgi verecektir. Ama satmaya calısan biriyle gorusmeyin arabayı satmak için bu bilgiyi sizle paylaşmak isteyecegini sanmıyorum

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xOldof498 -- 2 Eylül 2013; 2:06:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam nasl yani biraz daha açarmısın sekte atma nedir ?

google da sekte arıza vb. yazın ayrıntılı bilgiler bulabilirsiniz

• google da su konu cıktı aratıncahttp://forum.donanimhaber.com/m_58330140/tm.htm

Ama daha fazla bilgi bulamadım. Eski 207 turbolu olan birilerinden sor mutlaka bilgi vereceklerdir. Aynı thp bmw motoru kullanılıyor bunda da minide de. Ama minilerde bu sorun yok diye bilyorum. Sonra gelişmisi rczyede koyuldu bu motorun
  • up up up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xOldof498 -- 2 Eylül 2013; 2:05:48 >
  • Hort. 208 thp allure satan varsa mesaj atsın lütfen:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.