Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
960.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

Arkadaşlar bir konuda düşüncelerinizi cidden çok merak ediyorum, bu sayfada en başından beri son derece samimi ve karşılıklı saygı çerçevesinde bir ortam oluşmuş durumda. Buna istinaden fikirlerinizi önemsiyorum:
    Soru şu:
    ----Hepinizin bildiği gibi Dizel Motorun geleceği son derece karanlık bir hal almış durumda. Çok uzatmamak adına, ülkemizde de en geç 2030 a kadar Dizelin biteceği iyiden iyiye dillendiriliyor.
    Hal böyleyken, yazılıp çizilenler,konuşulanlar ortadayken yeni gelecek olan 2008 i benzinli değilde, hala DİZEL olarak almaya sizler de benim gibi çekinmiyor musunuz? Bu durum sizleri de korkutmuyor mu?
    Lütfen yanlış anlaşılmasın. Şahsım adına, ben Dizel almaya korkuyorum. Hali hazırda ki aracım Dizel ve çokta memnun olduğum halde, 2020 itibariyle sıfır (Her hangi bir aracı) Dizel olarak almak korkutuyor beni...
    Halbu ki Yeni 2008 in Dizelinin 300 NM lik müthiş Torku, özellikle de Şehir içi kullanımda sunmuş olduğu Yakıt tüketim verisi vb. İçimi eritiyor.
    Ama yukarıda yazdığım nedenlerden ötürü (İçimden gelmese de...Şehir içinde yakacağı yakıt tüketimi düşündürse de..) ister istemez benzinli almayı düşünüyorum....

Bu noktada sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce yanlış mı düşünüyorum? Yoksa Dizel araç almak/alabilmek hususunda kaygılarımız ortak mı?
    Turkiye’de dizel bitene kadar 2008 bes kez kasa degisir uretilmeye devam ederse.
    Bugun alacaginiz 2008, dizelin bitme noktasina geldiginde hurdaya cikmis olur zaten. Eger ab de yasiyor olsaydiniz dediginiz mantikli olabilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 50musa50 kullanıcısına yanıt
    evet her zaman geri alınabileceği söylendi hemde hiç bir kesinti olmadan..
  • Fiatları duyunca bir aydan fazladır araçsız gezmenin ve daha da beklememin anlamsız olduğunu düşünerek 2015 passat comfort line 100 bin km dizel dsg aldım geçtim 24 ü 29 u derken 180 mi 200 mü küçük mü büyükmü derdi kalmadı ama 170 alure dizel derlerse beklemediğime üzülürüm..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peugeot 308 fiyat listesinde aynı paket 1.2 benzinli otomatik ile 1.5 dizel otomatik modeli arasinda 23 bine yakın fark var. Bakalım yeni 2008 fiyatlari açıklandığında böyle fark olacak mı yoksa bu aracın taliplisi zaten çok diye 5 6 bin fark yapıp milleti kandiracaklar mi?

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)

• 207m kullanıcısına yanıt
    Bu liste fiyatlari ile gercek satis fiyatlari cok farkli. Listedeki sisik fiyatlara aldanmamak gerek (bahsetmek istedigimiz hep oydu) otv muafiyeti haricinde pek gecerliligi gormedim, ozellikle de vw cephesinde. Daha birkac gun once 247 liste fiyatli t-roc’u 197’ye forumda bir arkadas almisti. Gecmis mesajlarda bulunabilir, keza 210 lara C segment dolu Ateca vb alinabiliyor. Listede yazan fiyatlari baz alarak karsilastirma yapmak yerine bayilerin sahadaki satis fiyatlarini baz alarak yapmak gercegi daha cok yansitir. Yoksa kimse gidip B segment bir Troc’a ne kadar dolu da olsa 200 kusurler vermeyecegi gibi 2008’e de 200 ustu vermez. Kaldi ki bu fiyatlara en basitinden yollarda ne siklikla T-roc goruluyor ki Peugeot liderlik iddiasiyla yola cikmaya yelteniyor. Yoksa fiyat koymakta bir sey yok, yuksekten atilabilir ama satis adedi hedeflerini ne olcude tutturabilirler o zaman tartisilir. Neticede mudil donanimli paketleri rakiplerinden ne kadar uygunsa o kadar tercih edilecek ve o kadar cok satacak. O yuzden fiyatlari cok da köpürtmenin alemi yok. Segmentlerin piyasa aralik egrileri ile toplumun alim gucu tercihleri bellidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazein -- 21 Ocak 2020; 1:2:3 >

• Şu fiyatları falan görünce, 308'in gözünü seveyim diyor insan. F/P'nin önden yardıranı adeta.
  • 207m kullanıcısına yanıt
    Bu listede toyota c-hr ,odd verilerine göre C sınıfına alınmış ama bana görede B sınıfında olması gerek.
    Bagaj hacmi 300 litre olan araç C sınıfında olmamalı.

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Bir araba fabrikadan dizel olarak çıkmamaya başladığında o aracın dizel versiyonunun 2. El piyasası biter.
    Mesela vw golf araçlarından 1.6 tdi motoru kaldırdı,volvo nun 1.6 tdi si yok,megane hb modellerinden kalktı,yani bu araçların 2. El piyasası yavaş yavaş duracaktır.
    Avrupada şuan da dizel araçların 2. Eli durdu

• jay jay justified kullanıcısına yanıt
    aynen öyle 5 yaşındaki 308 im hala c hb ler içinde doluluğu ile ezdirmiyor kendini

fransız pejosu diye çok önyargılı yaklaşmıştım alım aşamsında ama en doğru yatırırım olduğunu gördüm zaman içerisinde

2008 kadar yenilikçi değil haliyle tasarım konusunda ama hala yaşına göre başa baş giderler

2008'i ciddi şekilde düşünüyorum ama kıyamıyorum 308 üstüne 70-80k verip 2008'e geçmeyi bakalım ne gösterecek lansmanı bize
  • 3008 i satıp 2008 alıp kenarda biraz para bırakayım diyorum ama bu fiyat muamması can sıkıyor.Aklımda 200 bin altı fiyat ve sıfır faizli kredi var.200 ü geçip kredi kampanyası yapmazlarsa vazgeçeceğim.
    Bu arada bizde dizelin zamanı geçmez.Hibrit yada elektrikli araçlar aynı fiyat olsa tabiki tercih edilir ama benzinlinin şansı pek yok güzel fiyat avantajı olmadıktan sonra.

• icemy kullanıcısına yanıt
    Valla hocam sizinle hemen hemen aynı durumdayız. Hatta ben aracımı da sattım bu sabah:) Dediğiniz gibi güzel bir fiyat olursa alacağız yoksa diğer alternatiflere bakacağız. Alternatif olarak alakasız olsalar da benzinli 3008,prime 508, benzinli c5 aircross var. Tavsiyelere de açığım :))

• utkuaydin U kullanıcısına yanıt
    Segment farkı var sonuçta. Superb daha mı çirkin bundan🙂.

• kasko değeri olarak;

c5 aircross feel adventure 242.000 görünürken,
    peugeot 2008 allure 255.000 görünüyor, şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Segment farkı var sonuçta. Superb daha mı çirkin bundan🙂.
    Goz var nizam var
    Karoq neree 2008 nere

Aman aman da genislik farki yok

Bir tanesi sadece a noktasindan b noktasina konforlu sekilde gotururken
    Digeri belki biraz daha dusuk konforla ama cok daha heyecanlandirarak, eglendirerek, yuzunuzu guldurerek goturuyor.Eat8 sorunsuzlugu da cabasi

Superb ayri kategoride ona girmeyelim, zaten fiyat farki benzer donanimda cok fazla olur. d segment en mantikli aractir o ayri

Ama 2008 varken ayni paraya karoq almak icin beni vurmalari lazim..gordugum en kotu tasarima sahip araclardan biri

Bir süredir bende burada yazılanları okuyor ve cevap yazmıyordum fakat bende düşüncelerimi dile getirmenin zamanı olduğunu düşünüyorum bu Aracı çoktandır izliyorum beğendim ve almak için çok aramama rağmen bayi oyununa geldim kapora vermek için ilk sıradayken aramadılar yanlız benden kapora verilmiş araca vazgeçmesi durumunda kimseye satmamak için kaporanın üzerine kapora istediler Mardin Kızıltepe şubesi bende buna karşı çıktım araç geldiğinde arayacaklarını söylediler gidip bakacağım kendime max fiyat belirledim gtline 170/190 civarı olursa almayı düşünüyorum yoksa 2 üst segment olan süper b alacağım inşallah abartmazlar fiyatı herkes araç Sahibi olur bizde mutlu oluruz satanlarda

• Herkese Merhaba,
    Bu aracın yıllık 5000 adet gibi ciddi bir satış adet hedefi olduğunu okumuştum. B suv için gerçekten iddialı bir rakam bu adetleri yakalayabilmek adına fiyat konusunda ciddi çalışma yaptıklarıni söylüyorlar ve psikolojik sinir olan 200 bin i üst paket için geçmemesi gerektiğini düşünüyorum. 270000 kasko değeri gözüküyor ama passat 1.5 tsi business a baktığınızda da aynı 270 kusurlu rakam gözukmekte ancak araç 200 bandında satılıyor.
    24 u yaklaşıyor hep beraber sorumuza cevap bulacağız.

Bu kiyasa cevap vermek bile ayiplanacak bisi

• Luuca L kullanıcısına yanıt
    +1

• Aracı incelediğimde Allure ve GT Line arasında kapılarda malzeme kalitesi farkı var. Onun haricinde kalite aynı. GT Line inanılmaz olmuş. Açık ara segmentinin en iyisi.

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.