Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
960.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de Grip Kontrol u merak ediyorum..
    Bunu deneyimlemiş, bizzat kullanmış yada halihazırda Kullananlar varsa biraz bilgi verebilir mi lütfen?
    Yani Grip Kontrol u olan bir Yeni 2008 in, olmayana göre üstünlüğü nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayamaschocuk -- 20 Ocak 2020; 21:52:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • action16 kullanıcısına yanıt
    ne kadar peki fiyatı ve serviste yaptırsak da aynısı olmuyor muymuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alejandrocielo

ne kadar peki fiyatı ve serviste yaptırsak da aynısı olmuyor muymuş?
    Maalesef Olmuyor. fiyatı 5 bin civarı diye duymuştum
  • alejandrocielo A kullanıcısına yanıt
    autohold yok hill holder var
  • GT line için focal ses sistemi ile 200 bin
    Focalsiz 195 bin den yüksek fiyat olursa bir çok kişi c segmenti araçlara yönelecektir. Peugeot yönetiminin bu durumu dikkate alacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

Arkadaşlar ben de Grip Kontrol u merak ediyorum..
    Bunu deneyimlemiş, bizzat kullanmış yada halihazırda Kullananlar varsa biraz bilgi verebilir mi lütfen?
    Yani Grip Kontrol u olan bir Yeni 2008 in, olmayana göre üstünlüğü nelerdir?
    Benim aracımda (2019 3008 benzinli GT-Line) var 1.300 tl lik opsiyon
    Sürüş modlarını seçebiliyorsunuz. işe yaradığını söyleyende var yaramadığını söyleyende var
    Benim aracı alırken ekletme sebebim 18 jant ve m+s lastiklerle birlikte gelmesiydi

url=https://hizliresim.com/YdYvnD]
    Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)
    [/url]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action16 -- 20 Ocak 2020; 21:38:23 >

• alejandrocielo A kullanıcısına yanıt
    2. parti gelecek araçlar için kaporanızı geri alabiliyor musunuz hocam fiyat yüksek vs gelirse?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: action16

Benim aracımda (2019 3008 benzinli GT-Line) var 1.300 tl lik opsiyon
    Sürüş modlarını seçebiliyorsunuz. işe yaradığını söyleyende var yaramadığını söyleyende var
    Benim aracı alırken ekletme sebebim 18 jant ve m+s lastiklerle birlikte gelmesiydi

url=https://hizliresim.com/YdYvnD]
    [/url]

Alıntıları Göster
    Karda, buzlu yolda (Hazır kış iken) işe yarıyor mu acaba? Deneme şansınız olduysa..?
    Bir de hazır Benzinli kullanıcısını bulmuşken aracınız şehir içi Kullanım da KM de kuruş hesabıyla kaç kuruş yakıyor?
    (Yeni 2008 i Benzinli olarak almak isteyenler için emsal teşkil eder) diye düşünüyorum..

• Şuanki aracım grip controllü.Geçen sene ve bu sene kar yağmadığı için deneme fırsatım olmadı.Ama 16 kışında 308 varken araçtaki kar modu yazlık lastikle başka aracın çıkamadığı rampayı rahatça çıkmıştı.Grip control olan araçlarda m+s lastik olduğu için faydası çok daha fazla olacaktır.

• 215 e dizel süperb ve karoq var gerçekten bu araca 200 verecek misiniz? Kimsenin zevkine karışmam ama cidden çok pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

Karda, buzlu yolda (Hazır kış iken) işe yarıyor mu acaba? Deneme şansınız olduysa..?
    Bir de hazır Benzinli kullanıcısını bulmuşken aracınız şehir içi Kullanım da KM de kuruş hesabıyla kaç kuruş yakıyor?
    (Yeni 2008 i Benzinli olarak almak isteyenler için emsal teşkil eder) diye düşünüyorum..

Alıntıları Göster
    Deneme şansım olmadı çünkü bulunduğum yerde ne kar var nede buz
    yakıt tüketimi farklı olur çünkü benim aracım 1.6 180hp EAT8 (8.2- 9.4 şehir içi)

• grip kontrolü gözünüzde büyütmeyin yazılımdan ibaret birde düğmesi var...

ayrıca grip kontrol ile ilgili sürpriz yapacaklar zaten bozmayım ama
  • Luuca L kullanıcısına yanıt
    Sen bilgili Bi abiye benziyorsun:) İlk partide benzinli gt line var mı? Bi sorabilir misin tanıdığına?

• Gelen gt line'lar opsiyonlu yada opsiyonsuz 200 un ustu.

• Gorunen o ki fiyatlar cikinca cogu kisi vazgecicek. Fiyatlar resmen aciklanmasa da alttan alttan duyum yoluyla yayiliyor. Peugeot gibi bir marka icin B sinifi bir araca 200.000+ fiyat koymak gereksiz ozguvenden baska bir sey olmaz.

• Gt Line dizel otm. için 200’ ün altını bekleyenler bence beklemesin. Opsiyonlarla birlikte dahada yukarıya çıkma ihtimali var. Rakiplerine bakalım;

Kona - 188.600 TL ( 2019 model )
    T-Roc - 247.700 TL ( 2019 model benzinli )
    Arona - 181.000 TL ( 2019 model )
    CH-R - 204.050 TL ( 2020 model benzinli )
    HR-V - 206.160 TL ( 2019 model benzinli )
    C3 Aircross - 179.000 TL
    Crossland X - 189.900 TL
    CX-3 - 252.670 TL

2008 bu arabaların hepsinden üstün mü ? Aracı incelemek, kullanmak gerekiyor tabiki, ama yorumlar ve videolara bakarsak sanki üstün gibi. Fiyatlarda ortada. PSA Türkiye rakiplerin fiyatını baz alarak bir hamle yapacaktır.

Burada 195 olursa düşünürüm, 200’ ü geçerse vazgeçerim, B segmenti Peugeot SUV’ a bu paralar yüksek diyenler yukarıda fiyatlarını yazdığım araçları alabilirler. Liste fiyatları üzerinden ne kadar indirim yapıyorlar bilmiyorum ama maalesef fiyatlar ortada. Evet çok yüksek, kesinlikle bu fiyatları haketmiyorlar fakat piyasa berbat durumda, ucuz araba yok.

• Ekonomi kötü doğru ancak araç fiyatları için bu fiyatların iyi fiyat kabul edilmesi anormal. Gerçekten kimsenin eli ve vicdanı titremiyor mu?

Ekonomik durumu öyle kötü birisi değilim ancak bu fiyatlara borçlanarak araba almak gerçekten şaka gibi.

• Peugeot nun 29 ocağa erteleme nedeni birde Renault yeni Clio lansman tarihi olduğu içinde olabilir, Renocular aynı tarihe yeni Capturuda yetiştirip tanıtmak istiyorlar diye biliyorum. Tam olarak birbirlerine rakip araçlar. 200 ve üzeri kesinlikle vazgeçme nedeni olur benim için. Seat Ateca 210-215 bandında satıldı bu hafta doğuş gurubu uzun zamandır liste fiyatlarını yukarda tutup bayilerde çok daha altına satış yaptırıyorlar. Megane 4 HB DCI aracımı yeni sattım yakıtından çok memnundum. Ailemizde 3008 allure var 3008 in motoru megandakinden çok daha sesli çalışıyor. 200 ve üstünde captura bakarım o da o fiyatlarda olursa C segmenti araçlara yönelirim. İkiyüzbin çok yüksek bir meblağ kolay kazansak zaten daha üst segmentte araç alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

215 e dizel süperb ve karoq var gerçekten bu araca 200 verecek misiniz? Kimsenin zevkine karışmam ama cidden çok pahalı.
    Bu yuzden olabilirmi

• Arkadaşlar bir konuda düşüncelerinizi cidden çok merak ediyorum, bu sayfada en başından beri son derece samimi ve karşılıklı saygı çerçevesinde bir ortam oluşmuş durumda. Buna istinaden fikirlerinizi önemsiyorum:
    Soru şu:
    ----Hepinizin bildiği gibi Dizel Motorun geleceği son derece karanlık bir hal almış durumda. Çok uzatmamak adına, ülkemizde de en geç 2030 a kadar Dizelin biteceği iyiden iyiye dillendiriliyor.
    Hal böyleyken, yazılıp çizilenler,konuşulanlar ortadayken yeni gelecek olan 2008 i benzinli değilde, hala DİZEL olarak almaya sizler de benim gibi çekinmiyor musunuz? Bu durum sizleri de korkutmuyor mu?
    Lütfen yanlış anlaşılmasın. Şahsım adına, ben Dizel almaya korkuyorum. Hali hazırda ki aracım Dizel ve çokta memnun olduğum halde, 2020 itibariyle sıfır (Her hangi bir aracı) Dizel olarak almak korkutuyor beni...
    Halbu ki Yeni 2008 in Dizelinin 300 NM lik müthiş Torku, özellikle de Şehir içi kullanımda sunmuş olduğu Yakıt tüketim verisi vb. İçimi eritiyor.
    Ama yukarıda yazdığım nedenlerden ötürü (İçimden gelmese de...Şehir içinde yakacağı yakıt tüketimi düşündürse de..) ister istemez benzinli almayı düşünüyorum....

Bu noktada sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce yanlış mı düşünüyorum? Yoksa Dizel araç almak/alabilmek hususunda kaygılarımız ortak mı?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.