Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
960.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bayucuz

Bana satış temsilcisinin söylediği 24 ünde sergilenecek araçlar zaten Türkiye de. En kötü ihtimalle test yaptıracakları araçlarla lansmanı yaparlar.
    Bana da söylenen bu. Hatta 2019 model araçların hepsinin test aracı yapıldığını kapora alınan araçların 2020 model olduğunu söylediler. Test araçları 24unde bayilere ulasacakmis 29unda da satılacak araçlar gelecekmiş. Fiyatlar için 24u dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwadorFF

İlk konuştuğumda (10 gün önce) 24 Ocak'ta lansman yapılacak demişlerdi.

Bugün konuştuğum satışçı arkadaş 29 Ocak lansman günü ve o gün fiyatlara, donanımlara ulaşabilir, test sürüşü yapabilirsiniz dedi. Nedense ben hala 24'ünde açıklanacak diye bekliyorum. Araçların gemide olması ile fiyatların açıklanmasının bağlantısı olmamalı.

Benim beklentim Active 160bin > Allure 175bin > GT Line 195bin
    Bu fiyat tahminleriniz 1.5 dizel otomatik için mi?

• Benim kişisel fiyat tahminlerim:

En boş paketi Otomatik 159 BİN
    Allure Benzinli otomatik 175 BİN
    Gt line Benzinli otomatik 189 BİN

Allure dizel otomatik 199 BİN
    GT line dizel otomatik 205 BİN

Fiyatlar açıklanınca bu kendi tahminime Özellikle bakıp yakalayabilmis miyim kontrol edeceğim :)

• Kayseri bayi, dizel otomatikler için gelecek 3 versiyonda opsiyonsuz sırayla 170-180-190 tahmin ediyoruz dedi. Bence bu fiyatlarla başlangıçta çok satarlar ama yıl sonu hedeflerini tutturacak bir devamlılık sağlayamazlar. B segmenti peugeot marka araca bu paraları verecek kişi sayısının öyle hedefteki gibi 10bin olduğunu düşünmüyorum.
  • yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Benzin-dizel makası farkı çok olmuyor.6-7 bin civarı tutuyor.O yüzden benzinli daha az geliyor

• Dizelle benzin arasi cok fark etmiyor artik, gerek vergi avantaji, gerek bakim maliyetleri, gerekse de litre birim fiyatlarinin neredeyse esitlenmesinden oturu.

Bayi ile konustum cuma gunu (24 ocak) saat 6-9 arasi lansman icin araclar gelecekmis, test etmek isteyen gelebilir dedi. Fiyatlar da o gun aciklanacakmis. Araclarin satisi ise ay sonu/subat basi faturalari kesilir dedi.

Benim de lansmana ozel dizel gt line paket icin 189 k fiyat beklentim var. ( Umarim cok daha dusuk aciklanir iddiali bir giris icin)

200’e de benzinli 155 bg olan gt paket ( o da 200 B segment icin psikolojik sinir oldugu icin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazein -- 20 Ocak 2020; 16:25:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

Benim kişisel fiyat tahminlerim:

En boş paketi Otomatik 159 BİN
    Allure Benzinli otomatik 175 BİN
    Gt line Benzinli otomatik 189 BİN

Allure dizel otomatik 199 BİN
    GT line dizel otomatik 205 BİN

Fiyatlar açıklanınca bu kendi tahminime Özellikle bakıp yakalayabilmis miyim kontrol edeceğim :)
    Bu tahmini Fiyatlarım lansmana özel açıklanacak Fiyatlar değil yalnız...
    Dolar/Euro cephesinde çok çok aşırı yükselme olmadığı sürece, PEUGEOT Fiyatları Bu şekilde olacaktır diye düşünüyorum..
    Yani, atıyorum Şubat'ın sonunda yada Nisan da Mayıs'ta PEUGEOT 2008 lerin bu fiyatlara satılacağını tahmin ediyorum...

Lansmana özel ise opsiyonsuz dizel otomatik GT line i 190 BİN e,
    Focal ses, Grip Kontrol, deri koltuklar vb herşeyi ile FULL dizel otomatik GT line i 205 e vereceklerini düşünüyorum...

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Benim tahminlerim benzin/otomatik içindi.

Umarım daha düşük seviyede tutarlar da, beni yanılttılar derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwadorFF

Benim tahminlerim benzin/otomatik içindi.

Umarım daha düşük seviyede tutarlar da, beni yanılttılar derim
    O yüzden sormuştum size, tahminleriniz hangisi için diye?
    Benzinli otomatik içinmiş..
    Şimdi tekrar baktım ve Benzinli otomatik için tahminlerimiz hemen hemen aynı sayılır

• İstanbuldaki arkadaşlara duyrulur müsait olanlar giderse bizede bir iki fikir verebilir.

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadMax61

Bazı bayiler 24 ü akşam 6 ile 9 arası eğlence ve lansman var demişti bütün bayiler için geçerlimi?
    farklı tarihlerde lansman yapacak bayiler fix değil 30 na kadar hepsi yapacak
  • ilk haberler kötü arkadaşlar:) Focal 7000k fark ne demek ya . saçmalamışlar gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luuca -- 20 Ocak 2020; 17:37:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luuca

ilk haberler kötü arkadaşlar:) Focal 7000k fark ne demek ya . saçmalamışlar gerçekten
    Bir de ilk gelen araçların çoğu focal opsiyonlu..
  • Kapora veren arkadaslar gtline da fiyatlar ne kadar yuksek olursa vazgecersiniz ben opsiyonsuz gtline icin 190 bini gecerse baska araclara yonelmeyi dusunuyorum

• Luuca L kullanıcısına yanıt
    7k kesin bir bilgi mi hocam ? Sadece focal için yüksek kesinlikle.

• Denizli bayi ile görüştüm.29 unda araçlar gösterilecek Fiyat lar 8 `inde belli olacak dedi. Tarih habire öteleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayucuz

Bir de ilk gelen araçların çoğu focal opsiyonlu..

Alıntıları Göster
    Turuncu renk gelen araçların Hepsinde focal ses sistemi standart geliyor şeklinde daha önce bir yerlerde okumuştum....

• 7bine konmple ses yalıtımı ve canavar gibi ses sistemi yaptırılır dışarıda:))
  • mjstk kullanıcısına yanıt
    Ben de 190 civari bekliyorum. 200’ü asarsa sahsen C segmente yonelirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazein -- 15 Şubat 2020; 23:15:54 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.