Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
959.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne versirsen elinle oda gider seninle :)
  • Hafta sonu kaporamı vererek GT Line Dizel için anlaştım. Umarım fiyatı kafa karıştırmayacak düzeyde ya çok uygun olur ya da çok pahalı olur, yoksa ben bu işin içinden çıkamam . 205-210 civarı olursa bayağı kararsız kalırım alsam mı almasam mı diye. Aralık ayında Ford Focus Titanyum için 185 bin teklif almıştım, o zaman çok diye vazgeçtim şimdi b sınıfı arabaya gidipte 205 bin vermek mantıksız olur.
  • bayucuz kullanıcısına yanıt
    Ben gtline versiyonunun lasman özel fiyatıyla 195 bin civarı gibi düşünüyorum focal ses sitemi içinde 2.500 tl gibi fiyat olur hocam siz ne diyosunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMax61 -- 20 Ocak 2020; 9:19:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen,
    pejo gene pejo,istediği kadar oyuncak doldursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayiden 160-200 araligi bekledikleri bilgisi aldim, zaten 200 ustune sinif liderligi hayal olur, sonucta Peugeot bir premium degil ve de B sinifi, karsilastirma yaparken C sinif ile karistirmamak gerek. Artilarini ve eksilerini goz onunde bulundurarak ona gore bir fiyat belirleyeceklerdir diye dusunuyorum. 200 ustu beklemiyorum, gerek psikolojik sinir olmasi gerekse de sinif liderligi iddialarindan oturu.

Zamanla zaten fiyatlarini 3008’deki gibi arttiracaklardir, lansmana ozel dizel gtline icin tahminim 189k. Aksi kendini C sinif sanmak, havayi koklayamamak ve sadece active ve allure satarak liderligine oynayacagini sanmak olur.
  • MadMax61 M kullanıcısına yanıt
    Bayi bana focal ses sistemi farkının muhtemelen 7 bin TL civarında olacağını söyledi. Bence 2.500 tl çok çok iyimser rakam, kaliteli ses sistemleri hakkaten çok pahalı oluyor.
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.

Yurtdışı opsiyon fiyatların 590€ / Sterlin görünüyor.Benim tahminime göre 5.000TL civarı olacaktır. Aksi halde 200bin bandındaki bir araçta, ses sistemi için 7.000TL gibi bir rakamı gözden çıkaracak sayısı çok az olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchwadorFF -- 20 Ocak 2020; 10:24:17 >
  • kazein K kullanıcısına yanıt
    Maksimum 200 olacağını düşünüyorum. En çok bunu düşündüren de satış hedeflerinin yüksek olması. Sonuçta kota planlamalarını ona göre yapıyorlar. Yüksek fiyatla. Çıkarlarsa o kotaların elde kalma ihtimali yüksek

• yoğun ilgi yüzünden Lansmanda iyi fiyat bekleyen artık beklemesin..
    Lansman fiyatının amacı tanıtım fiyatı olmasıdır. Gelecek 2 posta araçların kaporaları var bu fiyatlanmaya gerek kalmadı..
    Ki bu sene yine pejo satış rakamlarına oynıcak bu yüzden çıkış fiyatı üzerine fazla zam yapmazlar ki satış devam etsin. Ucuza alırım satarım diyen varsa zaten hiç düşünmesin.

Focal 3500 tl olarak düşünülüodu artık oda değişmiştir.
  • Ben de gtline nın 200 ü geçmemesi gerektiğini düşünüyorum. Tahminim Allure için 170 gtline için 190 + opsiyonlar şeklinde. Daha fazlası insanları C segmentine yöneltir.

• arkadaş arabayı alıp arşa çıkardık resmen, umarım firma yetkilileri bu tabloyu görüp üzerine tuz biber ekmez. kimsenin bir şey yapmasına gerek yok, görüyoruz ki biz birbirimizi yer bitiririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: changa

arkadaş arabayı alıp arşa çıkardık resmen, umarım firma yetkilileri bu tabloyu görüp üzerine tuz biber ekmez. kimsenin bir şey yapmasına gerek yok, görüyoruz ki biz birbirimizi yer bitiririz.
    firma yetkililerinin bir şey görmesine gerek var mı ?

dün arkadaşım bayiye gitti nisandan önce araba yok demişler
    ben aradım ettim de araç ayarladık.
    Bütün bayiler stok için kapışıyor bunu yukardakiler görmüyor mu ?

Kendı adıma akıllılık yaptım troc ve 2008 de kaporam var bakarım farklarına kararımı veririm (Trocta elek bagaj var extra) tabi 2008 in de exraları var kıyaslıcaz bakalım
  • Luuca L kullanıcısına yanıt
    kaporaların alınması araçların satıldığı anlamına gelmiyor, insanlar fiyatı görüp ona göre kararını verecektir. alanlara da saygı duyarız o ayrı mesele, daha önce belirttiğim gibi 200 üzeri fiyat gelirse opsiyonsuz gt-line aracımı isteyen arkadaşa devretmeye hazırım.

böyle bir fiyatlama durumunda c-5 aircross feel-adv.'a yöneleceğim, benim gibi düşünen arkadaşlar ile irtibatta olalım. Saygılar.
  • kaporanın araç satışını olmadığını hepimiz biliyoruz..

508 e Lansmanda 100 kapora yattıysa 2008' e 1000 yattıysa ( rakamlar örnek ) arada ki farkın anlamını düşüneceklerdir demiyorum düşündüklerini biliyorum.

Kaporalardan elleri güçlendiği kadar ters bir fiyatta ne kadar zarar göreceklerinide biliyorlar .. Ben şunu diyorum düşeş fiyat bekiyorduk 4 car gelecek .. o da mecbur gelecek merak etmeyin.. 205 opsiyonlu 2020 gtline 205 i geçmez
  • Biraz önce Kartal bayisini aradım ve lansmanın 29 Ocak'ta olacağını belirttiler. Nedeni ise araçların gemide olduğu, gümrük işlemlerinden dolayı gecikme olduğu yönünde.
  • ama fiyatlar 24ünde açıklanacak herhalde değil mi?
  • Fiyat için psikolojik sınırınız kaç arkadaşlar
    Benim 200 Bin, ancak arada düşünmüyor değilim B sınıfı araca gidipte 200 kağıt vermek mantıklı mı diye. Bu paraya bir çok C sınıfı sedan araç alınabiliyor sonuçta.
  • Bazı bayiler 24 ü akşam 6 ile 9 arası eğlence ve lansman var demişti bütün bayiler için geçerlimi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PazPlata P kullanıcısına yanıt
    İlk konuştuğumda (10 gün önce) 24 Ocak'ta lansman yapılacak demişlerdi.

Bugün konuştuğum satışçı arkadaş 29 Ocak lansman günü ve o gün fiyatlara, donanımlara ulaşabilir, test sürüşü yapabilirsiniz dedi. Nedense ben hala 24'ünde açıklanacak diye bekliyorum. Araçların gemide olması ile fiyatların açıklanmasının bağlantısı olmamalı.

Benim beklentim Active 160bin > Allure 175bin > GT Line 195bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchwadorFF -- 20 Ocak 2020; 13:58:41 >
  • Bana satış temsilcisinin söylediği 24 ünde sergilenecek araçlar zaten Türkiye de. En kötü ihtimalle test yaptıracakları araçlarla lansmanı yaparlar.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.