Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
959.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bayiye gittim. Pazartesi - Salı stlerin eğitimi varmış. 24 u fiyatlar belli olacak 29 u araçlar bayilere gelmeye başlayacakmis. Araçların gecikmesinin sebebi Fransadaki grev muhabbetiymis. Lansmana özel güzel bir fiyat bekliyoruz izlenim o yönde dediler. İnşallah öyle olur.

Seata da uğradım, Ateca için soran arkadaşlar vardı Denizli bayisinde bi tane 2019 model var. Cam tavan ve siyah döşeme opsiyonuyla 225 fiyat verdiler.

Ben bütçemi maks. 175 olarak belirlemiştim zaten. Allure bu fiyatı aşarsa Corolla flame x pack alıp geçicem artık. Onun için de 170 fiyat veriyolar, c sınıfı sedan olduğu düşünülürse bu piyasa koşullarında başka alternatif bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackeagle579 B kullanıcısına yanıt
    Aynı ikilemin içindeyim bir fark 2008 active modeli benzin dizel farketmez 160 olursa düşünebilirim yoksa corolla 1.6 dream 149 bin tl 1000 TL kopara verdim şubat başı dediler onu alıcam daha kasmanın anlamı yok.

Ben de benzer ikilemdeyim. GT Line 190 olursa almak var kafamda, 200 üstü olursa civic 1.5T executive plus'a yöneleceğim (CVT sevmesem de).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre The Sorcerer -- 18 Ocak 2020; 19:17:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    Üstad bende sizle aynı düşünüyorum fakat civic 2021 de üretimi bitecek diye biliyorum. Değer çok kaybetmez mi

• MelanchoLy - Man M kullanıcısına yanıt
    Sadece Türkiye'de üretilmeyecek diye biliyorum ben. Bütün üretimlerini Japonya'ya kaydırıyorlar. Bence Türkiye'da Civic'in değer kaybetmesi zor.

• 2008 150-160bin fazla verilmez

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hangi donanım için (active, allure, gt line) diyorsunuz hocam?

Gtline için hayal bir rakam bence. Active için de 160 bin bandı ucuz değil.
  • bence boş paket 130'dan başlar , yada öyle başlamalı
    Siz kapora verdinizmi? Lansman için gtline lar var diye biliyorum sadece..
    Yani allure için lansmana özel bi fiyat olmayacaktır.
    Aynı durum benzinli ve dizel içinde geçerli.
    Yanılıyorsam düzeltin.
    Gelen araçların tümüde opsiyonlandı olarak biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kapora verdim Allure için. Benim konuştuğum bayiye 3 tane gt line 1 tane de allure geliyormuş. Ben Allure tercih ettim. Araçlar şu an gemide gözüküyor 27 sinde Gebze'de olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackeagle579 -- 19 Ocak 2020; 17:18:3 >
  • Arkadaşlar henüz araçları görmedik, binip kullanmak, Test etmek nasıp olmadı ama benim gibi sizlerinde sayısız video, yazılıp çizilen makaleler, inceleme yazıları vb den yeni 2008 hakkında ki hemen her şeyi sular seller gibi ogrendiginize (Öğrenmeye çalıştığınıza) eminim....
    Artık araçların ve fiyatların açıklanmasına sayılı günler kala (sizce) yeni 2008 de gördüğünüz eksiklikler nelerdir?
    Böyle bir araçta "Şu da şöyle olsaydı! Şurası hiç olmamış, şöyle olmasını umardim..." Vb Dediğiniz neler var?

Örneğin Ben şahsım adına;
    Önlerde ki emniyet kemerlerinin yükseklik ayarının olmayışına çok şaşırdım!!! Bunun maliyeti ne olabilir ki?
    2008 model bir aracım var, onda bile yükseklik ayarlı emniyet kemerleri var......

Sizlerin de bu şekilde söylemek istediğiniz şeyler varsa, bilgi alış verişi babında fikirlerinizi belirtebilirseniz makbule geçer...

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Jantların 18 inç olmasına rağmen 4 bijon olması hala altyapısındaki kalite düşüklüğünü ortaya çıkartıyor.
    Birde arka yolcular için havalandırma olması gerekiyordu.

• Sınıfına göre eksiği yok fazlası var. C suvlara bakın çoğunda opsiyonel olan şeyler standart.

Focal ve Elektrikli Koltukların sadece GT-Line da opsiyon olması
    Elektrikli Koltuklarda opsiyon olarak Hafızalı olmaması Bence Eksileri

Opsiyonlar
    ◾Grip Control – Allure ve GT-Line
    ◾Nappa deri döşeme – GT-Line
    ◾Açılır cam tavan – Active
    ◾Focal Hi-Fi Müzik sistemi – GT-Line
    ◾Elektrikli 6 yön ayarlanabilir, elektrikli bel destekli, ısıtmalı, masajlı sürücü koltuğu ve ısıtmalı yolcu koltuğu – GT-Line
    ◾Karartılmış arka camlar – Active
    ◾18 inç EVISSA alüminyum alaşımlı jantlar – GT-Line
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

Arkadaşlar henüz araçları görmedik, binip kullanmak, Test etmek nasıp olmadı ama benim gibi sizlerinde sayısız video, yazılıp çizilen makaleler, inceleme yazıları vb den yeni 2008 hakkında ki hemen her şeyi sular seller gibi ogrendiginize (Öğrenmeye çalıştığınıza) eminim....
    Artık araçların ve fiyatların açıklanmasına sayılı günler kala (sizce) yeni 2008 de gördüğünüz eksiklikler nelerdir?
    Böyle bir araçta "Şu da şöyle olsaydı! Şurası hiç olmamış, şöyle olmasını umardim..." Vb Dediğiniz neler var?

Örneğin Ben şahsım adına;
    Önlerde ki emniyet kemerlerinin yükseklik ayarının olmayışına çok şaşırdım!!! Bunun maliyeti ne olabilir ki?
    2008 model bir aracım var, onda bile yükseklik ayarlı emniyet kemerleri var......

Sizlerin de bu şekilde söylemek istediğiniz şeyler varsa, bilgi alış verişi babında fikirlerinizi belirtebilirseniz makbule geçer...
    Arka kol dayama ve havalandırma kanalı kesinlikle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

1-Arka havalandırma ve kol dayamanın olmayışı
    2-Auto hold
    3-Sunroof otomatik ancak perdesi manuel.
    4-En üst pakette hafızalı, ısıtmalı ve elektrikli koltuk isterdim. Opsiyon olarak var ancak çok pahalı olur.
    5-Elektrikli bagaj kapağı fena olmazdı.

Eksik olarak başlıcaları bunlar. Ancak artıları eksiklerinden çok fazla..

• Bir tane de ben ekleyeyim:
    Ön kaputun hâlâ demir çubuk ile açılması...(Hidrolik olsa güzel olurdu)

Ve bir de arka camların tam olarak açılmaması (Yanıliyorsam lütfen düzeltin ama) sanırım arka camlar tam olarak açılmıyor...

Ve bu bilgiyi başka bir sosyal medya sayfasında gördüm, 2019 1.5 dizel de adblue sıvısının koyulduğu Kapak kilitli değil... Her hangi kötü niyetli bir 3. Şahıs isterse kapağı açıp içine kum, su, toprak vs kolayca koyabilir.... Denmiş...(Ne derece doğrudur bilmiyorum tabi)...... Yeni dizel 2008 de durum nedir? Bilen varsa aydınlatma açısından bilgi verebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayamaschocuk -- 19 Ocak 2020; 18:25:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayucuz

1-Arka havalandırma ve kol dayamanın olmayışı
    2-Auto hold
    3-Sunroof otomatik ancak perdesi manuel.
    4-En üst pakette hafızalı, ısıtmalı ve elektrikli koltuk isterdim. Opsiyon olarak var ancak çok pahalı olur.
    5-Elektrikli bagaj kapağı fena olmazdı.

Eksik olarak başlıcaları bunlar. Ancak artıları eksiklerinden çok fazla..
    Sunroof perdesi gtline ve allure'da otomatik, sadece active'de manuel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhard

Sunroof perdesi gtline ve allure'da otomatik, sadece active'de manuel.

Alıntıları Göster
    Cam Tavan sevmeyen, istemeyen birisi,
    Allure ve GT line'i Cam Tavansiz olarak alabilir mi yoksa cam Tavan İstisnasız tüm Allure ve GT line da standart mı?

• Lansmanda 3 paket değil 4 paketten bahsediyorlardı active ,allure ,allure skypack(sunrooflu) ve gtline allurede cam tavansız olacak bilmiyorum gelenlerede cam tavansız varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMax61 -- 19 Ocak 2020; 18:44:50 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.